Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 219 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

+
Servicen av serveringspersonalen på stranden och serveringen. Läget.
-
Andra gången vi var här. Första gången var vi mycket nöjdare, då vi fick ett stort luftigt rum med riktig dubbelsäng, 180 cm. Nu fick vi ett väldigt litet rum, med säng på 160 cm, som blev väldigt trångt för oss, ingenstans att lägga kläder på, några galgar fanns dock, inga krokar eller ens en stol i rummet. Fick ha shorts, linnen, underkläder etc kvar i resväskorna som tog större delen av den fria golvytan. Ingen hylla i badrummet heller, så fick ta en stol från balkongen att ställa våra necessärer på. Detta var i vårt tycke undermåligt och skulle/borde inte heller gå som dubbelrum, utan enkelrum alternativt mindre dubbelrum till lägre kostnad. Så besvikna!

Bekräftad gäst: 2024-07-15


8 av 10

+
Läget - Lugnt men nära till alla restauranger
-

Bekräftad gäst: 2024-07-09


8 av 10

+
Läget och personalen som jobbade i baren och med serveringen vid frukost
-
Flera timmars väntan på att få rum vid ankomst (trots att vi anlände på e m). Mycket oförskämt mottagande av "chefen/portiern" för hotellet. Blev tvungen att kontakta Apollo efter mer än 2 timmars väntan. Efter min diskussion med "chefen/portiern" hälsade han inte en ändå gång på mig under vår vistelse på hotellet. Bråket som inledde vår semester lade en mycket tråkig stämning i flera dagar hos mig.

Bekräftad gäst: 2024-07-02


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-07-01


7 av 10

+
Att hotellet låg så nära stranden!
-
Vi tyckte solstolarna som tillhörde hotellet kunde ha varit gratis för hotellets gäster, dessutom var alla paxade när man kom ut redan klockan 7 på morgonen.

Bekräftad gäst: 2024-07-01


8 av 10

+
Personalen är supertrevliga, läget mycket bra, mat & dryck toppen. Bra att få frukost tillagad & serverad.
-
Bedrövligt att många gäster bokade solstolar hela veckan (personalen tog inte bort deras utlagda handdukar över natten) att få en solstol längst fram mot havet var helt kört. Måste fixas! Sängar och kuddar stenhårda, vi brukar inte ha problem med det, men dessa är alldeles på tok för hårda. Man kände sig mörbultad efter en vecka.

Bekräftad gäst: 2024-07-01


10 av 10

+
Service hos personal,rent och välskött
-
Baren vid poolen kunde ha kvällsöppet.

Bekräftad gäst: 2024-07-01


10 av 10

+
Läget och trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2024-07-01


10 av 10

+
Mysigt, familjärt hotell precis vid stranden med otroligt fin service och personal.
-
Det var långt över våra förväntningar

Bekräftad gäst: 2024-06-25


6 av 10

+
Strandläge
-
Roligare frukost, lite dyra på mat i förhållande till övriga restauranger

Bekräftad gäst: 2024-06-25


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

66 omdömen
Utmärkt
 
41
Väldigt bra
 
19
Bra
 
3
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2024-06-15

av Anki E Stockholms län, Sverige

Utmärkt hotell

Härligt hotell. Bott här flera gånger och kommer att återvända, garanterat. Irina och Spiro var det bästa serviceminden personer som jag träffat på. Alltid lika glada och hjälpsamma. Det blev stora kramen när vi for hem och ett foto på dom. Hoppas att dom är kvar nästa år. Solstolar får man låna gratis OM man köper något att dricka eller äter på hotellet. Annars är det ett helt okej hotell att åka till. På rummen är man väl enbart för att sova ändå. Det finns glas och vattenkokare på rummen, rekommenderar att ta med sig en förskärarkniv om man vill äta något på balkongen. Rummen måste lämnas 11 avresedagen och vår buss gick inte förän 19.30 på kvällen, lite extra soldyrkande och långlunch blev det den dagen. Hotellet har en dusch man får använda vid hemresa. Liten och smal men helt okej för en snabbdusch. Då kan man få låna handduk av dom för det om man säger till. Finns ingen reception utan man säger till i baren. Funkar hur bra som helst.

 
2024-05-27

av Eva S

Sonko/ Ottosson

En underbar vecka och hotellet var helt perfekt! Rummet fräscht och städat varje dag, skön balkong med bra plats. Läget är 100% lugnt och direkt på stranden, nära till centrum. Frukost var bra då man kan välja från en lista och får det nylagat . Personalen får 10 av 10, kände oss hemma pga det! Gratis solbäddar. Enda minus är för få solbäddar och som på många ställen ett problem att gäster går ner och lägger handduk tidigt, borde inte få detta tycker jag! Men rekommenderar detta hotell varmt!!!

 
2023-06-15

av perk859

Familjevänligt strandhotell.

Fint hotell precis invid stranden. Pool och restaurang med bra lunch-mat. Strandstolar för den som gillar att sola och bra badstrand. Frukosten inkluderad i priset och bestod av en ägg-rätt (äggröra, omelett eller stekta ägg) eller yoghurt, smörgåsar, kaffe/the etc. Kylskåp på rummet. Vi var nog den enda barnfamiljen på hotellet men det passade oss perfekt.

 
2022-08-06

av deriao

Dåligt…

Fräscht hotell, snabb service MEN de sämsta omständigheterna. 1. Poolen ligger mitt i restaurangen 2. Det finns inga solstolar vid poolen utan bara stranden 3. Finns väldigt få solstolar vid stranden. Vi fick gå till andra hotell/hotellbarer och betala flera hundra kronor för att vi inte hittade platser på vårt egna hotell. 4. Personalen säger vår bästisars dag (????) att man kan lägga handdukar på solstolarna kvällen innan och på så sätt reservera platser.. Vilket låter helt sjukt i mina öron, då lär det aldrig finnas lediga platser till alla gäster. 5. De har mycket mindre antal solstolar än hotellgäster.

 
2022-07-30

av m_got25 Sverige

Väldigt trevligt hotel med fantastisk service

Ett av de bästa hotellen helt klart. Litet och mysigt och fantastisk personal. Alla som jobbar här är så trevliga och service minded. Lyxigt att kunna beställa vilken frukost man önskar varje morgon. Extra plus att solstolar ingår för de som bor på hotellet. Tips är dock att gå upp väldigt tidigt och lägga ut handdukar om man vill vara ha en stol för redan kl. 8 var de flesta redan tagna. Maten man kan beställa i brunchen är också bra och om man önskar något att dricka vid solstolarna så tar de beställning där också. Det är ett ganska lugnt hotell som ligger i utkanten men ändå väldigt nära centrum. Rummen är fräscha och städas varje dag. Wi-Fi kan går ner ibland men är okej. Hyfsat stor kyl på rummen. Allt sammantaget en väldigt bra vistelse och bemötande.