Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 44 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
9,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-
Väldigt dåligt utrustat kök.

Bekräftad gäst: 2024-06-15


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-06-15


8 av 10

+
Personalen, läget
-

Bekräftad gäst: 2023-10-07


10 av 10

+
Trevligt
-

Bekräftad gäst: 2023-10-07


10 av 10

+
ALLT. 1 minut till havet. 10 sekunder till polen. Ett litet mycket trevligt hotell. Toppen bra sängar. Jätte trevlig personal och mycket rent.
-

Bekräftad gäst: 2023-10-07


10 av 10

+
Jätte skön säng och jätte bra frukost som man kunde beställa i poolbaren.
-

Bekräftad gäst: 2023-10-07


10 av 10

+
Den fantastiskt gulliga, hjälpsamma och trevliga personalen. Storleken på hotellet.
-
Det enda jag kan klaga på när det gäller hotellet skulle väl vara att det var väldigt svårt att få skugga vid pool-området. Skulle föredragit en annan typ av parasoll som man kunnat flytta på. Det är ju ogörligt eftersom de behövde vara förankrade pga blåsten.

Bekräftad gäst: 2023-09-30


9 av 10

+
Trevlig personal, bra läge, nära till restauranger, affär, strand.
-
Långsam wifi vissa tider.

Bekräftad gäst: 2023-09-23


10 av 10

+
Lugnet, läget, fräscht, mysigt och otroligt proffsig och trevlig personal! Städning av världsklass! Bästa och mjukaste sängen i Grekland! Gott om eluttag, välplacerade dessutom. Underbar pool och poolområde. Hotellet är "τέλεια" som Grekerna skulle ha uttryckt sig!!!
-
Det enda man kan klaga på är att wifi-anläggningen var svag, fungerar bra utomhus runt poolområdet men så fort man går in på rummet blir signalen urkass och videosamtal är bara att glömma. Det hotellet behöver är antennförstärkare och se över placering av antenner, med rätt kompetens är det gjort i ett nafs. I övrigt saknade jag bara vattenkokare och kaffebryggare på rummet, (kanske finns att låna kollade ej). klarade oss med kastrull och bryggtratt.

Bekräftad gäst: 2023-09-09


7 av 10

+
Trevlig personal och hjälpsamma, nära strand / taverna / butik / Buss stopp.
-
kök: 5 olika glas, kändes lite fattigt ! Saknade en flaska vatten i kylskåpet vid ankomst

Bekräftad gäst: 2023-09-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

44 omdömen
Utmärkt
 
33
Väldigt bra
 
11
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2023-10-06

av mgsp65 Strömsnäsbruk, Sverige

Mysigt och lugnt

Första gången på Naxos, men definitivt inte den sista. Kan varmt rekommendera detta hotell. Vi bodde i en etagevåning med badrum både uppe och nere samt litet kök på nedervåningen samt sittplatser både uppe och nere. Fantastisk och omtänksam personal både Maria och Sofia, vilka verkligen gjorde sitt bästa för att vi skulle trivas. Välstädat och jättesköna sängar. Brukar vara som att sova på sten i vanliga fall i Grekland, men inte här. Det jag och min man uppskattade mycket var framförallt lugnet. Inte hög musik från morgon till kväll. Närheten till allt. Vi provade frukosten en dag, den var helt ok men även mysigt att göra sin egen och kunna sitta på balkongen. Fina områden att ströva runt på och jättefina stränder. Vi trivdes bäst på Plaka, ligger precis till vänster om hotellet. Där finns även busshållplats och en liten Supermarket med det nödvändigaste. Smidigt att ta buss till Chora. Vi tog även en rundtur runt Naxos som kan rekommenderas. Om jag ska komma på något minus så är det nog myggen. Vi var inte riktigt beredda på dem…Har sett att en del klagar på wifin det upplevde inte vi som något större problem. Hade dock varit bra med någon markis eller dylikt på vår balkong uppe.

 
2023-09-10

av Leakim S

Jag hade 2 fantastiska veckor på detta hotell, det bästa i Grekland av mindre hotell jag bott på! Jag kommer återvända!

