Enrumslägenhet

Enrumslägenheter med balkong och havsutsikt. Kombinerat sovrum med minikök. Två enkelsängar. Minikök med kokplattor, ugn, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi och deponering ingår. Luftkonditionering mot avgift. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 24 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Fyrarumslägenhet

Fyrarumslägenheter med balkong med havsutsikt. Tre sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar i varje sovrum. Möjlig extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, ugn, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och enkelköksutrustning. Wifi och deponering ingår. Luftkonditionering mot avgift. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Antal personer: 4-5 personer.

Trerumslägenhet

Trerumslägenheter med markbalkong och havsutsikt. Två sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar i varje sovrum. Möjlig extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, ugn, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi och deponering. Luftkonditionering mot avgift. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med badkar och dusch samt wc. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 4-5 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenheter med balkong och havsutsikt. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar och möjliga extrabädd i bäddsoffa i sovrummet. Minikök med kokplattor, ugn, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi och deponering ingår. Luftkonditionering mot avgift. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Tvårumslägenhet superior

Tvårumslägenhet superior med två balkonger och havsutsikt. Sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar. Möjliga extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, ugn, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och enklare köksutrustning. Wifi och deponering ingår. Luftkonditionering mot avgift. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med badkar och dusch samt wc. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 60 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.