Kundomdömen om Seaview

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,2 av 10 baserat på 157 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Service
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Läget nära stranden
-
Frukost utbudet kunde vara bättre (antar att det har med Corona att göra att det var lite begränsat) saknade vattenmelon och fetaost som är standard på Grekiska öar i vanliga fall.

Bekräftad gäst: 2021-06-14


10 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2021-06-07


9 av 10

+
Utsikten, stranden och rummet
-
Utbudet av mat

Bekräftad gäst: 2021-05-31


10 av 10

+
Den trevliga personalen och det fina rummet
-

Bekräftad gäst: 2021-05-24


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-05-24


10 av 10

+
Lagom stort Nära till stranden Lugnt och skönt Trevlig personal och ägare Rent och snyggt
-

Bekräftad gäst: 2019-09-30


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-30


9 av 10

+
Läget, sängar med bäddmadrass och kylskåpet på rummet, bra AC. Trevligt med litet hotell, man blev bekant med de andra som bodde där. Goda lunchalternativ.
-
Avställningsyta i badrummet.

Bekräftad gäst: 2019-09-30


10 av 10

+
-
Hylla i badrummet

Bekräftad gäst: 2019-09-30


8 av 10

+
Läget vid havet, Fin strand. Bra frukost och service från baren.
-
Papperskorgar vid stranden.

Bekräftad gäst: 2019-09-23


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

45 omdömen
Utmärkt
 
26
Väldigt bra
 
16
Bra
 
2
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2021-06-05

Inlägg av Getaway44010

Suveränt

Bodde i rum 23 vilket är ett superiorrum. Rummet är stort och har Tv, AC, kylskåp, stor (största på hotellet) balkong. Ligger på våning 2 utan hiss. Fantastisk utsikt över havet som ligger 30 meter från hotellet. Morgonsol på balkongen. Bra mörkläggningsgardiner och tyst AC. Saknade hängare i badrum och balkong för t.ex blöta badkläder mm. Minus var att städerskan inte bytte använda koppar. Sängen var skön om man föredrar hårda sängar. Hotellet ligger nära (läs på) stranden. Nära till huvudvägen med affärer och restauranger. Inga störande trafik då hotellet ligger på en återvändsgata. Personalen är helt suverän, trevliga och hjälpsamma! Snabb och bra service! Pool finns och handdukar finns att låna till stranden och solstolarna. Riktigt bra frukost. Fick beställa från menyn då dom tar Covid-situationen på allvar.

 
2019-09-27

Inlägg av Rose-Marie B Stockholm, Sverige

Lugnt bra hotell

Väldigt lugnt och strandnära, ingen skränande musik, rent, jättebra frukost och trevligt personal. Luncherna helt ok och det är nära in till s.k city och hamnpromenaden där de flesta restaurangerna ligger. Åker vi till Nidri igen, så kommer vi att välja detta hotell. Kan rekommenderas!

 
2019-09-02

Inlägg av MiisMia Fellingsbro, Sverige

Jätte mysigt familjehotell!!

Bästa hotellet hittills i Nidri som vi bott på och då har vi varit här fyra gånger. Det är litet men mycket trevlig personal, god frukost (även om det inte var så jätte mycket att välja mellan), rena och fräscha rum. Bra lunchalternativ. Perfekt läge vid lugn strand! Hit kommer jag återvända!! 👍

 
2019-06-23

Inlägg av SusanneK1471 Uppsala, Sverige

Lugnt & skönt med toppenläge

Hotellet ligger jättevackert precis vid stranden. Väldigt lugnt och skönt fast det ligger så nära Nidri, bara några 100 meter in till stan och hamnen med alla mysiga restauranger. Bra frukost för att vara i Grekland och sköna sängar, inte så hårda som de ibland kan vara. God mat också, vi åt oftast lunchen på hotellet med helt okej priser. Köpte man något från baren behövde man inte betala för solstolarna. Vi åker gärna tillbaka och bor då gärna här igen.

 
2019-06-05

Inlägg av Ase71 Söderala, Sverige

Väldigt bra läge

Läget är bland de bästa, på stranden, inte mitt i smeten men nära centrum. Sängarna helt okej, inte stenhårda som är vanligt på många ställen. Pytteliten dusch och ingen avlastning över huvudtaget i badrummet. Rätt litet rum och ingen sol på balkongen trots solläge. Låga väggar mellan balkongerna, vilket kändes lite konstigt, som att sitta bredvid varandra. Trevlig personal. Städningen urusel. Gratis solstolar mot att man handlar i baren. Frukosten enkel men fullt tillräcklig och god. Gott kaffe, vilket inte heller är så vanligt. Fick dock hår i maten på två av tre luncher. Över lag ett bra hotell som jag gärna återkommer till.