Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,3 av 10 baserat på 57 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,3 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,5 / 10
Mat och dryck
 
6,2 / 10
Rum/lägenhet
 
6,0 / 10
Service
 
6,7 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Rum 10 och sängen. Fin balkong med fin utsikt. Städningen var bra.
-
Lite långt till restauranger.

Bekräftad gäst: 2023-09-29


10 av 10

+
Servicen, läget och stämningen!
-
Rummet var väldigt simpelt, exempelvis ingen tv eller tekokare. Otroligt hårda sängar.

Bekräftad gäst: 2023-09-29


8 av 10

+
Familjärt och trevligt
-
Lite knapphändigt utrustat pentry. Hade varit bra med en bröd/fruktkniv.

Bekräftad gäst: 2023-09-29


1 av 10

+
Städningen
-
Vi hade bokat ett rum för 2-4 personer, tvårumslägenhet pga att jag och min vän ville ha varsitt rum. När vi kom dit fanns bara två sängar i ett rum. Det andra rummet var ett kök. Vi fick lyfta madrassen till köket. Inte så mysigt. 😳 Vi tog upp det med ägaren och Apollo. Enligt ägaren fanns inte ens en lght för 2-4 pers. Apollo på plats försökte lösa problemet men det fanns inga lediga rum i Apollos hotell.

Bekräftad gäst: 2023-09-22


7 av 10

+
Städningen var bra.
-
Jag hade föredraget ett hotell i Pandeli området. Men eftersom Apollo inte erbjuder det måste man bara välja nåt i Alinda. Mitt förslag till förbättring är att erbjuda ett hotell i Pandeli!

Bekräftad gäst: 2023-09-22


7 av 10

+
Närheten till strand och restauranger.
-
Fanns ingen vattenkokare på rummen, gick ej att dricka kaffe eller te . Ingen karta på ön att tillgå.

Bekräftad gäst: 2023-09-22


10 av 10

+
Läget, tyst och lugnt. Mysig uteplats.
-

Bekräftad gäst: 2023-09-15


6 av 10

+
Balkongen, havsutsikten, trevlig personal, familjär känsla.
-
- Sängarna var orimligt hårda, hade svårt för att sova och fick väldigt ont i ryggen på grund av det. - Bodde på andra våningen, och behövde bära väskorna uppför en lång trappa med höga trappsteg, på grund av ingen hiss. Hade önskat att det fanns hjälp att få med detta. Kändes inte säkert.

Bekräftad gäst: 2023-09-15


5 av 10

+
Utsikten över bukten.
-
Väldigt lyhört. Samt att det var något familjebråk med skrikande gråtande vuxna män. Som faktiskt skrämde lite och sen var man orolig för att det skulle hända igen och att min son eller hans mamma skulle komma emellan om det hände igen.

Bekräftad gäst: 2023-09-15


8 av 10

+
Utsikten
-

Bekräftad gäst: 2023-09-08


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Service
  • 3/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

3 omdömen
Utmärkt
 
2
Väldigt bra
 
0
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2023-08-27

av Vacationer588707

Very hard mattress

The room was small with poor indoor climate. The mattress was hard and bad, only a plug for charging in the room. The shower had no curtain and the small bathroom was completely wet after showering. Would have liked to have drinking glasses in the room as well.

 
2022-08-08

av Z4124PLhelens

last minute gem

Booked 2 weeks self-catering here via Olympic Holidays when our holiday elsewhere was cancelled at 3 days notice. The whole experience with Olympic was first class, the accommodation here was everything we hoped for in a self-catering apartment. Most of the appliances were new, the owners were friendly and helpful. The aircon failed after 2 nights but after reporting the problem a new aircon unit was fitted within 12 hours. Location is superb by Alinda bay with numerous tavernas and restaurants within comfortable walking distance. Beach and bathing facilities are nearby. We feel fortunate in finding this excellent accommodation in our hour of need! Many thanks to Yannis and Petrula for an excellent holiday. Highly recommended.

 
2022-05-30

av Pam P Bangor, Storbritannien

Very happy

We went B&B with Olympic Holidays. Excellent - 50 yards from the sea, easy to get anywhere on the island isn't big). Convenience store and restauranats nearby. Breakfasts were huge - there was a little variety every day, but there way no way we could eat everything provided. Room was clean and sizeable, and balcony was large (although I think we got the biggets balcony, looking at all the others). There was a big fridge in the room too. Would definitely go back.