Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 82 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-08


10 av 10

+
Mysigt, super service!
-

Bekräftad gäst: 2023-10-01


10 av 10

+
Receptionen ❤️ och Anna
-

Bekräftad gäst: 2023-10-01


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-01


5 av 10

+
tyst (ingen musik vid poolen eller restaurangerna)
-
sängarna var hårda och producerade ljud när man vände på sig

Bekräftad gäst: 2023-09-24


9 av 10

+
Närheten till havet så man slapp ligga vid poolen . Bra med rampen ner till havet Personalen vid lunch och middag FrukostbuffÈn
-
Hade gärna velat kunna köpa nåt godis, vykort,solkräm Stenig strand som blev hal av vågorna. Skulle vara bra om det hade varit mindre med stora stenar vid stranden. Lite för enskilt, lite väl långt in till byn. Inget att göra åt

Bekräftad gäst: 2023-09-10


9 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2023-08-27


10 av 10

+
Att det var den ”stilla oas” vi såg fram emot. Jättebra pool och poolområde. Fantastisk frukost. Mycket bra - och prisvärd - restaurang nere vid vattnet.
-
I alla avseenden utom två hotellet bättre än bilder och beskrivning utlovar: - en stor brist är beskrivningen av stranden. Den är bedrövlig att komma i vattnet ifrån. Badskor krävs, mm. Väl i är det bra sikt, det är med hänsyn till buktens läge inga problem med vågor etc, men här skönmålar beskrivningen för mycket. Definitivt inte barn- och pensionärsvänlig. - en liten brist är att av hemsidan framgår att det finns två restauranger. Åtminstone när vi var där så stämde inte det, restaurangen i själva hotellbyggnaden hade bara öppet för frukost. Ta reda på vad som gäller och justera beskrivning.

Bekräftad gäst: 2023-07-02


10 av 10

+
Människorna
-

Bekräftad gäst: 2023-07-02


8 av 10

+
Positionen, staff, stranden
-
Dåligt rumsdörrerna, lite högljudd på korridorerna

Bekräftad gäst: 2023-06-25


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

94% av resenärerna rekommenderar

241 omdömen
Utmärkt
 
169
Väldigt bra
 
52
Bra
 
16
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2023-06-11

av 355tede Uppsala, Sverige

Medelklass hotell med dålig strand , men trevlig personal

Hotellet är ett medelbra hotell dom behöver lite renovering, frukosten helt ok , men jag skull önska mera frukt. Poolområdet var fräscht med fina bekväma solsängar, Restaurangen vid poolen/stranden har goda rätter och trevlig personal. Det ända som är jättedålig är stranden som består av stora stenar och massor av sjögräs och en skranglig stålplattform som ligger på sjöbotten och är det väl tänkt att den skall underlätta badet, men nej.

 
2024-02-09

av mushywill Wrexham, Storbritannien

Great place to stay, can't wait to return

Superb stay at the Aphrodite and decided to return in 2024 for two weeks rather than 11 nights. Travelled with two boys now 9 and 5 and they loved it too. Yes it's secluded and either an uphill walk (I did it once) into Molyvos or a taxi (6euro e/w). The seclusion makes the hotel for us, never busy, always lots of beds available an no rush with people putting out towels for their favourite spot. The Taverna is great and we used it most days for lunch and the odd evening meal when we had late days by the pool. Rented a car which reception sorted and drove down to Erresos for the day and also used it for a few days at the sandy beach in Petra which was great. The staff are fantastic and the rooms very comfy. Breakfast is excellent. We went to Molyvos most evenings and were surprised how much choice was there as expected just a small handful of places to eat. There's plenty of different restaurants in the Port and up in the old town where the views are spectacular. Also a couple of livelier places if that's your thing. Molyvos has retained its Greek authenticity and we have recommended it to lots of people and can't wait to return.

 
2023-09-17

av Margaret838 Darlington, Storbritannien

Perfect Greek Holiday

Once again a really good holiday at the Aphrodite. The hotel is perfect, lovely comfortable rooms. Nice beds with sheets changed regularly. Free aircon, safe and coffee machines. Cleaners very friendly and helpful. Always a helpful member of staff on reception. Brilliant breakfasts, the best we have ever had in Greece. Relaxing chairs both inside and out. Plus a really good Taverna. No curtesy bus but a walk up the hill brings you out onto the castle road. This year a taxi was €6.

 
2023-09-17

av brian l Suffolk, Storbritannien

Back again

Got back from holiday here on thursday,this time for two weeks instead of one week last year,if anything it was even better this year,met so many people[some of them from last year] think the hotel has added a few extra touhes as well,staff excellant,cleaners/kitchen staff and restaurant staff all friendly and helpfull Plus anna in reception . Went on trips which we did not do last year and of course molyvos is so worth a visit as well,all in all another great holiday.

 
2023-09-09

av EmmaandJay Swinton, Storbritannien

Beautiful hotel

This hotel is amazing, it’s in a beautiful location and is extremely clean. Everyone is so friendly and the breakfast selection is amazing. The rooms are spotlessly clean and fresh towels everyday. The hotel gardens and pool area are again spotlessly clean and well kept and the pool bar is great for food and drinks. It’s been a lovely stay and I would recommend this hotel to anyone.