Supertrevlig, mysigt och lugnt är ord jag får till mig när jag tänker på Villa Harmony! En pärla strax utanför Agia Anna med närhet till godkända tavernor och ”Supermarket”. Jag bodde där 2 veckor i en 2 rums etage-lägenhet med toalett/dusch på båda våningar. Sängarna på rummet varierade i hårdhet, men den jag sov i var mjuk och jag sov som en kung! Rummen och pentryt hade det man behöver, det enda jag saknade var vattenkokare och kaffebryggare (frågade aldrig efter dem kanske finns att låna…) Vi klarade oss med kastrullen! Pool, poolområde och poolbaren höll mycket hög standard, trivdes där som fisken i vattnet! Hotellfrukosten var av yttersta klass och man stod sig nästan hela dagen på den, den serverades av en ”Grekisk gudinna” och i mysig miljö! (8€/person) Personalen var mycket proffsig och hjälpte till med det mesta under vistelsen, fick bl.a. hjälp med hyrbil som levererades till hotellets parkering och hämtades där när vi var klara med den. Familjär känsla bland personalen och mycket trevligt bemötande, städpersonalen gjorde ett otroligt bra jobb!!! Jag kommer att återvända till detta Hotell om några år, när jag har besökt lite andra öar…. Sammanfattning: ++Lugnet och läget! ++Bästa sängen i Grekland! ++Gott om eluttag, bra placerade dessutom! ++Supertrevlig Personal! Mina enda minus blir: - På rummen upplevdes wifi-signalen mycket svag, videosamtal (typ messenger) var i princip omöjliga om man inte satt klistrad mot fönstret mot poolen, men på balkong/terrass var mottagning mycket bättre liksom på området runt poolen där båda antennerna satt… (Någon med rätt kunskaper fixar detta i ett nafs med förstärkare och bättre placering på antennerna!) - Den otroliga längtan tillbaka och saknaden!!!! sammanfattning på grekiska: Τέλεια!!!

 
2022-09-02

av andersl530 Kungälv, Sverige

50m från stranden!

Vi reste dit med familjen, 4 personer. Litet och väldigt trevligt lägenhetshotell. Egen liten pool precis utanför och ca 10st solbäddar för hotellets gäster. Av alla gånger vi tog en liten paus vid poolen så var det inga problem att få plats där. Liten väldigt enkel bar vid poolen som var bemannad när poolen är öppen. Väldigt rent på rummet, så fort man lämnar rummet på morgonen så är de där och städar av innan man är tillbaka varje dag. Det enda som drar ner betyget lite är utbudet i rummet/köket. Vi hyrde som sagt ett rum för 4 personer, men allt i rummet var för 3 personer när vi kom. 3st stolar, 3 av allt porslin, fanns inga vinglas alls. Allt kunde vi få när vi pratade med den otroligt trevliga personalen. Men jag kan tycka att man ser till att detta är klart innan man får gästerna som man då vet är 4st. I övrigt fanns det inget att klaga på. Väldigt enkelt, trevlig lägenhetshotell. Kan bara varmt rekommendera detta!

 
2018-09-02

av larohl Partille, Sverige

Jättebra

Perfekt familjehotell/lägenhet. Läget i början på Plakastranden närheten till restaurangerna på Plaka samt gångavstånd till Agia Anna var perfekt för oss,resande med dotter o måg hans föräldrar samt barnbarn. Dessutom finns Maragkas supermarket precis vid infarten till hotellet. Busshållplatsen strax utanför när man ville åka in till Naxos chora. Familjen som driver hotellet var hur trevliga som helst, och poolen var perfekt för en 7 & 5 åring en grund del med sittkanter som sedan över gick sluttande till den djupa. Det var rent o välstädat både inne och ute. Återkommer gärna hit. Lars

 
2017-07-26

av GIggsan Skogås, Sverige

Perfekt!

Vi spenderade 2 veckor på Harmony i juli. Vi valde markterass för att ha enkel tillgång till poolen, perfekt med små barn. Och vi var väldigt nöjda! Rummen håller bra grekiskt enkel standard, rent och snyggt! Städning varje dag vilket är ett plus. Poolen är mkt fräsh och ren och lagom stor, även en grund del med sittplatser. Liten poolbar med dryck och glass. De två tjejerna som jobbade i bar/reception var fantastiska och trevliga, imponerande! Hoppas ni får smaka Marias underbara bakverk ;) Hotellet är lugnt och på ett par minuter når man lååång strand, tavernor och minimarket. Och det är mkt nära till Agia Anna. Perfekt läge! Längtar tillbaka redan....