Dubbelrum

Dubbelrum med balkong. Två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Strykjärn och strykbräda finns att låna. Tv med satellitkanaler. Tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 22 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Familjerum med två ord. bäddar

Familjerum med balkong. Familjerummet består av ett sovrum med två enkelsängar och ett vardagsrum med möjliga extrabäddar i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Kaffemaskin Nespresso. Tv med satellitkanaler. Strykjärn och strykbräda finns att låna. Tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka.

  • Till sommaren 2023 finns familjerummet med balkong och begränsad havsutsikt.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Juniorsvit

Juniorsvit med balkong och begränsad havsutsikt. Juniorsviten kan ha ett sovrum och ett vardagsrum (med dörr mellan rummen) eller endast ett sovrum med en vardagsrumsdel. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Kaffemaskin Nespresso. Strykjärn och strykbräda finns att låna. Tv med satellitkanaler. Tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Superiorrum

Superiorrum med balkong och begränsad havsutsikt. En dubbelsäng. Möjlig extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Kaffemaskin Nespresso. Strykjärn och strykbräda finns att låna. Tv med satellitkanaler. Tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.