Resor till Molyvos

Apollo Service

På resmål med Apollo Service finns Apollos skandinavisktalande reseledare på plats. Vi erbjuder dessutom service dygnet runt via telefon, sms, app och mejl, där du får praktisk information, tips om utflykter, bilhyra med mera. Läs mer på respektive resmål om vilken period Apollo Service erbjuds.

Molyvos - Lesvos mest färggranna ort med sina mycket speciella hus, trånga och branta gränder, många trappor och en genuin atmosfär i hamnen där fiskebåtarna och tavernorna ligger på rad. Vid stranden som går längs orten finns det flera mysiga serveringar som erbjuder både mat, dryck och första parkett för den vackra solnedgången.

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning via Klarna. Läs mer »Fakta om Molyvos

Valuta

Euro (EUR).

Transfer

Från flygplatsen till Molyvos ca 1 timme och 45 minuter. Transfern sker vanligtvis utan Apollos personal.

Mer fakta

Väder

jan 13°c
feb 13°c
mar 15°c
apr 18°c
maj 23°c
jun 27°c
jul 29°c
aug 30°c
sep 26°c
okt 22°c
nov 18°c
dec 14°c
8,2 av 10 Molyvos
Våra gästers betyg, baserat på 268 omdömen

Alla orter Lesvos

Petra

I Petra väntar en underbar sandstrand med härligt badvatten och skuggande pinjeträd. Här hittar du också många tavernor som lockar med grekiska läckerheter.

Mitilini

Res till Mitilini på den vackra och genuina ön Lesvos! Det här är resmålet för dig som vill kombinera en härlig semester i vackra omgivningar och dagar fyllda med sol och bad med mysiga tavernakvällar och bra shopping.

Plomari

Välkommen till charmiga Plomari på Lesvos södra kust! Att resa till hit och till grannorten Agios Isidoros innebär att du är ute efter avkoppling och ett skönt lugn. Här kan du bo på Porto Plomari – vårt senaste tillskott i Apollo Mondo Boutique-familjen, ett unik boutiquehotell där hotellet är din destination.