Kundomdömen om Angela Beach (Parga)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,3 av 10 baserat på 100 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,3 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Service
 
9,6 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Närheten till allt.
-

Bekräftad gäst: 2021-07-19


10 av 10

+
Mycket bra läge med utsikt över Piso Krioneri och nära till centrum. Ägarna och personalen är otroligt trevliga och har ett avslappnat naturligt sätt att bemöta sina gäster som gör så att man känner sig "som hemma". Vi bodde i ett deluxerum, men såg att dubbelrummen också var mycket fina. Vi kommer att återvända till detta hotell!
-
Balkongmöblerna till deluxerummet har nog sett sina bästa dagar och kan nog ersättas med lite skönare stolar. Jag tycker även att en vattenkokare med koppar till samt vinglas ska finnas i ett deluxerum. Annars var allt mycket bra!

Bekräftad gäst: 2021-07-13


10 av 10

+
Familjen som äger hotellet gör ALLT för att du ska trivas. De städar otroligt bra och är extra noga med hygien nu med tanke på covid. Extra avstånd i baren och på stranden. Jättesnälla och hjälpsamma. Vi har redan bokat nästa år.. Tack Theo,Rolla,Volla, Kostas och Nico❤️ Saknar er redan.
-

Bekräftad gäst: 2021-07-12


9 av 10

+
Läget
-
Frukost och duschutrymme,som var svårt att få plats i

Bekräftad gäst: 2021-07-06


10 av 10

+
The location is amazing. The hotel is super clean and friendly. I wish we can come back one day.
-

Bekräftad gäst: 2021-07-05


8 av 10

+
Bra läge, lugn del av Parma nära avskild strand. Trevligt bemötande av svensktalande receptionist.
-

Bekräftad gäst: 2021-06-28


9 av 10

+
Utsikten närhet till allt personalen
-
Att det finns 2 nycklar till rummet,ibland var dörren till hotellet låst

Bekräftad gäst: 2021-06-14


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-07


9 av 10

+
Nära till stranden. Underbar utsikt. Rent. Bra service
-

Bekräftad gäst: 2019-10-07


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-07


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

90% av resenärerna rekommenderar

73 omdömen
Utmärkt
 
56
Väldigt bra
 
14
Bra
 
3
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-09-23

Inlägg av persson_lena Trelleborg, Sverige

Toppenhotell

Nyrenoverat och välskött hotell. Personalen ger bästa service. Hotellet ligger precis vid stranden och nära bykärnan med restauranger. Frukost på terassen med en fantastisk utsikt.Fina rum med havsutsikt eller utsikt mot byn

 
2019-06-28

Inlägg av Gun B

Den perfekta vistelsrn

Jättefint och välskött hotell. Familjeägt och familjen gör verkligen allt för att din vistelse ska bli så bekväm som möjligt. Nyrenoverade rum och superrent. Personal som är mycket vänliga. Många återkommande gäster.

 
2017-06-20

Inlägg av Mikael M

Helt underbart

Ett av de absolut bästa hotell som jag har bokat i Grekland, fantastisk service och underbar personal, fantastiska sängar och välplanerade rum, är helt imponerad av hur välstädat hotellet alltid var, och med ett underbart läge på Piso Krioneri, tjugo meter till stranden

 
2016-09-03

Inlägg av maritj2016

Pärla

Jättemysigt hotell på Krioneri Beach i Parga. Alltid lika trevligt att komma tillbaka. Ägs av en svensktalande grekisk familj som verkligen är mån om sina gäster. Frukostbuffén innehåller allt vi önskar och intas på hotellets terrass med utsikt över havet!

 
2016-07-27

Inlägg av evalenat Malmö, Sverige

Underbart - borde nog hålla det för mig själv!!

Detta lilla familjeägda hotell ligger fantastikt vackert direkt på stranden. En liten nästan egen strand med kristallklart vatten, badskor rekommenderas då det blir lite lättare att gå i vattnet Vi fick ett mkt bra rum med havsutsikt som vi hade betalt extra för och det var det verkligen värt. Svensktalande ägare då han var född o Stockholm och bodde där tills han var 13 år, även systern och mamman pratar svenska. De var väldigt hjälpsamma med vad man än undrade över. Frukost helt OK, buffé som man tar ut på en bricka. Sidan om hotellet ligger många restauranger. Mataffär nära 100 m. Vi ska återvända, det är säkert.