Kundomdömen om Armeno Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,2 av 10 baserat på 103 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
9,7 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Mycket trevlig familj som driver hotellet. Mysigt läge vid stranden och bra frukostbuffé
-
Varmvattnet funkade inte så bra vissa tider

Bekräftad gäst: 2019-10-07


8 av 10

+
Personalen
-
Dåligt med varmvatten, det saknades ofta.

Bekräftad gäst: 2019-10-07


8 av 10

+
Läget, stranden och familjärt
-
Problem med varmvatten, fanns inget varmt vatten på morgonen, på eftermiddagen blev det varm efter att man väntat ett antal minuter

Bekräftad gäst: 2019-10-07


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-07


10 av 10

+
Läget, fin strand, mysigt, trevlig familj som drev hotellet.
-
Frukosten. Den var lite tråkig.

Bekräftad gäst: 2019-09-23


10 av 10

+
Den bästa personal man blir en stor failje
-

Bekräftad gäst: 2019-09-23


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-23


7 av 10

+
Läget nära stranden och väldigt trevliga ägare.
-
Handdukshängare på toaletten hade inte varit fel.

Bekräftad gäst: 2019-09-23


10 av 10

+
Den fantastiska servicen av personalen , läget nära stranden och att det var mysigt !!!
-

Bekräftad gäst: 2019-09-23


10 av 10

+
-
Personalen behöver lära sig hälsa

Bekräftad gäst: 2019-09-16


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

47 omdömen
Utmärkt
 
33
Väldigt bra
 
11
Bra
 
2
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2020-10-01

Inlägg av Susannebynight Stockholm, Sverige

Drömhotell

Här mår man bäst! Jättefint familjehotell vid stranden. Underbar utsikt från balkongen. Bra sängar med mjuka madrasser. På kvällen kan man sitta i trädgården vid den lilla baren och ta en kaffe med någon i familjen som driver hotellet. På dagarna går man direkt efter frukost i bikini ner till stranden och simmar.

 
2017-12-18

Inlägg av 545katarinal Kreta, Grekland

Underbart!

Härligt, fridfullt läge, strax utanför Nidri. Fina rum, sköna sängar, mycket bra frukostbuffé och väldigt trevlig personal vid ett litet, men välskött hotell. Passa på att åka/gå/göra ett besök till vattenfallet.

 
2017-08-11

Inlägg av neworia Göteborg, Sverige

Mysigt vid stranden

Fin vistelse hos Armeno Hotel. Trevlig personal och bra rum. Stranden ligger precis vid hotellet- över förväntan! Frukosten är bra och äts i trädgården vid stranden med utsikt över havet. Det bästa hotellet av denna klass i Grekland hittills. Prisvärt. Rekommenderas!

 
2016-10-13

Inlägg av Markus1910 Simrishamn, Sverige

Bra läge!

Vi bodde på Armeno i september 2016 och kan absolut rekomendera detta hotell. Rummet var trevligt med bra utsikt över havet. Sängarna höll ovanligt bra standard. Det sämsta med hotellet var frukosten som var i enklaste laget om man ska vara ett 4 stjärnigt hotell. Ställ in dig på att det är ett 3 stjärnigt hotell så kommer du vara helt nöjd med din vistelse. från hotellet har du 10 minuters vandring in till centrum men vill du finns det restauranger in på knuten. Bra wifi

 
2016-10-12

Inlägg av agasso Tranas, Sverige

Semester

Ett litet enkelt familjehotell. Rent och fräscht men luktade avlopp i rummet varje dag. Frukosten var enkel men OK. Fint läge vid stranden. Men trist att de plockade in inför stängningen innan alla gäster åkt hem. Bl.a. Jaquzzin tömdes och stängdes av när vi varit där halva veckan. Solstolar tvättades och ställdes undan.