Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 31 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Nära till havet och staden
-
Apollo har inte gjort rätt i beskrivningen av hotellets lägenheter. Detta var ingen lägenhet utan ett hotellrum. I beskrivningen framgick att det skulle finnas minikök med kokplattor och enkel köksutrustning. Det fanns det inte alls. Jag fick t.o.m. be om att få bla bestick så att jag kunde koka kaffe (vattenkokare fanns) och några kokplattor fanns definitivt inte. Numret på lgh är 1 för kännedom. Jag vill gärna ha återkoppling på detta,

Bekräftad gäst: 2022-09-17


10 av 10

+
Lugnt utan genomfartstrafik
-

Bekräftad gäst: 2022-09-17


10 av 10

+
Otroligt fint poolområde, väldigt centralt läge (nära till hela Naxos stad), fräscha lägenheter.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-10


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-03


9 av 10

+
Läget närhet till strand och centrum
-

Bekräftad gäst: 2022-09-03


1 av 10

+
-
Den var nedsänkt.

Bekräftad gäst: 2022-08-27


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-08-27


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-08-20


9 av 10

+
Personalen topnotch..fina rum..bode i en tvårumslägenheter lägenhet på Hotel Spiros Naxos..helt perfekt
-

Bekräftad gäst: 2022-08-20


10 av 10

+
Mysigt och fint hotell med perfekt läge till strand och stad
-

Bekräftad gäst: 2022-08-13


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

393 omdömen
Utmärkt
 
266
Väldigt bra
 
95
Bra
 
23
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2019-10-04

av Nilsson Höllviken, Sverige

Bra hotel med vissa problem.

Trevligt hotel i flera byggnader. Fick vid incheckningen information på dålig engelska av flickan som stod i receptionen. Men bära tunga resväskor kunde hon, hjälpte oss upp med vårt bagage. Rummet var mycket trevligt inrett, i ljusa färger och kändes modernt. Det fanns mycket gott om belysning och det fanns en soffa med plastmadrass och två stolar med ett bord. Kylskåp och möjlighet att värma vatten och en kaffemaskin. Dock inget kaffe eller te. Synd bara att vi inte kunde använda soffan att sitta på vi var tvungna att lägga våra kläder där eftersom det inte fanns lådor eller skåp till förvaring. Det fanns en öppen garderob för klänningar och skjortor som inte var tillräckligt hög utan klänningarna blev skrynkliga i nederkant. Inget stort problem, men ett nyrenoverat hotell kanske borde ha tänkt lite mer på förvaringen. Dusch och toalett mycket fina, handfat och vask i sovrummet bredvid sängen, kan funka, men här rann vattnet ner på golvet bredvid sängen när man tvättade sig och allting ramlade för det var mycket dekorativa stenar ingjutna i vaskbänken, fint men opraktiskt. Inga krokar till hand handdukarna utan de fick vi hänga över hårtorken och spegeln. Sängen väldigt smal. men skön. Vårt förslag, byt ut soffan mot någon mindre sovfotölj, sätt en garderob bredvid och sätt upp krokar till handdukarna så hade det varit fem stjärnor direkt. Polområdet ok, bra med dusch där. Balkongen mycket fin med bra möbler och fint med glasräcke och en ljuvlig solnedgång. Vi är mycket nöjda i det stora hela och hade härliga dagar på detta hotell, men det finns utrymme för att göra det ännu mer praktiskt. Vi bodde på rum nr 9. Nära till stranden som var ok inte mer. Hyr mc och kör till Naxos andra fantastiska stränder. Nära till supermarket, restauranger och barer.

 
2019-09-09

av Duregnib Örebro, Sverige

Fräscht hotell.

Nyrenoverade och perfekt städade rum. Mycket lugnt område i utkanten av Naxos stad men nära till centrala staden och gamla delen av staden. Även nära till badstranden med 5 minuters promenad. Hotellpersonal trevliga och hjälpsamma.

 
2019-07-27

av Morten_DN Malmö, Sverige

Fantastiskt boende i Naxos

Bra läge i lugnt område nära St George stranden med kort gångavstånd (10 min) till centrala delarna av staden. Nyrenoverade rum med fin utsikt över havet. Sköna sängar och trevlig design i rum & badrum. Väldigt god och varierad frukost. Otroligt vänlig och hjälpsam familj som driver hotellet. Fick fina rekommendationer på allt från restauranger till platser att besöka på ön. När min fru blev sjuk en lördag, fick vi hjälp med att boka ett läkarbesök och fick tid inom en timme (hade aldrig hänt i Sverige). Kan verkligen rekommenderas!

 
2018-06-18

av Mozart-95 Linköping, Sverige

Utmärkt familjehotell

Det är andra gången vi bor på detta hotell. Mycket bra både beträffande läge, service, rum, frukost, bar. Dessutom en härlig pool ute med solstolar. Kan varmt rekommenderas . Dessutom ett extra +för den fantastiska frukosten. Varje dag serverades hembakat eller desserter.

 
2017-10-08

av 763marleneg Stockholm, Sverige

Trevligt litet hotell med pool

Bra hotell med pool bara ett stenkast från stranden. Vi hade ett helt nyfixat rum i källaren, vilket var fräscht, modernt och billigt, men lite för mycket källarkänsla, så jag hade valt ett annat rum hellre, men det var klart prisvärt. Poolområdet är jättefint och lugnt, wi-fi helt ok och det ingick frukost i priset. Gångavstånd till Chora men mycket restauranger mm nära hotellet också.