Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,3 av 10 baserat på 77 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,3 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,4 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Precis allt var helt perfekt hit kommer vi igen.
-

Bekräftad gäst: 2024-05-20


10 av 10

+
Vackert, helt o rent. Litet mysigt och direkt vid stranden. Charmiga rum och faktiskt mjuka sköna sängar!! (Har ofta upplevt att just sängarna utomlands är hårda o osköna)
-
Inget att klaga på

Bekräftad gäst: 2024-05-13


10 av 10

+
Läget, närhet till strand och restauranger. Mysigt, fräscht och vackert. Supersköna sängar, trevlig personal, städning varje dag.
-
Motsvarade bilderna och informationen på era sidor vid bokning + allt i föregående fråga. Underbart läge och vacker utsikt.

Bekräftad gäst: 2024-05-13


10 av 10

+
Allt
-
Inget att anmärka

Bekräftad gäst: 2024-05-13


10 av 10

+
Läget är perfekt, frukosten härlig och vänlig personal.
-
Jag kan inte komma på något.

Bekräftad gäst: 2023-10-16


9 av 10

+
Trevlig personal, nära till strand.
-
Dusch istället för badkar.

Bekräftad gäst: 2023-10-16


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-02


9 av 10

+
Läget
-
Se svar fråga 9

Bekräftad gäst: 2023-10-02


9 av 10

+
Läget med närhet till strand och centrum. Litenheten.
-
Hotellet levde upp till mina förväntningar till det pris jag betalade. Dåligt Wi-Fi var ett irritationsmoment utifrån vad som borde vara normalt numera. Tyvärr också väldigt ”begränsad havsutsikt” men det räknar jag numera med att inte stämmer med beskrivningen.

Bekräftad gäst: 2023-10-02


8 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2023-09-18


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

141 omdömen
Utmärkt
 
124
Väldigt bra
 
14
Bra
 
2
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2022-09-28

av JohanLundborg Haninge, Sverige

Finast hotellet

Fin hotellpärla! Skön personal som jobbar där, framförallt vid frukosten. Frukosten intogs ca 7meter från havet, makalöst vackert. Fint rum och utsikt över havet. Helt klart 10 av 10 Ligger väldigt centralt i Nidri. Nära till shopping och alla restauranger.

 
2022-07-17

av weronicaopeter Malmö, Sverige

Fantastiskt Hotell

Vilket mysigt o trevligt hotell. Personalen är jättetrevliga. Bra frukostmed både scrambled egg, stekta ägg eller kokta ägg. Goda drinkar. Rummen är jättefina o har bra sängar. Rummen har även ett litet kylskåp. Hotellet har en mysig pool o ett stenkast till stranden.

 
2022-06-04

av Jet15949565652 Jönköping, Sverige

Bästa lilla hotellet.

Bästa lilla hotellet vi någonsin besökt. Läget direkt på stranden. Den avkopplande miljön och hemtrevliga känslan. Nära till allt. Dessutom var personalen serviceminded och hjälpsamma. Alltid med ett leende. Det fanns ingenting vi saknade. Hit vill man verkligen tillbaks!

 
2021-07-12

av romanab752 Göteborg, Sverige

Ett charmigt ställe att bo på

En fin hotell med fantastisk bra läge. Ligger på stranden så det är bara att gå ut och hoppa i havet. En vuxen hotell som passar alla som gillar ta det lugnt och njuta av tillvaron. Utanför hotellet finnas skuggan från träden och du kan använda stolar som tillhör hotellet.

 
2019-08-19

av Niclas H Borås, Sverige

Fräscht och fint läge men en del personal behöver en kurs i service

Hotellet är mycket nära havet. Det är genomgående fräscht. Fräsch pool och allmänna utrymmen. Vårt rum var väldigt stort och fint och hade en fin balkong mot havet. En del i personalen var väldigt serviceinriktade men tyvärr så skulle en del behöva en kurs i hur man tar hand om gäster. En kvinna i personalen muttrade över att inte gästerna plockade undan efter sig efter frukosten så vi kände att man var tvungen att göra detta. Inte hela världen att plocka undan sin disk men jag har aldrig vart med om att ett hotell kräver detta. Utöver detta så var vi mycket nöjda