Deluxerum

Fräscha deluxerum med smart-tv med satellitkanaler. Möjlighet att mot deposition låna en surfplatta. Kaffe- och tefaciliteter samt litet kylskåp (som kan fyllas som minibar och är då mot avgift). Vid ankomst väntar en flaska vatten, en flaska vin och frukt i rummet. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa eller vanlig säng. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Badrock och tofflor. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong (myggnät på balkongen). Städning 6 ggr/vecka.

Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 18 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Enkelrum

Enkelrummen har tv med satellitkanaler. Kaffe- och tefaciliteter samt litet kylskåp. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong (myggnät på balkongen). Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 1 person

Juniorsviter

Juniorsviterna erbjuder bekvämligheter som duntäcken, kuddmeny och myggnät. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa eller vanlig säng. Stor smart-tv med satellitkanaler samt liten musikanläggning. Kaffe -och tefaciliteter samt litet kylskåp/minibar. Vid ankomst väntar blommor, en flaska vatten, en flaska mousserande vin och frukt i rummet. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Gratis poolhanddukar. Badrock och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Stor balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: 25-30 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Juniorsviter superior

Fina juniorsviter superior med panoramautsikt över staden. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa eller vanlig säng. Duntäcken, kuddmeny och myggnät. Stor smart-tv med satellitkanaler samt en liten musikanläggning. I varje juniorsvit superior finns också en surfplatta. Kaffe- och tefaciliteter samt minibar. Vid ankomst väntar blommor, en flaska vatten, en flaska mousserande vin och frukt i rummet. Gäster i denna rumstyp bjuds också på en gratis måltid, lunch eller middag, i hotellets à la carte-restaurang (en gång per person och vistelse). Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Gratis poolhanddukar. Badrock och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Balkong eller terrass med solstolar och parasoll. Städning 7 ggr/vecka.

Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: 38-40 kvadratmeter
Antal personer: 2-3 personer.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på hotel Minos, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här.

Antal personer: 1-2 personer.

Superiorrum

Bekväma och fräscht inredda superiorrum. Tv med satellitkanaler. Kaffe- och tefaciliteter samt litet kylskåp (som kan fyllas som minibar och är då mot avgift). Vid ankomst väntar en flaska vatten, en flaska vin och frukt i rummet. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa eller vanlig säng. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Badrock och tofflor. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong (myggnät på balkongen). Städning 6 ggr/vecka.

Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 18-20 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.