Sagterra

Hotell Sagterra på Naxos har ett idealiskt läge, bara en kort promenad från såväl Saint George-strand som centrum av Naxos stad. Föredrar du att stanna på hotellet finns en pool i hotellets trädgård.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Utseendet var väldigt fint med balkongen och växter osv
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 72 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 500 m
Till centrum: 500 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Sagterra ligger i utkanten av Naxos stad, men med gångavstånd till såväl centrum som den fina och populära Saint George-stranden.

På hotellet finns ett poolområde, och runt poolen finns solstolar och parasoller. Är inte poolens svalka nog kanske poolbaren kan locka med kylda drycker. Hotellet har ingen restaurang men på bara några minuter kommer du till centrums myller med ett stort utbud av matställen, kaféer.

Kostnadsfritt wifi i allmänna utrymmen (uppkopplingens kvalitet och hastighet varierar). Receptionen är öppen mellan kl. 08.00 och 00.00. Allmän parkeringsplats finns bredvid hotellet för den som hyr bil under semestern. Lokal trafik.

Måltider

Ingår:

  • Enklare frukostbuffé

Alla hotell, Naxos stad

Spiros

Hotell Spiros är ett trevligt och familjärt lägenhetshotell med ett avslappnande poolområde. Njut vid hotellpoolen eller gå den lilla biten till den underbara S:t George-stranden, med svalkande skönt badvatten. Det är också nära till centrum med shopping och restauranger.

Naxos Resort

På Naxos Resort bor du nära sandstranden Sankt George och Naxos stad. Hotellets poolområde bjuder på solstolar och parasoller och är uppskattat av våra gäster. Hotellets restaurang har en härlig utsikt över poolen och havet.

Asteria

På hotell Asteria bjuds du på ett perfekt läge alldeles vid stranden. Hotellets terrass vetter mot havet där du kan börja din dag med en frukost till vacker havsutsikt. Från hotellet är det bara ett kort avstånd in till Naxos stads trevliga tavernor och charmiga butiker.

Aeolis (Naxos)

På Aeolis bor du på ett litet hotell nära Naxos stads stora utbud av folkliv, restauranger och shopping. Hotellet ligger lockande nära den fina stranden, men föredrar du poolbad så har du såklart hotellets pool ännu närmare.

Alkyoni Beach

På hotell Alkyoni Beach behöver du bara ta på dig badkläderna och slänga handduken över axeln så är du halvvägs till ett svalkande dopp. Här bor du nämligen bara 30 meter från en underbar strand, och ännu närmare är det till hotellets poolområde. Tidigare gästar har också berömt läget nära Naxos stad och den trevliga personalen på hotellet.

Naxos Beach

Hotell Naxos Beach passar perfekt när du vill spendera lata dagar i solen med svalkande dopp vid stranden eller hotellets trevliga poolområde. Det är bara en kort promenad till Naxos centrum med den härliga strandpromenaden och alla stadens tavernor och butiker.

Sphinx

Hotell Sphinx ligger mitt i Naxos stad med tavernor, barer och stadens nöjen runt hörnet. Sandstranden Saint George ligger på en kort promenad bort. Hotellet bjuder på ljusa och fräscha dubbelrum samt en mycket uppskattad personal.

Naxos Holidays

Naxos Holidays är precis som ett hotell i Grekland ska vara, med fina vitkalkade hus runt en inbjudande stor pool! Den trevliga miljön får dig snabbt i semesterstämning och poolområdet blir den givna samlingspunkten.