Gianna

  • Rum med havsutsikt
  • Nära både strand och centrum
  • Omtyckt hotell
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Gianna är ett både mysigt och omtyckt hotell i rogivande omgivningar. Du bor ett stenkast från den härliga stranden där havsutsikten följer med dig ända in på rummet. Till det lokala centrumet i hamnen har du bara en kort promenad och här hittar du trevliga tavernor och caféer att avsluta de ljumma kvällarna på.


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer/2-3 personer. Enrumslägenheter för 1-3 personer. Tvårumslägenheter för 2-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Läget, utsikten
Se alla omdömen

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 200 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Gianna är ett mindre hotell i utkanten av den populära turistorten Alinda på Leros. Hotellet ligger i ett lugnt och fridfullt område, med närhet till stranden, butiker och tavernor i det lokala centret vid hamnen. Vill du bada i pool får Giannas gäster fritt använda poolen på hotellet Christhonis Paradise (ca 1 kilometer bort). Gratis wifi i receptionen på hotell Gianna. Vill du ha ett större utbud av restauranger och nöjen än i Alinda kan du bege dig till Agia Marina eller Platanos som ligger ca 2 kilometer bort. Här finns flera trevliga tavernor, caféer, butiker och barer. Lokal trafik utanför hotellet.

Måltider

Dubbelrum: enklare frukost.
Lägenheter: inga.

Bra att veta

Liten väg måste korsas för att nå stranden.

Alla hotell, Leros

Artemida

Närmare stranden än hotell Artemida går det knappas att komma. Här har du den fina sandstranden alldeles utanför entrén och några butiker och tavernor på gångavstånd. I lägenheten finns minikök så att du kan rå dig själv med lunch och middag. Boka även en lägenhet med havsutsikt för att njuta av de vackra vyerna direkt från balkongen.

Chrithonis Paradise

Chrithonis Paradise är ett elegant hotell nära stranden, där du kan välja rum med havsutsikt. Poolområdet omges av en grönskande trädgård, men vill du hellre ta ett svalkande dopp i havet finns den lilla stranden inom gångavstånd. För den aktive finns ett gratis gym, och efter träningspasset kan du slappna av i jacuzzin.

Alea Mare

Med vackra utsikter över havet bjuder Alea Mare på en trevlig vistelse. Hotellet ligger ett stenkast från stranden där det finns gratis solstolar och parasoll, och du beställer enkelt dit snacks och dryck från hotellets bar. Till kvällen kan du promenera in till centrum i Alida och slå dig ner vid någon av tavernorna längs vattnet.

Alinda

Familjeägda hotell Alinda erbjuder ett traditionellt grekiskt boende med genuin atmosfär. Hotellet ligger vackert vid havet och omges av grönskande pinje- och olivträd. Precis utanför dörren hittar du en stor sandstrand och bokar du ett rum med havsutsikt njuter du av vyerna direkt från balkongen. På hotellet finns även en restaurang som är populär bland lokalborna på Leros.

Villa Ostria

Flytta in i en egen villa på semestern! Här bor ni rymligt och villorna är utrustade med allt ni behöver för att känna er som hemma. Stranden ligger bara ett stenkast bort där havet bjuder in till svalkande dopp. En grill finns att låna för semesterns alla grillkvällar och lockar restaurangbesök finns det trevliga tavernor vid hamnen i Alinda. Hyr ni bil kan ni dessutom passa på att göra lite egen sightseeing runt ön. För att kunna boka lägenhet på Villa Ostria måste du fylla i minst fyra resenärer i bokningsboxen till höger. Därefter kan du välja avresedatum.