Adonis

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Detta charmiga, lilla hotell byggt i typisk stil för ön ligger i utkanten av den pittoreska byn Molyvos. Tack vare de många tavernorna i detta distrikt har du gott om tid att upptäcka det lokala köket. Den vackra lilla hamnen i Molyvos ligger en kort promenad bort. Hotellterrassen har utsikt över det medeltida slottet på kullen. Ett utmärkt litet hotell för dem som vill smaka på den genuina grekiska atmosfären.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer. Enrumslägenheter för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 42 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 350 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Adonis är inrymt i en traditionell stenbyggnad i utkanten av Molyvos och här hittar du både dubbelrum och lägenheter. I bottenvåningen finns en trevlig bar och i trädgården en stor terrass där du kan slå dig ner med favoritdrycken, kanske en klassisk frappé. Kvällstid kan du skymta den upplysta fästningen på höjden från hotellet.

Receptionen är öppen från tidig morgon till sen kväll. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Möjlighet att hyra cykel på hotellet.

I Molyvos finns mycket att upptäcka. Byn är upptagen på Unescos världsarvslista så passa på att uppleva den unika arkitekturen och fästningen från 1300-talet. Ca 800 meter till hamnen i Molyvos. Trafiken utanför hotellet intensifieras under högsäsong.

Måltider

Dubbelrummen: Frukostbuffé ingår.
Enrumslägenheter: Inga måltider ingår. Frukostbuffé finns mot tillägg.