Enrumslägenhet

Ljusa och fina lägenheter med minikök. Kokplattor, ugn, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och brödrost. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi och deponering. Luftkonditionering mot avgift. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 1-2 personer.

Fyrarumslägenhet

Ljusa och fina lägenheter med tre separata sovrum. Minikök med kokplattor, ugn, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och brödrost. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi och deponering. Luftkonditionering mot avgift. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 4-5 personer.

Trerumslägenhet

Ljusa och fina lägenheter med två separata sovrum. Minikök som har kokplattor, ugn, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och brödrost. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi och deponering. Luftkonditionering mot avgift. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Markbalkong med havsutsikt. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 4-5 personer.

Tvårumslägenhet

Ljusa och fina lägenheter med ett sovrum, separerat från miniköket med en skjutdörr. Kokplattor, ugn, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och brödrost. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi och deponering. Luftkonditionering mot avgift. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 2-3 personer.

Tvårumslägenhet superior

Ljusa och fina lägenheter med ett separat sovrum med två enkelsängar och en bäddsoffa. Vardagsrum/minikök med ytterligare en bäddsoffa. Kokplattor, ugn, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och brödrost. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi och deponering. Luftkonditionering mot avgift. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Två balkonger, havsutsikt. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.