Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 223 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Trevlig personal. Lite enformig frukost men väldigt god- så helt ok. Rummet var fint men det saknades garderob och inlåsnings möjlighet för dator. Fanns ej heller ventilation på rummet, endast AC. Blev väldigt fuktigt inne. Läget var fantastiskt och det är sällan jag känner att jag kan tänka mig att åka tillbaka men här kan jag absolut det.
-

Bekräftad gäst: 2023-10-09


10 av 10

+
Det fina läget och trevlig personal!!
-

Bekräftad gäst: 2023-10-09


9 av 10

+
Lägenheten och närhet till strand och matställen. Trevligt och familjärt.
-
Det var bättre än förväntat. Försöka få bort avloppslukten i badrummet.

Bekräftad gäst: 2023-10-09


8 av 10

+
Trevlig personal...bra att kunna BESTÄLLA frukost mer hygieniskt än att mat ligger framme och alla får ta själv. Nära till bad och rent o snyggt.
-
Det borde finnas något mer att sitta på än 1 pall på rummet... Blev ju tyvärr att sitta i sängen.

Bekräftad gäst: 2023-10-09


7 av 10

+
Läget till stranden.
-
Sätta upp högre skydd mellan lägenheterna på nedre botten. Har ju satt upp på balkongerna.

Bekräftad gäst: 2023-10-02


9 av 10

+
Att vi fick lägenhet högst upp med utsikt
-

Bekräftad gäst: 2023-10-02


8 av 10

+
Läget
-
Önskar någon liten form av reception.

Bekräftad gäst: 2023-10-02


10 av 10

+
Läget, snyggt och fräscht
-

Bekräftad gäst: 2023-10-02


10 av 10

+
Servicen
-
Dåliga förvaringsmöjligheter för de egna sakerna

Bekräftad gäst: 2023-09-25


9 av 10

+
Personalen, läget nära till allt. Man fick ha solstolar gratis om man köpte något i serveringen. Vänligt bemötande
-

Bekräftad gäst: 2023-09-18


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

64 omdömen
Utmärkt
 
40
Väldigt bra
 
18
Bra
 
3
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2023-06-15

av perk859

Familjevänligt strandhotell.

Fint hotell precis invid stranden. Pool och restaurang med bra lunch-mat. Strandstolar för den som gillar att sola och bra badstrand. Frukosten inkluderad i priset och bestod av en ägg-rätt (äggröra, omelett eller stekta ägg) eller yoghurt, smörgåsar, kaffe/the etc. Kylskåp på rummet. Vi var nog den enda barnfamiljen på hotellet men det passade oss perfekt.

 
2022-08-06

av deriao

Dåligt…

Fräscht hotell, snabb service MEN de sämsta omständigheterna. 1. Poolen ligger mitt i restaurangen 2. Det finns inga solstolar vid poolen utan bara stranden 3. Finns väldigt få solstolar vid stranden. Vi fick gå till andra hotell/hotellbarer och betala flera hundra kronor för att vi inte hittade platser på vårt egna hotell. 4. Personalen säger vår bästisars dag (????) att man kan lägga handdukar på solstolarna kvällen innan och på så sätt reservera platser.. Vilket låter helt sjukt i mina öron, då lär det aldrig finnas lediga platser till alla gäster. 5. De har mycket mindre antal solstolar än hotellgäster.

 
2022-07-30

av m_got25 Sverige

Väldigt trevligt hotel med fantastisk service

Ett av de bästa hotellen helt klart. Litet och mysigt och fantastisk personal. Alla som jobbar här är så trevliga och service minded. Lyxigt att kunna beställa vilken frukost man önskar varje morgon. Extra plus att solstolar ingår för de som bor på hotellet. Tips är dock att gå upp väldigt tidigt och lägga ut handdukar om man vill vara ha en stol för redan kl. 8 var de flesta redan tagna. Maten man kan beställa i brunchen är också bra och om man önskar något att dricka vid solstolarna så tar de beställning där också. Det är ett ganska lugnt hotell som ligger i utkanten men ändå väldigt nära centrum. Rummen är fräscha och städas varje dag. Wi-Fi kan går ner ibland men är okej. Hyfsat stor kyl på rummen. Allt sammantaget en väldigt bra vistelse och bemötande.

 
2021-10-12

av 98agnetab

Ett av de bästa hotellen i Nidri

JätteTrevligt hotell på stranden. + jättetrevlig personal, bra frukost, bra läge med strand utanför hotellet. Lugnt och tyst. - ingen servering på kvällen efter 17, Inga solstolar vid poolen. Sen kan man diskutera att solstolarna paxas på morgonen för att sen stå tomma.

 
2021-06-05

av Getaway44010

Suveränt

Bodde i rum 23 vilket är ett superiorrum. Rummet är stort och har Tv, AC, kylskåp, stor (största på hotellet) balkong. Ligger på våning 2 utan hiss. Fantastisk utsikt över havet som ligger 30 meter från hotellet. Morgonsol på balkongen. Bra mörkläggningsgardiner och tyst AC. Saknade hängare i badrum och balkong för t.ex blöta badkläder mm. Minus var att städerskan inte bytte använda koppar. Sängen var skön om man föredrar hårda sängar. Hotellet ligger nära (läs på) stranden. Nära till huvudvägen med affärer och restauranger. Inga störande trafik då hotellet ligger på en återvändsgata. Personalen är helt suverän, trevliga och hjälpsamma! Snabb och bra service! Pool finns och handdukar finns att låna till stranden och solstolarna. Riktigt bra frukost. Fick beställa från menyn då dom tar Covid-situationen på allvar.