Paleros Beach Resort

Paleros Beach Resort är ett fint och modernt hotell, beläget i en lugn vik strax utanför den lilla orten Paleros. Här ingår flera aktiviteter som exempelvis segling, SUP, tennis och guidade cykelturer. Perfekt för dig som vill kombinera en aktiv semester med sol och bad.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer. Familjerum för 2-4 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 26 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 3 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

På hotellet finns två poolområden. Ett som är avsett för familjer och här finns även en separat barnpool, och ett för vuxna över 16 år. Gratis solstolar och parasoller vid såväl poolerna som på stranden. Här finns en bufférestaurang som serverar frukost och middag och en taverna med á la carte-meny som är öppen för lunch. Två barer.

Segling, vindsurfing, kajak och SUP utan kostnad. Lektioner i segling, vindsurfing, kayak och SUP mot avgift. Gym. Tennis ingår, lektioner mot avgift. Ledarledda träningspass och volleyboll utan kostnad. Gratis guidade cykelturer (både MTB och landsväg).

Skönhetssalong med möjlighet till massage och behandlingar. Barnklubb (mot förfrågan) i hotellets regi för barn 4-12 år. Ca 30 minutes promenad till den lilla byn Paleros. Liten väg måste korsas för att nå stranden. Lokal trafik.

Måltider

Halvpension ingår.
Halvpension innebär frukost- och middagsbuffé.

Säsongsinformation

Sommaren 2020 håller gym, spa och skönhetssalong stängt.