Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,8 av 10 baserat på 49 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,8 / 10
Städning
 
9,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,8 / 10
Mat och dryck
 
9,6 / 10
Rum/lägenhet
 
9,8 / 10
Service
 
9,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Trevlig personal som ville göra allt för gästernas trivsel. Fina, moderna lägenheter och så härligt att få frukosten levererad till rummet för att äta på balkongen! Lyxig känsla.
-
Stumma, osköna sängar men den positiva helheten vägde upp så det var ok.

Bekräftad gäst: 2023-10-08


10 av 10

+
Jättefint, litet, fräscht hotell i ett mycket lugnt område. Fint och bekvämt poolområde. Mycket tillmötesgående personal och ägare. Hög servicenivå.
-
Kan inte komma på något.

Bekräftad gäst: 2023-10-01


10 av 10

+
Så snäll personal! Bästa servicen vi har fått.
-
Så himla modernt och mysigt på samma gång. Vi var hela tiden själva vid poolen vilket var skönt. Lugnt ställe då det är så få som bor där.

Bekräftad gäst: 2023-09-10


10 av 10

+
Hotellet har allt man behöver för en bekväm semester och lite till. Snyggt inrett, bra bekvämligheter som Nespressomaskin, diskmaskin, tvättmaskin mm. Underbar utsikt och hela hotellet är rent och fräscht. Frukosten var fantastisk och serverades på vårt rum så vi kunde njuta av den på balkongen.
-
Hotellet överträffade våra förväntningar. Ägarinnan och hennes mamma gjorde allt för att vi skulle trivas och ha det bra. Ett exempel på det var att man kunde få ett sexpack vatten levererat till rummet så man slapp bära hem det från supermarket. Vi fick även hjälp med att boka taxi och liknande.

Bekräftad gäst: 2023-08-27


10 av 10

+
Irini and her mom know exactly how to make their guests feel amazing, they helped us with everything, and much more. All the hotel staff are incredible, the hotel itself is wonderful,
-

Bekräftad gäst: 2023-08-06


10 av 10

+
Den personliga servicen
-

Bekräftad gäst: 2023-08-06


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-07-16


10 av 10

+
Överlägset det bästa hotellet vi bott på när vi varit i Grekland. Väldigt trevlig personal!
-

Bekräftad gäst: 2023-07-09


10 av 10

+
Bra standard på hotellet och ett grymt bra bemötande och service från ägaren och hennes familj .
-
Allt var perfekt !

Bekräftad gäst: 2023-07-09


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-07-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard

0% av resenärerna rekommenderar

7 omdömen
Utmärkt
 
7
Väldigt bra
 
0
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2023-09-30

av ChristerN208 Isla Verde, Puerto Rico

Ett fantastiskt litet lägenhetshotell som har allt för en lyckad semester!

Ett underbart litet hotell som har allt! Mycket välutrustade lägenheter. Mycket fräsch och tilltalande inredning. Jättefin terrass eller balkong till lägenheten. Mycket fint poolområde med mycket bekväma solsängar. Irini och hennes mamma gjorde allt för att vår vistelse hos dem skulle bli perfekt. Har absolut inget att klaga på. Kommer mer än gärna hit igen!

 
2023-08-28

av jennygB29FZ Stockholm, Sverige

Fantastiskt fint hotel

Ett underbart hotell med en fantastisk värdinna som gav personlig service. Jag hade höga förväntningar på hotellet efter att jag sett bilder på nätet men verkligheten överträffade bilderna. Bodde i en tvårumslägenhet med en liten terass och en liten balkong. Alla bekvämligheter man kan önska fanns i lägenheten, Nespressomaskin, aircondition, platt-tv, diskmaskin, kylskåp med frysfack och t.o.m. tvättmaskin. Det fanns möjlighet att köpa 6-pack med vatten så man slapp bära det från supermarket. Ville man beställa taxi eller hämtmat så fick man hjälp av ägarinnan eller hennes mamma. Frukosten var en dröm och serverades på rummet så att vi kunde njuta av den på terrassen. Vi brukar aldrig välja frukost på våra resor men här rekommenderar jag det. Den var fantastisk och värd priset vi betalade. Både vårt rum och poolområdet var mycket rena. Städerskorna gjorde ett fantastiskt jobb. All personal på hotellet var glada och trevliga och det är något jag uppskattar. När personalen trivs så vet man att det är ett bra boende! En kort, men brant, promenad till en liten mysig strand och vill man ta sig till den större stranden ( Isidors) så tar det max 10 minuter med bil/taxi. Det är aldrig brist på solstolar eftersom det är 5 rum på hotellet och det finns 10 solstolar. Jag och min man längtar till att återvända till det här fantastiska hotellet.

 
2023-10-17

av vera s

Et lækkert sted med søde mennesker

Virkelig sødt og hjælpsomt personale. Vi boede i de to øverste lejligheder og har kun gode ting at sige Meget smuk udsigt fra altanerne der lever op til billederne og mere til. Vi var afsted som familie i alle alders grupper 17-75 og alle har været lige begejstret. Første morgen fik vi morgenmad bragt om til værelserne en kæmpe portion lækker mad

 
2023-07-23

av Steen J

Irini Suites Plomari - Family driven hotel/aparment

Absolutely stunning place. The service from Irini and the staff is amazing. They will do their outmost to make your stay unforgettable. Two weeks in heaven for us. The place itself is modern and very stylish. Loved it.

 
2023-06-17

av kimkA3831SX Oslo, Norge

Great place to stay

This is probably the best place to stay in Plomári. The rooms are nice and cosy, fully equipped. The owner is helpful with whatever you need help with. The pool area is clean with a very good space. (And the sunbeds are really good) The Centrum is just a ten minutes walk from the ho.