Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 14 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-08-07


6 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-07-03


6 av 10

+
Lagom nära stranden och restauranger!
-
Se tidigare svar!

Bekräftad gäst: 2022-06-19


10 av 10

+
Litet, rent o trevligt, familjärt
-

Bekräftad gäst: 2022-06-12


10 av 10

+
Allt var bra förutom wi-fi, men det var mindre betydelsefullt.
-

Bekräftad gäst: 2022-06-12


10 av 10

+
Bra frukost. Trevlig cafeteria. Serviceinriktad personal. Bra läge
-

Bekräftad gäst: 2022-06-12


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

60% av resenärerna rekommenderar

52 omdömen
Utmärkt
 
28
Väldigt bra
 
19
Bra
 
5
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-08-04

av StinaLundgren Tumba, Sverige

Jättetrevligt!

Ett hotel med perfekt läge och nära till det mesta. Rent och fräscht. Frukosten över förväntan. Liten kyl på rummet ett stort plus. Vattenkokare fanns att låna för de som har behov av det. Mycket trevliga ägare som höll god service. Hit kommer vi gärna igen.

 
2017-07-07

av anpeb

Trevligt hotell

Hotellet ligger bra till i Molyvos, nära till strand och restauranger. Rummen är inte stora och toaletten med dusch är väldigt liten men den funkar. Sängarna är som de flesta sängar i Grekland, hårda. Servicen på hotellet är bra och personalen väldigt hjälpsam.

 
2019-08-07

av snoopyloverinTR Istanbul, Turkiet

Do stay at Adonis Hotel in Molyvos

We have just left this lovely hotel yesterday morning after staying for 5 days and felt like we were leaving our summer house. It is a small yet lovely hotel in the centre of Molyvos with great staff. Each morning you enjoy your breakfast in a lovely garden with a panorama of the castle. Breakfast is open buffet with fresh food and good coffee. Another thing I enjoyed was watching the locals come , chat and play backgammon in the evening. It is a friendly family run hotel meeting all our expectations and would definitely stay again at Adonis.

 
2018-09-29

av Nomad810524 Haag, Nederländerna

Lovely hotel in a great location at the base of Molyvos town

Pro's - Good value for money - Great view on Molyvos town and the sea (from corner room with balcony on first floor) - Very friendly and welcoming staff - Clean room and bathroom - Easy to reach with ample parking opportunities around hotel Con's - Breakfast is ok, but a bit cramped space

 
2018-08-26

av glamqueengal Bursa, Turkiet

Great choice

The hotel is in the village and has a wonderful view of the castle and the stone houses. Breakfast was very satisfactory, the staff was very helpful and the rooms very comfortable. Housekeeping visited everyday and made up the room. There was no noise bothering us from neighboring rooms, it's a stone building and has great sound-proofing. Our room didn't have a kitchen section so you should ask about that in advance. The room was very spacious, and hairdryer and vanity area was very conveniently located in the room. Great price-performance relationship, very much pleased with our stay and definitely recommend.