Deluxerum

Deluxerum med balkong. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa eller vanlig säng. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Litet kylskåp, som kan fyllas som minibar och är då mot avgift. Vattenkokare samt kaffe och te. Smart-tv med satellitkanaler. Möjlighet att mot deposition låna en surfplatta. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 6 ggr/vecka. I denna rumstyp räknas barn under två år in i max antal personer i rummet. Det är myggnät på balkongen.Vid ankomst väntar en flaska vatten, en flaska vin och frukt i rummet.

Rumsstorlek: ca 18 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Enkelrum

Enkelrum med balkong. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Litet kylskåp, vattenkokare samt kaffe och te. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 6 ggr/vecka. Det är myggnät på balkongen.

Antal personer: 1 person.

Juniorsviter

Juniorsvit med stor balkong eller terrass. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa eller vanlig säng. Bekvämligheter som duntäcken, kuddmeny och myggnät. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Litet kylskåp/minibar, vattenkokare samt kaffe och te. Smart-tv med satellitkanaler samt liten musikanläggning. Gratis poolhanddukar. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka. I denna rumstyp räknas barn under två år in i max antal personer i rummet. Vid ankomst väntar blommor, en flaska vatten, en flaska mousserande vin och frukt i rummet.

Rumsstorlek: 25-30 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Juniorsviter superior

Juniorsviter superior med balkong eller terrass, solstolar och parasoll samt panoramautsikt över staden. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa eller vanlig säng. Duntäcken, kuddmeny och myggnät. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Minibar, vattenkokare samt kaffe och te. Smart-tv med satellitkanaler samt en liten musikanläggning. I varje juniorsvit superior finns också en surfplatta. Gratis poolhanddukar. Badrock och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. I denna rumstyp räknas barn under två år in i max antal personer i rummet. Vid ankomst väntar blommor, en flaska vatten, en flaska mousserande vin och frukt i rummet.

  • Gäster i denna rumstyp bjuds på en gratis måltid, lunch eller middag, i hotellets à la carte-restaurang (en gång per person och vistelse).

Rumsstorlek: 38-40 kvadratmeter
Antal personer: 2-3 personer.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på hotel Minos, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här.

Antal personer: 1-2 personer.

Superiorrum

Superiorrum med balkong. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa eller vanlig säng. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Litet kylskåp, som kan fyllas som minibar och är då mot avgift. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med satellitkanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 6 ggr/vecka. I denna rumstyp räknas barn under två år in i max antal personer i rummet. Det finns myggnät på balkongen. Vid ankomst väntar en flaska vatten, en flaska vin och frukt i rummet.

Rumsstorlek: ca 18-20 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.