Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,8 av 10 baserat på 80 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
7,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,4 / 10
Service
 
8,2 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Läget
-
Lite mer variation på maten

Bekräftad gäst: 2021-10-10


7 av 10

+
Inget speciellt förutom läget ej långt från stranden.
-
Man skall inte få säga till när man vill ha städning i receptionen annars blir det ingen städning det är ju ett hotell? Dessutom slänger man toapapper separat pga avloppen, måste vara lite krav att dessa töms Varje DAG men kanske inte städning/ byte av lakan etc. Dvs sopor bör tömmas varje dag precis som vi gör dagligen hemma men funkar inte på hotell?

Bekräftad gäst: 2021-10-03


6 av 10

+
Poolen
-
Maten, Personal sa att de skulle fixa saker men inget hände exempel vin och frukt på rummet, badrockar och tofflor såg vi inte till.

Bekräftad gäst: 2021-08-08


7 av 10

+
Helheten, motsvarade förväntningarna
-
Ingen reaktion då toaletten inte fungerade. Jag fick ligga på ett antal gånger innan de ens kom upp och tittade på problemet (ingen vattentillförsel). Tog efter upprepade påstötningar 8 timmar innan de ens kom till rummet. Då fick vi en spann...... Egentligen inget stort problem, men irriterande. Apollos personal agerande utmärkt efter att jag kontaktade dem.

Bekräftad gäst: 2021-08-08


3 av 10

+
Bra läge ! Bra frukost ! Bra poolområde !
-
En glasdörr in till toaletten, kändes inte bra. Den gick dessutom inte att stänga ! Lite privat, vill nog alla ha på toaletten !

Bekräftad gäst: 2019-10-26


9 av 10

+
Ett hotell med bra läge, nära stranden och gamla stan. Riklig och god frukostbuffé. Rent och fräscht. Trevlig personal. Sängarna var bekväma. Vi hade rum ( superiorrum) mot poolområdet vilket rekommenderas om ni kan välja det.
-
Låsbar toalettdörr och bättre ljudisolerad ( ej tunn glasdörr men som tur var så var glaset frostat) hade varit ett lyft för hotellrummet och den privata sfären.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-14


8 av 10

+
Lugnet och läget
-
Hissmusiken kan tas bort eller uppdateras, och hyrcyklarna behöver lite omvårdnad.

Bekräftad gäst: 2019-09-07


9 av 10

+
Frukosten och rummet helt klart!
-
AC i rummet var alldeles för kall i våran smak. Vi hade uppskattat om man kunde justera AC själv i sitt hotellrum.

Bekräftad gäst: 2019-09-01


10 av 10

+
Tillgänglig reception dygnet runt med trevlig, hjälpsam personal, t ex fick vi säga till om hårtorken som var trasig och kylskåpet som var ljummet. En reparatör kom snabbt och lagade detta. Fin frukostbuffé och trevligt poolområde, fint med badlakan som kunde bytas närsomhelst. Bra fungerande aircondition.
-
Byta ut cyklarna, vi hyrde varsin och upptäckte att ingen fotbroms fanns, ingen ringklocka och de var svajiga att cykla på. Inte helt lätt att cykla i Rethymnon stad med dessa.

Bekräftad gäst: 2019-08-31


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

76% av resenärerna rekommenderar

682 omdömen
Utmärkt
 
331
Väldigt bra
 
231
Bra
 
77
Mindre bra
 
34
Underkänt
 
9

5 senaste omdömen

2019-08-30

av Lena C Uppsala, Sverige

Riktigt bra hotell

Första intrycket var sådär, hårtorken hade ramlat sönder, kylskåpet var ljummet. Efter anmälan till receptionen kom en reparatör och fixade allt. Rummet lite trångt. Men efter nån dag trivdes vi utmärkt. Mycket tillmötesgående personal, enormt god frukost, fint poolområde. Trevlig underhållning på vissa kvällar. Kan rekommenderas om man kan samsas på mindre yta i ett superiorrum. Vi hyrde cyklar en dag men dom bör man behärska, ingen fotbroms eller ringklocka och vingliga.

