Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,1 av 10 baserat på 176 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
9,5 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-19


10 av 10

+
Läget och personalen samt utsikten.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-19


10 av 10

+
Familjärt, Lugnt, inga barn, fantastiskt läge, egen solstol,
-

Bekräftad gäst: 2022-09-19


7 av 10

+
Utsikten, läget, få rum
-

Bekräftad gäst: 2022-09-19


8 av 10

+
Närheten till stranden.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-19


7 av 10

+
Läget och den familjära stämningen.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-19


8 av 10

+
Service, vänlighet, läget.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-05


10 av 10

+
Den familjära stämningen och läget på stranden och egna solstolar
-

Bekräftad gäst: 2022-09-05


10 av 10

+
Fräscha rum, frukosten, AC och solstolar ingick i priset
-

Bekräftad gäst: 2022-09-05


9 av 10

+
Läget och väldigt bra personal.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-05


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

58 omdömen
Utmärkt
 
42
Väldigt bra
 
13
Bra
 
2
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2022-09-06

av LindaEmanuel

Väldigt mysigt hotell med perfekt läge på stranden

Rummen är ok, rent och fint och kanske lite små men trevligt och mysigt på alla vis. Sängarna va toppen, fri AC och värdeskåp och solstolar ingår. Ovanligt för att vara Grekland och något vi uppskattade. Man kunde typ reservera sin egen solstol hela veckan med sitt rumsnummer, det va toppen. Väldigt lugn och skön miljö men på helgen så upplevde vi att det blev mer gäster som inte bodde på hotellet och det blev lite som en allmän strand med mycket barn och lite väsen. Funkar för oss men vill man ha lugn och ro så kan det vara bra att veta. Ett fantastiskt vackert ställe, miljön är oslagbar och man får lite Thailandskänsla av allt de gröna runtom. Frukosten va ok men inte mer, hade önskat lite mer av ett fyrstjärnigt hotell. Ett problem som vi tycker att de borde lösa är att det va mycket getingar vid frukosten, varje dag hade vi ca 5 getingar på tallriken som flög runt oss hela tiden, det ger ingen ro när man äter. Vi hade även massa getingar utanför vår dörr som hade ett bo in i huset. Jag älskar frukosten och vill kunna sitta och njuta av den och titta på allt det vackra men det blev inget med det. Borde vara ganska enkelt att lösa problemet, det var samma runt alla bord. För övrigt så kan vi varmt rekommendera detta underbara hotell, bra lunch i baren, enkelt men jättegott, trevlig personal och jättebra service. Vi kommer gärna tillbaka❤️

 
2021-10-04

av Dreamer725336 Gdynia, Polen

Fantastiskt

Helt underbart, 2m till stranden, mycket aktiviteter. Fantastisk personal. Maten är bra och baren är precis på stranden. Strandpromenaden är 5 min bort. Och staden är mysig. Starkt rekommenderat. Full pott

 
2020-10-01

av Susannebynight Stockholm, Sverige

Drömhotell

Här mår man bäst! Jättefint familjehotell vid stranden. Underbar utsikt från balkongen. Bra sängar med mjuka madrasser. På kvällen kan man sitta i trädgården vid den lilla baren och ta en kaffe med någon i familjen som driver hotellet. På dagarna går man direkt efter frukost i bikini ner till stranden och simmar.

 
2017-12-18

av 545katarinal Kreta, Grekland

Underbart!

Härligt, fridfullt läge, strax utanför Nidri. Fina rum, sköna sängar, mycket bra frukostbuffé och väldigt trevlig personal vid ett litet, men välskött hotell. Passa på att åka/gå/göra ett besök till vattenfallet.

 
2017-08-11

av neworia Göteborg, Sverige

Mysigt vid stranden

Fin vistelse hos Armeno Hotel. Trevlig personal och bra rum. Stranden ligger precis vid hotellet- över förväntan! Frukosten är bra och äts i trädgården vid stranden med utsikt över havet. Det bästa hotellet av denna klass i Grekland hittills. Prisvärt. Rekommenderas!