Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong och havsutsikt. Sovrum kombinerat med minikök. En dubbelsäng. Minikök med kokplattor, kylskåp, diskmaskin, mikrovågsugn och enkel köksutrustning. Nespressomaskin - sex kapslar ingår. Tv med internationella kanaler samt Netflix. Tvättmaskin och klädångare. Tvättmedel och diskmedel till maskinerna ingår. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Badrockar och tofflor. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 26 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Enrumslägenhet i etage

Enrumslägenhet i etage med balkong och havsutsikt. I entréplan finns ett kombinerat vardagsrum med minikök samt ett badrum. Ett trappa upp finns ett sovloft med en dubbelsäng. Minikök med kokplattor, kylskåp, diskmaskin, mikrovågsugn och enkel köksutrustning. Nespressomaskin - sex kapslar ingår. Tvättmaskin och klädångare. Tvättmedel och diskmedel till maskinerna ingår. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationell kanaler samt Netflix. Badrockar och tofflor. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 43 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer/2-4 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong och havsutsikt. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng. Minikök med kokplattor, kylskåp, diskmaskin, mikrovågsugn och enkel köksutrustning. Nespressomaskin - sex kapslar ingår. Tvättmaskin och klädångare. Tvättmedel och diskmedel till maskinerna ingår. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler samt Netflix. Badrockar och tofflor. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 45 eller ca 52 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer/2-4 personer.