 
2019-06-06

av 418johnnyd Göteborg, Sverige

Bra hotell, fantastisk grekisk mat.

Vi låg över på detta hotell, helt OK rum, dock var ljudet från poolmusiken störande. Mycket bra frukost och vi passade även på att äta middag här på kvällen, buffé. Fanns mycket att välja på, både internationellt och grekiskt. Framför allt den grekiska maten var mycket god. Trevlig personal både i receptionen och restaurangen. Hotellet ligger lite ocentralt, men det gör inget, lite tystare då. Att ligga över här kan rekommenderas och att äta middag här på kvällen kan definitivt REKOMMENDERAS.

 
2017-10-15

av Yolayola Göteborg, Sverige

Medelklass

För att börja med det bra; härliga pooler med mycket solstolar. Väldigt bra frukost med mycket alternativ och trevlig personal. Rent och städat och bra faciliteter när man checkat ut och väntar på flyget. Det som var mindre bra; extremt lyhört. Rummets standard var långt från premium som vi bokat. Acn var fruktansvärd. Antingen iskallt eller helvettes varmt. Personalen i receptionen var inte speciellt trevliga. Wifi under all kritik. Skulle inte rekomendera hotellet även om det var ok för en vecka.

 
2017-10-12

av Susanne K

En pärla i Rethymnon

Min man och jag bodde på Minos Hotel för andra gången. Ett toppenhotell med bra läge, ca 5 min till en härlig strand och ca 15 min till gamla stan som är fantastiskt mysig. Vi hade ett superiorrum med balkong mot gatan tyvärr. Rummen börjar bli väldigt slitna, badrummet är med badkar och det rann ut vatten i hallen. Släng ut badkaren och sätt in dusch det är besvärligt att stiga i och ur badkaret och det blir halt. Toppen med vinflaska, vattenflaska och ett fruktfat när man kom till hotellrummet. All personal är mycket gästvänliga och måna om sina gäster. Vi blev bjudna på en galamiddag med välkomstdrink, 5-rätters middag med vin till, underhållning och en liten present, för att vi var återkommande gäster. En dag när vi kom till rummet efter stranden stod 2 flaskor olivolja med ett fint kort skrivet att de tackar oss som återkommande gäster. Vi blev även bjudna på varsin 15-min massage. Massören en ung tjej var duktig men hårdhänt men hon hade behövt gå en charmkurs. Vi blev otroligt glada för all denna uppvaktning som återkommande gäster. Mycket bra och god frukostbuffé som ingår. Poolbaren serverar mycket god lunch och middagen i hotellets buffé - restaurang är fantastiskt god och vällagad. Maten på hotellet rekommenderas starkt. Det finns otroligt många bra restauranger i hela Rethymnon. Det finns två pooler som är välskötta. Det som är bra vid poolen är att det finns ofta lediga solstolar, när vi var där så var inte folk så tidiga på att boka solstolar. Hotellet har byggts till med några nya hus men resten av hotellets olika rum behöver fräschas upp rejält. Wi-fi fungerar ok. AC ingår. Safteybox kostar däremot. Kaffet fylldes på varje dag i rummet. Finns en liten torkställning på balkongen. Minos Hotell återkommer vi gärna till och vi rekommenderar det starkt. Vi var i Rethymnon i mitten av september, vi hade otroligt härligt väder hela veckan med stålande sol och molnfri himmel. Varmt med över 35 gr och 29 gr på kvällarna. Rethymnon är paradiset i våra hjärtan.

 
2015-09-17

av Icecollish Rhodos stad, Grekland

Mysigt hotell med bra service och personal

Hotellet var bra men beroende på vad för rum man har så är det lite olika standard och utseende. VI hade ett deluxrum som var fint men lite slitet, badrummet var litet det var tråkigt och sängarna väldigt hårda. Middagsbuffén var super men lite tråkig variation. Annars var hotellet superbra, personalen var otroligt hjälpsamma och serviceinriktade och kunde verkligen sitt jobb och fick en att trivas ++++