Dubbelrum

Dubbelrum med balkong. Två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med satellitkanaler. Tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 22 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Familjerum med 2 ord. bäddar

Familjerum med balkong. Familjerummet består av ett sovrum med två enkelsängar och ett vardagsrum med möjliga extrabäddar i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Nespressomaskin. Tv med satellitkanaler. Tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Juniorsvit

Juniorsvit med balkong. Juniorsviten kan ha ett sovrum och ett vardagsrum (med dörr mellan rummen) eller endast ett sovrum med en vardagsrumsdel. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Nespressomaskin. Tv med satellitkanaler. Tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Superiorrum

Superiorrum med balkong.. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Nespressomaskin. Tv med satellitkanaler. Tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.