Kundomdömen om Alinda

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,4 av 10 baserat på 11 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,4 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,8 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
9,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Service
 
9,4 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-27


9 av 10

+
Frukost och läget
-
Skönare kuddar

Bekräftad gäst: 2019-09-13


9 av 10

+
Trevlig personal. Ordentligt badrum.
-
Frukosten kan bli bättre med varm bacon till exempel.

Bekräftad gäst: 2019-09-05


8 av 10

+
Pol området, trevlig personal.
-
Fräscha upprummen ta bort heltäckningsmattor. Bättre bröd till frukosten annars ok.

Bekräftad gäst: 2019-08-30


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-30


10 av 10

+
God service, god mat, jätte trevlig personal och nära till stranden.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-25


10 av 10

+
Läget utsikten service och personal
-
Framgick inte hur bra det var på hemsidan

Bekräftad gäst: 2019-07-04


10 av 10

+
Så väldigt trevlig personal! Läget. Fantastisk frukost, där du valde vad du ville ha och allt var möjligt att få. Det du valt serverades vid ditt bord. Helt fantastiskt! Stort gemyt med baren och restaurangen framför hotellet. Väldigt god och extra bra grekisk mat. Trevliga medgäster av blandade nationaliteter och stämningen gjorde att vi gäster tog kontakt med varandra och hade trevliga små pratstunder. Underhållningen 3 kvällar i veckan var proffsig och inte något klink-klånk. Utan det var äkta traditionell grekisk musik som ledde till dans ibland. Barn som vuxna och ofta traditionell dans. Trodde underhållningen kunde bli besvärande, men det var precis tvärtom! Allt var möjligt, exv. hjälpte hotelledningen oss att hyra elcyklar. Extra plus även för den fina torkställningen på hotellrummets balkong. Kommer att återvända till det här hotellet!
-
Möjligen lite oftare städning av hotellrummets balkong-golv. Annars var städningen perfekt.

Bekräftad gäst: 2019-06-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

93% av resenärerna rekommenderar

117 omdömen
Utmärkt
 
71
Väldigt bra
 
38
Bra
 
6
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2019-08-24

Inlägg av lillotto60 Kungsbacka, Sverige

Fint litet familjehotell

Hotellets restaurang har väldigt bra mat och portionerna är stora. Rakt över gatan ligger den smala stranden med hotellets egna sängar utan avgift. Ska man bara vila är det ett utmärkt hotell. Drivs av en familj som gör allt för att man skall trivas.

 
2016-09-02

Inlägg av Ulrika G Stockholm, Sverige

Fantastiskt

Vi hade 2 fantastiska dygn på detta familje hotell vänligt rent och snyggt frukosten intogs i deras härliga trädgård där man blev serverad vid bordet med utsikt över havet vi åt även våra middagar där dom var supersmariga även dom kan varmt rekommendera detta varma Goa hotell om jag ska säga nåt negativt så var sängarna superhårda däremot kanon aircondition

 
2015-07-22

Inlägg av Gunilla S

Underbart familjehotell med utsökt mat!

Mycket trivsamt familjehotell, med stranden tvärs över gatan. Fina och rena rum. Utsökt god mat - den friterade småfisken är den bästa jag ätit! Minst lika god var en grillad A-fisk. Dessutom suverän frukost - bara att önska vad vi ville ha. Allt till ett mycket bra pris och gästfri atmosfär. Devisen "arrive like a guest, leave as a friendly" stämde verkligen.

 
2020-10-09

Inlägg av KatomeriKaf Sheffield, Storbritannien

Fantastic

This was our second visit to the wonderful Alinda Hotel. Due to Covid we weren't even sure we would get here but the hotel made our stay even more special under the circumstances. Because of the view over Alinda Bay and towards the castle we pre-booked a sea view room and weren't disappointed. The room wasn't the biggest but the view is so great that didn't matter to us! Anastasia greeted us warmly and although we were very early showed us to our room straight away. The room was extremely clean and was kept that way by the housekeeping team. This is an older hotel with great charm and this is reflected by the care and attention of the staff. A cheery greeting every morning at breakfast from everyone and little personal touches that you just don't get at larger hotels. Anastasia remembered that I had frappe with my breakfast and how I like it without asking! Incredible breakfasts with a huge choice. Can't be beaten!!

 
2020-10-03

Inlägg av sueevie North Yorkshire, Storbritannien

Second time around

I stayed in June 2019 and decided on a repeat stay during the unusual summer of 2020. A warm welcome from Anastasia who remembered that I’d stayed before. It really is nice to referred to by your first name on arrival and throughout my 3 day stay. This year was slightly different of course, COVID meant that staff wore masks or visors and cleaning regimes were followed. Guests, on the whole, wore face coverings whilst passing through communal areas. Last year I occupied the generously sized room 15 and so room 13, although sharing the same wonderful view, felt more compact. This was of no real consequence as a solo traveler, but I can image how couples may prefer the extra space afforded in room 15. The shower room too was compact but adequate and there was always hot water. Breakfast was as ever superb and the shady terrace overlooking the bay, a nice place to start the day. The staff team were helpful and friendly, ordering a taxi for my transfer to Xirocampos. A lovely short stay, would be happy to return.