Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 68 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Färska frukter och härliga citroner! Bra utsikt. Fint vid poolen.
-
Trasig duschdörr som ej gick stänga. Hårtorken hade tejpad sladd. Brandvarnaren tjöt för låg batterinivå då vi kom och de hade inga nya batterier, så vi fick vara utan till nästa dag. - Bra om de ser över så allt är helt och funkar. Kylslåpet ej på, bara på när man var i rummet - Hade vart bättre med kyl som funkade dygnet runt. Hade velat ha lägre kudde - Bättre med en låg och en hög kudde så man kan välja. Hade vart bra med en flaska vatten på rummet då man kommer på natten för man vill ej dricka ur kranen.

Bekräftad gäst: 2024-05-13


5 av 10

+
Poolen och utsikten från balkongen
-
Att det finns personal till bar och kök när de öppnar för säsongen och att de hade haft en kortläsare i baren. Konstigt nog nätär vi skulle hem fanns det helt plötsligt kortläsare i receptionen. Så den borde de kunnat använda till oss gäster som ville betala med kort. De som hade dåligt med kontanter kunde inte köpa i baren sista dagarna

Bekräftad gäst: 2024-05-13


9 av 10

+
Utsikten
-

Bekräftad gäst: 2023-10-09


8 av 10

+
Fin utsikt. Bra service med buss till centrum och stranden och tillbaka. Är
-

Bekräftad gäst: 2023-09-15


7 av 10

+
Fin utsikt
-
Första rummet vi fick var riktigt dåligt, knarrande sängar trasiga möbler. Vi kunde byta efter två dagar.

Bekräftad gäst: 2023-09-11


8 av 10

+
Bra med transfer då det låg högt beläget med mycket backar
-

Bekräftad gäst: 2023-09-08


8 av 10

+
Lugnt läge, fin utsikt och mycket trevlig personal. Mycket tillmötesgående när vi ville byta rum. Trevligt familjärt hotell med härlig semesterkänsla. Hit kommer vi gärna tillbaka!
-
Det rum vi gick först var mörkt och tråkigt läge.

Bekräftad gäst: 2023-09-04


8 av 10

+
Läget med vackra vyer
-
AC bör ingå i priset

Bekräftad gäst: 2023-08-15


10 av 10

+
Personalen, hotellrummet på andra våning, poolområdet
-

Bekräftad gäst: 2023-08-07


10 av 10

+
personalen
-

Bekräftad gäst: 2023-08-07


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

136 omdömen
Utmärkt
 
86
Väldigt bra
 
33
Bra
 
11
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2022-07-06

av carolinefQ650HV

Mysigt hotell uppe vid bergen med vacker naturutsikt

Trevligt hotell som ligger högre upp (ca 1,5km) från Parga stad. Personalen är mycket trevliga och bor på hotellet vilket gjorde att det blev en familjekänsla under semestern, då de var bemötande och hjälpsamma. Buss som går flera gånger om dagen till både Valtos stranden och Parga stad. Thomas som kör mestadels var otroligt trevlig och glad hela tiden. Hotellet ligger perfekt läge för att gå ner till staden på kvällarna och njuta av den fina promenaden bland genuina resturanger och befolkningen. Wi-Fi från vårt rum var dåligt. AC fick du betala extra för vilket var ett måste pga värmen. Poolhandular kostade extra och då var man tvungen att betala för att byta. Dessa saker gjorde att de drar ner betyget. Städningen var okej. Frukosten får en 1 av 5 möjliga. Kan förbättras då det saknas väldigt mycket utbud och bytes av färskvaror. Dåligt med alternativt såsom laktosfritt, glutenfritt osv.. Bra poolområde.

 
2022-06-28

av Marianne M

Lägenhetshotell med vacker utsikt och stor uppvärmd pool.

Rymlig lägenhet med fin vy över bergen och havet. Stor uppvärmd pool, ren och välskött. Aircondition mot extra kostnad. Gratis minibusstransport till Parga och Valtos flera gånger dag. Mycket trevlig och glad Personal! Gångavstånd ner till stan, men i get att rekommendera hem för mycket uppförsbackar i värmen. Finns en genväg höger vid studios efter några 100 m efter vägen.Köksutrustningen bör uppdateras då det fattas både glas, bestick, lagom stora kastruller m.m . Fanns ex ingen disktrasa eller diskställ.

 
2019-10-14

av Scorpio1075 Malmö, Sverige

Så vackert

Detta mycket välstädade och trevliga hotell ligger på en hög höjd ovanför Valtosstranden, Parga. Vi var fem som reste och fick tre jättefina enrumslägenheter med havsutsikt. Lägenheterna var väldigt fräscha och välstädade samt rymliga. Köket var välutrustat, det fanns till och med ett toastjärn. Sen är det som i Grekland att det finns inte fyra likadana glas eller kaffekoppar, men vad spelar det för roll? Det fanns grytor och kastruller, kaffekokare och vattenkokare, ugn och plattor. Badrummet var rymligt och fräscht, hårfön och tvål/schampo finns. Nya badlakan varannan dag, och städning varje dag. Poolen var ren och solsängarna väldigt sköna, faktiskt mjukare än sängarna i lägenheterna.Omgivningen är vacker och välskött. Det finns en bar och restaurang som serverar frukost, lunch och middag. Vi testade att äta lunch där en av dagarna och det var väldigt bra. Några fina keliga katter finns det oxå och de finns överallt i hela Parga. Lokalbefolkningen upplevas ta hand om dem. Valtosstranden når man på en kvarts promenad liksom centrum, där det finns en annan strand. Hotellet erbjuder gratis service för den som inte vill promenera, 4 gånger till stranden och fem gånger till centrum. Utmärkt service!

 
2019-06-05

av BackPacker302643

Alea resort

Trevligt hotell med mycket hjälpsam personal. Hotellet ligger högt med fin utsikt över gröna omgivningar och havet.Bra med minibuss till stranden och Parga centrum för det kan vara jobbigt att gå upp för backen.Återvänder gärna dit

 
2018-11-08

av D8387YFannas Borås, Sverige

Trevligt men många trappor...

Ett trevlig t hotell med trevlig personal. God mat i restaurangen och helt ok lägenheter. Positivt att det är gratis minibuss till stranden och staden. På minussidan är väldigt hårda sängar och jättesupermånga trappor och backar. Inget för den som inte älskar trappor alltså. Vi bod nog inte här igen utan väljer ett hotell närmare staden eller stranden.