Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong och havsutsikt. Kombinerat sovrum med minikök. Två enkelsängar. Minikök med kokplattor, ugn, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi och deponering ingår. Luftkonditionering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 24 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Fyrarumslägenhet

Fyrarumslägenheter med balkong med havsutsikt. Lägenheten ligger på översta våningen och har två balkonger, två sovrum, ett vardagsrum samt ett kök. En dubbelsäng eller två enkelsängar i varje sovrum. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Kök med kokplattor, ugn, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och enkelköksutrustning. Wifi och deponering ingår. Luftkonditionering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Antal personer: 4-5 personer.

Trerumslägenhet

Trerumslägenhet med markbalkong och havsutsikt. Två sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar i varje sovrum. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, ugn, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi och deponering. Luftkonditionering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar och dusch samt wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 4-5 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong och havsutsikt. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar och möjlighet till extrabädd i bäddsoffa i sovrummet. Minikök med kokplattor, ugn, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi och deponering ingår. Luftkonditionering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Tvårumslägenhet superior

Tvårumslägenhet superior med två balkonger och havsutsikt. Sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, ugn, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och enklare köksutrustning. Wifi och deponering ingår. Luftkonditionering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.