Georgio

  • Centralt i Nidri
  • Litet och familjeägt
  • Nära till allt
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Georgio är ett personligt och trevligt hotell som erbjuder enkla och ljusa lägenheter för två. Res hit med din kärlek eller bästa kompis och njut av det lugna läget. Hotellet har en härlig terrass med bord och stolar vid poolområdet. Lefkas centrum och Nidris stämningsfulla hamnpromenad ligger på bekvämt avstånd och är väl värda ett besök.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Låg nära hamnen
Se alla omdömen

Fakta och faciliteter

Till stranden: 400 m
Till centrum: 75 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Familjeägda lägenhetshotellet Georgio är beläget i centrala Nidri, och är väl omtyckt för sin trevliga personal. Här finns ett trivsamt poolområde som erbjuder gratis solstolar och parasoller. Bredvid poolen finns en terrass med bord och stolar, där du kan utmana resesällskapet i ett parti kortspel eller läsa en bok i skuggan.

Gratis wifi vid poolen. Från hotellet är det gångavstånd till bland annat hamnpromenaden och ortens restauranger. 400 meter bort väntar stranden och Lefkas klarblå vatten. Reception med begränsade öppettider. Då gatan utanför hotellet är en gågata stannar bussen vid ankomst/avresa ca 500 meter från hotellet och gästerna måste själva ta med sitt bagage. Ingen trafik.

Måltider

Inga.