Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,5 av 10 baserat på 46 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,5 / 10
Städning
 
7,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,5 / 10
Mat och dryck
 
5,0 / 10
Rum/lägenhet
 
6,8 / 10
Service
 
4,7 / 10

Senaste omdömena


2 av 10

+
det enda som var bra med hotellet var läget. allt annat var dåligt. Det värsta var personalen/ ägaren. personalen var mycket otrevliga och elaka
-
första blicket på receptionen och restaurangen gjorde mig besviken. Men det var okej därefter men personalen var det inget bra med dem. otrevliga och elaka peraonal som ser ut irriterade hela tiden

Bekräftad gäst: 2024-05-25


9 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2023-10-07


5 av 10

+
Läget o priset
-
Reception samt frukosthörnan kändes tyvärr inte så inbjudande o trevligt.

Bekräftad gäst: 2023-10-07


8 av 10

+
Poolen, läget
-
Personalen oengagerad

Bekräftad gäst: 2023-09-23


8 av 10

+
Läget nära till strand, matbutik, centrum, lugnet, stilen.
-
Bakfall i duschen i ett rum 212 Ett rum-Duschdraperi monterat för högt-vatten på golvet rum 211 Andra rummet -trasig duschkabin, rum 212

Bekräftad gäst: 2023-09-23


8 av 10

+
Blommorna, poolområdet. Förmodligen nyrenoverat i år ( men badrummet var hanns inte men vattnet fungerade via lösa kedningar, helt ok)
-
Internet och tv. Inte en kanal med våra bokstäver

Bekräftad gäst: 2023-09-16


5 av 10

+
Sängarna var sköna
-
Att man inte fick rotera solstolen mot solen

Bekräftad gäst: 2023-09-16


10 av 10

+
Daglig städning
-
Poolen passar inte för småbarn

Bekräftad gäst: 2023-09-16


4 av 10

+
-
Personalen var ovilliga att hjälpa till och direkt otrevliga.

Bekräftad gäst: 2023-09-16


10 av 10

+
Fräscht, låg väldigt bra
-
Personalen var lite frånvarande.

Bekräftad gäst: 2023-09-09


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 3,5/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 3/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

54% av resenärerna rekommenderar

76 omdömen
Utmärkt
 
13
Väldigt bra
 
17
Bra
 
14
Mindre bra
 
18
Underkänt
 
14

5 senaste omdömen

2014-09-15

av Christina O Vallentuna, Stockholms Län, Sweden

Rent & fint, nära strandbuss/Supermarket & Finaste hotellkatten!

Billigt, rent & fint rum/område, utan massa regler om att inte dyka i poolen t ex. Ingen bra frukost för vegan/vegetarian då det inte fanns gurka, tomat, sojamjölk t ex, vi åt på rummet. (Men ost, skinka, yoghurt, flingor för normalkostare). Bästa, gosigaste hotellkatten som sov med oss varje natt! Ägarnas tjuriga tonårstjej, 14 år, var dag/natt i receptionen men det humöret kommer ju att gå över med åldern. Vi fick byta rum när AC´n la av. Wifi fungerade dåligt på rummen. Utanför finns ett litet Supermarket & strandbussen. Nära ett stort Supermarket med vegan alternativ. Utomhusbion nära = mysigt! Promenad till centrum/hamnen & restauranger ok, men inte direkt nära. På vägen en ekologisk/vegan Café/butik. Prisvärt.

 
2014-08-10

av 586malina Göteborg, Sverige

Bra läge men dålig service

Hotellet har bra läge med gångavstånd till Saint George beach och till butiker och restaurangen. Servicen på hotellet är under all kritik. Ägaren är sällan på plats och barnen verkar vara dom som får sköta jobbet. Kostnadsfritt wi-fi som funkande helt okej. För övrigt är hotellomårdet rent och fint men vi fick flera gånger besök av kackerlackor och detta var inget vi fick hjälp med av personalen.

 
2023-08-13

av 572eveliend Etten-Leur, Nederländerna

Mooi hotel in sfeervolle tuin

Leuk hotel in prachtige tuin. Wij hadden een kamer met een terrasje. Kamer was schoon en prima van formaat. Bij aankomst kregen we leuke tips wat we moesten zien in de omgeving. Schoonmaakster was erg vriendelijk. Zwembad was goed van formaat en schoon. Ontbijt was prima, alleen de koffie vonden wij niet lekker. Dat hebben we opgelost door een coffee to go te halen bij het koffietentje op de hoek.

 
2023-08-04

av 946lasset Köpenhamn, Danmark

Pæn have, lav standard

Kan ikke anbefale dette sted. Vi havde ingen rengøring i den uge vi var der, samt modtog vi et delvist rengjort værelse. Vores værelse manglede wc-børste, havde huller i væggene, ledning hængende ud fra væggen. Afbrydere skjult bag sengegavl så loftlys tændes ved mindste berøring midt om natten, samt afbrydere til sengelamper også var skjult bagved. Deres enkelte morgenmad virkede til at være daggammelt brød, uappetitligt opstillet med delvist opfyldning. En poolbar der ikke var åben med undtagelse af 2 gange dette var om aftenen hvor poolen var lukket.. Dog har de en fin placering med gå afstand til centrum og en meget smuk have.

 
2023-08-16

av mmiranda2016 Lissabon, Portugal

Terrible and very traumatizing experience

Terrible experience. Extremely rude and disfunctional family running the hotel ( never seen anything alike in the entire world ). The bathroom was dirty and flooding and i asked to change room. The young guy in the reception was extremely unpolite, refused calling the manager and giving me complaint book and started calling names. An older man came and started shouting in greek for us to go out. I had to call the police because they were starting to become violent in words and gestures. Didn't feel safe at all. No words to describe, really traumatizing. This so called hotel should not operate in business anywhere in the world. The breakfast had half eaten bread and was dirty in some points. The bathroom was unbelievably old, however in the website they have a modern bathroom. They only want tourists'money.