Kundomdömen om Orion

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,5 av 10 baserat på 113 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,5 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,6 / 10
Faciliteter
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
9,3 / 10
Service
 
9,6 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Jättetrevlig serviceminded personal. Närheten till havet. Personalen fick oss att känna oss som hemma.
-
Inte mycket

Bekräftad gäst: 2021-09-07


10 av 10

+
Läget o personal
-

Bekräftad gäst: 2021-08-23


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-08-23


7 av 10

+
Läget. 15 m från havet
-
Vattentryck och temp var kass på rummet

Bekräftad gäst: 2021-08-23


10 av 10

+
Personalet, läget, lugnet
-
Hängare och stol i rummet. Krokar i badrum

Bekräftad gäst: 2021-08-03


9 av 10

+
Läget. Poolen. Nära till stranden. Bra sängar. Trevlig personal.
-
Underhåll. Boka aldrig rum nr 11.

Bekräftad gäst: 2021-07-26


10 av 10

+
Fint hotell, Läget och Personalen
-
Städning Polen blev för varm på eftermiddagen Hade varmvatten en gång på två veckor

Bekräftad gäst: 2021-07-20


9 av 10

+
Atmosfären att set var så långt och skönt. Läge också
-

Bekräftad gäst: 2021-07-12


10 av 10

+
Familjärt/familjeägt med väldigt trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2021-07-06


10 av 10

+
Städat, bra service, närliggande till allt, egen strand, pool, fina rum och fin trädgård.
-
Möjligheten att kunna ha lite mer mysbelysning i rummet. T.ex dimmers.

Bekräftad gäst: 2021-07-06


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

108 omdömen
Utmärkt
 
95
Väldigt bra
 
12
Bra
 
1
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2021-07-12

av romanab752 Göteborg, Sverige

Ett charmigt ställe att bo på

En fin hotell med fantastisk bra läge. Ligger på stranden så det är bara att gå ut och hoppa i havet. En vuxen hotell som passar alla som gillar ta det lugnt och njuta av tillvaron. Utanför hotellet finnas skuggan från träden och du kan använda stolar som tillhör hotellet.

 
2019-08-19

av Niclas H Borås, Sverige

Fräscht och fint läge men en del personal behöver en kurs i service

Hotellet är mycket nära havet. Det är genomgående fräscht. Fräsch pool och allmänna utrymmen. Vårt rum var väldigt stort och fint och hade en fin balkong mot havet. En del i personalen var väldigt serviceinriktade men tyvärr så skulle en del behöva en kurs i hur man tar hand om gäster. En kvinna i personalen muttrade över att inte gästerna plockade undan efter sig efter frukosten så vi kände att man var tvungen att göra detta. Inte hela världen att plocka undan sin disk men jag har aldrig vart med om att ett hotell kräver detta. Utöver detta så var vi mycket nöjda

 
2019-07-01

av MrsR-Sweden Uppsala, Sverige

Mycket trevligt o fint hotell

Vi (två vuxna med tonårsdöttrar) besökte Orion i slutet av juni-19. Hotellet ligger på en lugn sidogata men ändå nära till restauranger och småaffärer. Rummen är finaoch stora (vi hade nr 4 och 5 i huvudbyggnaden).Skönt med AC och kylskåp. Poolen med solstolar ligger alldeles vid stranden och poolbaren. Observera att det kostar att hyra solstolar och parasoll på stranden. Det kommer en äldre man och tar betalt vilket vi inte uppfattat (9 € för två stolar och ett parasoll/dag). Vattnet är klart och fint men glöm inte badskor, det är stenigt. Personalen är jättetrevlig och väldigt serviceminded. Frukosten kan intas precis vid strandkanten om man vill. Hotellet är inget barnhotell och för oss med tonårsbarn var det skönt för det var lugnt runt poolområdet. Ett minus för all cigarettrök från gästerna på hotellet och stranden.

 
2018-10-03

av Peggy_Susanne Mariehamn, Finland

Avkopplande vistelse

Tack för en alltigenom härlig vecka i ett vackert och mycket rent rum med utsikt över vattnet! Bra wifi. Frukost med allt vi behövde. Personalen som skötte frukosten är guld värda. Vi är så nöjda och glada att vi fick bo här 😄 Det enda som störde oss var gäster som rökte under frukosten, det kan man enkelt lösa genom att hänvisa dem till borden närmast stranden.

 
2018-06-28

av orjef Uppsala, Sweden

Världsklass!!!

Supervistelse på detta charmiga & familjära hotell. Vårt sällskap på 4 personer hade 2 dubbelrum med utsikt över poolområde och hav, underbart...sköna sängar, bra kylskåp, rent & snyggt med bra frukost. 10 m från poolkant till strandkant...