Kundomdömen om Eterrano Seaside Retreat

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,6 av 10 baserat på 165 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,6 / 10
Städning
 
9,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,5 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
9,6 / 10
Service
 
9,7 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Rent och fräscht. Lugnt. Trevlig personal. Nära till stranden. Bokade solstolar vid havet.
-
Frukosten kunde fått vara lite mer varierad. I övrigt har jag inget att anmärka på.

Bekräftad gäst: 2024-06-10


10 av 10

+
Rent och fint,nytt ,bra läge
-

Bekräftad gäst: 2024-06-10


10 av 10

+
Rent och fräscht överallt. Mycket bra service. Toppenläge med bästa solsängarna reserverade för hotellets gäster.
-
Finns absolut inget att klaga på.

Bekräftad gäst: 2024-06-10


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-06-10


10 av 10

+
Bra läge och trevlig personal, fin privat pool.
-

Bekräftad gäst: 2024-06-04


8 av 10

+
Läget. Solstolarna som ingick på den fina stranden
-
Att få byta poolhanddukar gratis varje dag hade varit bra

Bekräftad gäst: 2024-06-03


9 av 10

+
Egna poolen
-

Bekräftad gäst: 2024-06-03


10 av 10

+
Trevlig personal som gärna hjälper till. Nytt och fräscht hotell. Hotellets placering direkt på stranden. Badhandduk till solsäng ingår i rummet.
-
Låsbart säkerhetsskåp inte fastsatt.

Bekräftad gäst: 2024-06-03


10 av 10

+
Stranden (solsängarna), maten, personal/service.
-
Dåliga möjligheter att byta om på resdagen

Bekräftad gäst: 2024-05-28


10 av 10

+
Mycket trevlig personal, rent o fint, perfekt med egna solstolar på stranden
-

Bekräftad gäst: 2024-05-27


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

24 omdömen
Utmärkt
 
24
Väldigt bra
 
0
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2024-06-13

av Roland I Upplands Väsby, Sverige

Bekvämt nytt

Nytt fräscht bodde i en etage lgh med havsutsikt utsikt..skön säng privata solstolar vid havet där hotell ligger bra service riktigt bra ac 2 st i våran lgh inbyggda i väggar tysta ..2 badrum .. bra dusch produkter och loktion... ingick bad handukar till stranden .vi var där 2veckor....

 
2024-06-03

av Oliver F

Resemål med högsta betyg

Otroligt nöjd med våran vistelse på detta hotell. Fantastiskt god mat, goda drinkar & underbar personal. Strand av toppkvalitet. Rekommenderar starkt detta hotell och resemålet. Rekommendera att boka rum med egen pool. Ha de gött mvh..

 
2023-10-16

av Linda S Hallstahammar, Sverige

Mysigt hotell för 2

Litet fräscht mysigt hotell vid havet med egen pool och en bra frukost. Allt ger vi toppbetyg förutom sängarna som alltid i Grekland är lite för hårda för våra skandinaviska kroppar ;) En toppen service. Gratis solstolar för hotellgäster och gångavstånd till mååånga restauranger.

 
2023-09-19

av tant_eli Kungsbacka, Sverige

Fantastiskt

Helt magiskt boho inspirerat retreat på stranden Ljuvlig frukost med allt man kan önska sig. Rent och fint överallt, vi valde ett rum med loft, jättestort med två toaletter/dusch bra med avlastningsytor och alldeles nytt! Egna solstolar, fin strand Sist men inte minst glada serviceinriktade underbar personal

 
2023-09-09

av Eva B

Jättefint hotell med serviceinriktad personal

Bra läge, super fina rum. Nära till stranden och fria solstolar. Bra frukost och strand restaurang. Städningen super och vi hade rum med loft som var jättefint. Wi-Fi fungerade perfekt både på hotellet och stranden. Kommer absolut att åka tillbala