Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong eller terrass. Sovrum kombinerat med minikök. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kylskåp, kokplattor, kaffebryggare, vattenkokare, liten ugn och enkel köksutrustning. Wifi och deponering ingår. Luftkonditionering mot avgift. Tv med lokala kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong eller terrass. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kylskåp, kokplattor, kylskåp, liten ugn, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi och deponering ingår. Luftkonditionering mot avgift. Tv med lokala kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn

Tvårumslägenhet deluxe

Tvårumslägenhet deluxe med markterrass. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa och enkelsäng. Minikök med kylskåp, kokplattor, kaffebryggare, vattenkokare, liten ugn och enkel köksutrustning. Wifi och deponering ingår. Luftkonditionering mot avgift. Tv med lokala kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 2-6 personer, varav 3 barn.