Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 180 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Det mest välstädade semesterhotell jag varit på. Frukosten var också bra.
-
Tätare bussturer till centrum

Bekräftad gäst: 2021-09-06


6 av 10

+
Fräscht område med pool och med utsikt över havet ifall man lyckats få rummet på andra eller tredje våningen (vilket vi inte hade). Restaurangen hade en trevlig bartender som var super trevlig och gjorde sitt bästa för att ge bra service. Flera gånger om dagen körde personalen en liten buss till stranden och stan vilket var skönt då hotellet låg på en kulle och det var rätt så jobbigt och gå upp för den i värmen.
-
Bättre utrustning i köket och fräschare redskap. Rummen är stora och rimliga med stort balkong men saker inne i rummet och toaletten känns gamla och ur funktion så som gammal duschkabin som man fick kämpa med att stänga och dålig belysning. Vår toalett gick sönder under vistelsen, den läkte vatten och lät något extremt och personalen hade inte bråttom att fixa den, vilket var väldigt irriterande. Vi fick inte byta till ett annat rum då hotellet var fullbokat, istället ville de visa oss hur vi själva kunde fixa toaletten ifall den gick sönder igen, kändes sisådär men som tur var så lyckades de fixa toaletten till slut. Bättre bemötande av personal i receptionen och tydligt information om att luftkonditionering inte ingår i priset, vill man ha det så får man betala extra vid ankomst. Restaurangen har inte allt mkt utbud vad det gäller maten och stänger kl. 15 vilket vi inte fick någon information innan.

Bekräftad gäst: 2021-08-16


5 av 10

+
Vi har bott här glera gånger innan. Utsikten är fin och den stora poolen är ett plus.
-
Fler och bättre tider med hotelltaxin ner till stranden. Tiderna i år stämde inte alls med tidigare år eller vad ni skriver på er sida. Stämde inte ens med tiderna på hotellets hemsida. Blir inte detta hotell igen med anledning av den felaktiga informationen.

Bekräftad gäst: 2021-08-02


9 av 10

+
Toppen fin och tillmötesgående personal. Glada och trevliga. Ligger fint och vackert. Härlig polområde.
-
Frukosten var inte så bra. Inte värt priset som man betalar.

Bekräftad gäst: 2021-06-28


8 av 10

+
Gratis busstransfer till stranden och till stan.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-04


10 av 10

+
Rent och fräscht. Vacker omgivning. Shuttle service till stranden och byn.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-04


7 av 10

+
Poolen och shuffleservice
-
Rummen motsvarar absolut inte ett fyrstjärnigt hotell, alldeles för låg standard och trasiga saker

Bekräftad gäst: 2019-10-04


5 av 10

+
-
Busstiderna stämde dåligt om man inte villa ligga länge på stranden eller mycket korta tider. Samma när det gällde besök i centrum.

Bekräftad gäst: 2019-10-04


4 av 10

+
Utsikten. Poolen. Transferbussen till stranden resp centrum.
-
Standarden på rummet/hotellet var knappt 3-stjärnig. Myror på diskbänken och i köksskåpen. Utrustningen i köket utsliten och bristfällig. Fanns ej ny att få. Städningen usel.

Bekräftad gäst: 2019-10-04


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

106 omdömen
Utmärkt
 
62
Väldigt bra
 
29
Bra
 
9
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2019-10-14

av Scorpio1075 Malmö, Sverige

Så vackert

Detta mycket välstädade och trevliga hotell ligger på en hög höjd ovanför Valtosstranden, Parga. Vi var fem som reste och fick tre jättefina enrumslägenheter med havsutsikt. Lägenheterna var väldigt fräscha och välstädade samt rymliga. Köket var välutrustat, det fanns till och med ett toastjärn. Sen är det som i Grekland att det finns inte fyra likadana glas eller kaffekoppar, men vad spelar det för roll? Det fanns grytor och kastruller, kaffekokare och vattenkokare, ugn och plattor. Badrummet var rymligt och fräscht, hårfön och tvål/schampo finns. Nya badlakan varannan dag, och städning varje dag. Poolen var ren och solsängarna väldigt sköna, faktiskt mjukare än sängarna i lägenheterna.Omgivningen är vacker och välskött. Det finns en bar och restaurang som serverar frukost, lunch och middag. Vi testade att äta lunch där en av dagarna och det var väldigt bra. Några fina keliga katter finns det oxå och de finns överallt i hela Parga. Lokalbefolkningen upplevas ta hand om dem. Valtosstranden når man på en kvarts promenad liksom centrum, där det finns en annan strand. Hotellet erbjuder gratis service för den som inte vill promenera, 4 gånger till stranden och fem gånger till centrum. Utmärkt service!

 
2019-06-05

av BackPacker302643

Alea resort

Trevligt hotell med mycket hjälpsam personal. Hotellet ligger högt med fin utsikt över gröna omgivningar och havet.Bra med minibuss till stranden och Parga centrum för det kan vara jobbigt att gå upp för backen.Återvänder gärna dit

 
2018-11-08

av D8387YFannas Borås, Sverige

Trevligt men många trappor...

Ett trevlig t hotell med trevlig personal. God mat i restaurangen och helt ok lägenheter. Positivt att det är gratis minibuss till stranden och staden. På minussidan är väldigt hårda sängar och jättesupermånga trappor och backar. Inget för den som inte älskar trappor alltså. Vi bod nog inte här igen utan väljer ett hotell närmare staden eller stranden.

 
2018-07-28

av no_jrLink Tullinge, Sverige

Nja, det finns bättre

Det stod att det skulle vara fyrstjärnigt men det är det inte. Rummen var okej men ingen av oss var imponerade av maten och wi-fi funkade typ inte. Dessutom försvann min bok från mitt rum och två av min systersons snuttar försvann från hans rum.

 
2017-07-12

av SusanneK1471 Uppsala, Sverige

En härlig semesterort

Alea Resort har allt man kan önska sig förutom en supermarket nära tillhands. Trevlig personal, bra restaurang och bra poolområde. Det ligger dock en bit från stan och det kan vara tufft att gå när det är som varmast. Hotellet erbjuder dock gratisbuss till både strand och stad vissa tider. Vill gärna besöka Parga igen men på grund av läget väljer jag kanske ett annat hotell.