Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong i olika stil och utformning. Kombinerat sovrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffemaskin och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i lägenheten.

Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer

Enrumslägenhet i nedsänkt markplan

Enrumslägenhet i nedsänkt markplan med balkong eller terrass. Lägenhetena har olika stil och utformning. Kombinerat sovrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffemaskin och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i lägenheten.

Antal personer: 1-3 personer

Tvårumslägenhet i nedsänkt markplan

Tvårumslägenhet i nedsänkt markplan med balkong eller terrass. Lägenhetena har olika stil och utformning. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i två bäddsoffor. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffemaskin och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i lägenheten.

Antal personer: 1-4 personer.