Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,9 av 10 baserat på 54 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,9 / 10
Städning
 
7,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
6,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,0 / 10
Faciliteter
 
7,2 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
6,7 / 10
Service
 
7,5 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

+
Städningen och frukosten
-
Dålig balkong med utsikt. Tycktes vara överbelagt när vi kom på natten fick ett tillfälligt rum som var tvungna att byta nästa dag för att invänta ett nytt rum en halv dag gick bort för oss. Hade förbeställt ett spec rum alt ett liknande rum som vi vid tidigare år haft där då det var 5 gången vi bodde på detta hotell trodde vi skulle få detta rum även denna gång men fick istället ett dåligt rum helt på andra sidan med urdålig balkong med förskräcklig utsikt . Känns som jag betalat för något som vi inte fick.

Bekräftad gäst: 2022-09-02


5 av 10

+
Poolområde och frukost.
-
Fanns en del utrustning som inte fungerade tex aircondition och personal återkoppplade inte när de lovat.

Bekräftad gäst: 2022-08-19


7 av 10

+
Frukost, service
-

Bekräftad gäst: 2022-08-13


6 av 10

+
Frukosten. Mycket trevlig och hjälpsam personal, som försökte lösa våra synpunkter. Utomhusgym. Fin miljö. Fin foajé. Fint poolområde och resturang Nära strand och centrum.
-
Vi fick de sämsta rummen i markplan med galler framför balkongen trots att vi bokat superior rum. Vi såg inte mycket ut. Inga badrockar tofflor flaska vin eller frukt som skulle ingå i superior rum. Efter kontakt med receptionen fick vi det, utom frukten. Inget duschdraperi, men vi fick det efter kontakt med receptionen. Problem att spärra kranen så att duschen fungerade. Städerskorna glömde ofta sätta i en påse i sopkorgen.

Bekräftad gäst: 2022-06-04


8 av 10

+
Att det fanns handdesinfektion överallt och det var mycket hygieniskt och rent.
-

Bekräftad gäst: 2022-06-04


10 av 10

+
Serviceinriktad personal.
-
Svårare att kunna klättra mellan balkonger som vi hade. Vi råkade ut för ett "practical joke" under en natt av någon av sidogrannarna. Vi berättade om det i receptionen.

Bekräftad gäst: 2021-10-31


7 av 10

+
Gott om plats vid poolen.
-
Städningen.

Bekräftad gäst: 2021-10-17


8 av 10

+
Läget
-
Lite mer variation på maten

Bekräftad gäst: 2021-10-10


7 av 10

+
Inget speciellt förutom läget ej långt från stranden.
-
Man skall inte få säga till när man vill ha städning i receptionen annars blir det ingen städning det är ju ett hotell? Dessutom slänger man toapapper separat pga avloppen, måste vara lite krav att dessa töms Varje DAG men kanske inte städning/ byte av lakan etc. Dvs sopor bör tömmas varje dag precis som vi gör dagligen hemma men funkar inte på hotell?

Bekräftad gäst: 2021-10-03


6 av 10

+
Poolen
-
Maten, Personal sa att de skulle fixa saker men inget hände exempel vin och frukt på rummet, badrockar och tofflor såg vi inte till.

Bekräftad gäst: 2021-08-08


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

76% av resenärerna rekommenderar

738 omdömen
Utmärkt
 
352
Väldigt bra
 
245
Bra
 
90
Mindre bra
 
35
Underkänt
 
16

5 senaste omdömen

2019-08-30

av Lena C Uppsala, Sverige

Riktigt bra hotell

Första intrycket var sådär, hårtorken hade ramlat sönder, kylskåpet var ljummet. Efter anmälan till receptionen kom en reparatör och fixade allt. Rummet lite trångt. Men efter nån dag trivdes vi utmärkt. Mycket tillmötesgående personal, enormt god frukost, fint poolområde. Trevlig underhållning på vissa kvällar. Kan rekommenderas om man kan samsas på mindre yta i ett superiorrum. Vi hyrde cyklar en dag men dom bör man behärska, ingen fotbroms eller ringklocka och vingliga.

 
2019-06-06

av 418johnnyd Göteborg, Sverige

Bra hotell, fantastisk grekisk mat.

Vi låg över på detta hotell, helt OK rum, dock var ljudet från poolmusiken störande. Mycket bra frukost och vi passade även på att äta middag här på kvällen, buffé. Fanns mycket att välja på, både internationellt och grekiskt. Framför allt den grekiska maten var mycket god. Trevlig personal både i receptionen och restaurangen. Hotellet ligger lite ocentralt, men det gör inget, lite tystare då. Att ligga över här kan rekommenderas och att äta middag här på kvällen kan definitivt REKOMMENDERAS.

 
2017-10-15

av Yolayola Göteborg, Sverige

Medelklass

För att börja med det bra; härliga pooler med mycket solstolar. