Alinda

  • Precis vid stranden
  • Genuint grekiskt hotell
  • Familjeägt med härlig atmosfär
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Familjeägda hotell Alinda erbjuder ett traditionellt grekiskt boende med genuin atmosfär. Hotellet ligger vackert vid havet och omges av grönskande pinje- och olivträd. Precis utanför dörren hittar du en lång sandstrand och bokar du ett rum med havsutsikt njuter du av vyerna direkt från balkongen. På hotellet finns även en restaurang som är populär bland grekerna på Leros.


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Frukost och läget
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 119 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 50 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Alinda är ett traditionellt, familjeägt hotell precis vid stranden på ön Leros. Med andra ord har du tillgång till salta havsdopp direkt utanför dörren. På stranden finns både solstolar och parasoll. Är du sugen på traditionell grekisk mat så finns det en trevlig restaurang på hotellet som även är en populär mötesplats för grekerna själva. Alinda är det första hotellet som byggdes på ön och på området har man hittat en kyrka ända från 300-talet med sällsynta mosaikbilder. Tre gånger i veckan bjuds det på livemusik och du surfar med gratis wifi på hotellområdet. Receptionen är öppen kl. 08.00-00.00.

Måltider

Frukost ingår.

Alla hotell, Leros

Artemida

Närmare stranden än hotell Artemida går det knappas att komma. Här har du den fina sandstranden alldeles utanför. I lägenheten kan du laga en enkel lunch eller en god grekisk sallad och ta med till stranden. Bokar du en lägenhet med havsutsikt kan du njuta av de vackra vyerna direkt från balkongen.

Chrithonis Paradise

Chrithonis Paradise är ett elegant hotell med bekvämt promenadavstånd till stranden. Poolområdet omges av en grönskande trädgård, men vill du hellre ta ett svalkande dopp i havet finns den lilla stranden inom gångavstånd. För den aktive finns ett gratis gym, och efter träningspasset kan du slappna av i hotellets jacuzzi.

Gianna

Gianna är både ett mysigt och omtyckt hotell i rogivande omgivningar. Du bor ett stenkast från den härliga stranden. Till det lokala centrumet i hamnen har du bara en kort promenad och här hittar du trevliga tavernor och caféer att avsluta de ljumma kvällarna på.

Alea Mare

På Alea Mare ingår den fina utsikten över havet. Hotellet ligger rakt över gatan från stranden där det finns gratis solstolar och parasoll, och du beställer enkelt dit snacks och dryck från hotellets bar. Till kvällen kan du promenera in till centrum i Alida och slå dig ner vid någon av tavernorna längs vattnet.

Villa Ostria

Flytta in i en egen villa på semestern! Här bor ni rymligt och villorna är utrustade med allt ni behöver för en bekväm semester. Stranden ligger bara ett stenkast bort där havet bjuder in till svalkande dopp. En grill finns att låna för semesterns alla grillkvällar och lockar restaurangbesök finns det trevliga tavernor vid hamnen i Alinda. Hyr en bil och passa på att göra lite egen sightseeing runt ön. För att kunna boka en lägenhet på Villa Ostria måste ni vara minst 4 personer i sällskapet. Fyll i 4 till 6 resenärer i bokningsboxen till höger. Därefter kan du välja avresedatum.