Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,2 av 10 baserat på 199 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
9,6 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Läget, rummet, personalen, gratis solstolar, frukosten
-

Bekräftad gäst: 2021-10-05


9 av 10

+
Bra läge och bra standard
-
Frukosten var ingen höjdare och ingen bra logistik. Personalen jobbade dock på mycket bra och eloge till tjejerna som kämpade på.

Bekräftad gäst: 2021-10-04


10 av 10

+
Läget vid havet, väldigt trevliga ägare med personlig service.
-
Lite mer variation på menyn.

Bekräftad gäst: 2021-09-28


9 av 10

+
Läget vid stranden. Frukost i trädgården. Nära till centrum.
-
Belysning utanför rum 16-19

Bekräftad gäst: 2021-09-21


9 av 10

+
Utsikten, närheten, service, familjärt, rummet vi hade.
-
Utbudet av lunchmat

Bekräftad gäst: 2021-09-14


8 av 10

+
Lefkas - Armeno Beach: Lite personligt familjeägt hotell. Trevligt. Parga - Bianco: Nära till händelsernas centrum. Personalen var serviceminded.
-
Lefkas - Armeno Beach: Inga kommentarer. Parga - Bianco: Hotellet var bra, men livemusik till 24.00 en kväll. Inte bra. Städningen var inte optimal. Tvålpumparna funkade inte och städpersonalen fattade inte vad vi menade när vi försökte förklara problemet. En liten utbildning i Engelska vore på sin plats.

Bekräftad gäst: 2021-09-07


10 av 10

+
Läget, man saknar inget. Och den rara familjen som äger hotellet som tar så väl hand om alla.
-
Saknade bäddmadrass i dom tidigare så sköna sängarna.

Bekräftad gäst: 2021-09-06


9 av 10

+
Personal och ägarfamiljen är mycket vänliga och hjälpsama. Frukost överträffade våra förväntningar . Allt som serverades var av bra kvalité och lagad med kärlek. Läget är absolut det bästa. Hotellet står ju direkt på stranden.
-
Extremt högljudda lokalbor på stranden som inte bor på hotellet. Man har lugn och ro till ca kl 12, sedan blir det stimmigt på stranden. Vattenpölar som samlas på golvet i duschen kunde man ta bort om man installerade ett skydd i duschkabinen och fixade lutningen i golvet.

Bekräftad gäst: 2021-08-24


10 av 10

+
Närheten till stranden, havsutsikten och den familjära stämningen.
-
Frukosten var lite tråkig, men helt ok.

Bekräftad gäst: 2021-08-16


10 av 10

+
Läget och rummet
-
Frukost

Bekräftad gäst: 2021-07-26


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

53 omdömen
Utmärkt
 
39
Väldigt bra
 
11
Bra
 
2
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2021-10-04

av Dreamer725336 Gdynia, Polen

Fantastiskt

Helt underbart, 2m till stranden, mycket aktiviteter. Fantastisk personal. Maten är bra och baren är precis på stranden. Strandpromenaden är 5 min bort. Och staden är mysig. Starkt rekommenderat. Full pott

 
2020-10-01

av Susannebynight Stockholm, Sverige

Drömhotell

Här mår man bäst! Jättefint familjehotell vid stranden. Underbar utsikt från balkongen. Bra sängar med mjuka madrasser. På kvällen kan man sitta i trädgården vid den lilla baren och ta en kaffe med någon i familjen som driver hotellet. På dagarna går man direkt efter frukost i bikini ner till stranden och simmar.

 
2017-12-18

av 545katarinal Kreta, Grekland

Underbart!

Härligt, fridfullt läge, strax utanför Nidri. Fina rum, sköna sängar, mycket bra frukostbuffé och väldigt trevlig personal vid ett litet, men välskött hotell. Passa på att åka/gå/göra ett besök till vattenfallet.

 
2017-08-11

av neworia Göteborg, Sverige

Mysigt vid stranden

Fin vistelse hos Armeno Hotel. Trevlig personal och bra rum. Stranden ligger precis vid hotellet- över förväntan! Frukosten är bra och äts i trädgården vid stranden med utsikt över havet. Det bästa hotellet av denna klass i Grekland hittills. Prisvärt. Rekommenderas!

 
2016-10-13

av Markus1910 Simrishamn, Sverige

Bra läge!

Vi bodde på Armeno i september 2016 och kan absolut rekomendera detta hotell. Rummet var trevligt med bra utsikt över havet. Sängarna höll ovanligt bra standard. Det sämsta med hotellet var frukosten som var i enklaste laget om man ska vara ett 4 stjärnigt hotell. Ställ in dig på att det är ett 3 stjärnigt hotell så kommer du vara helt nöjd med din vistelse. från hotellet har du 10 minuters vandring in till centrum men vill du finns det restauranger in på knuten. Bra wifi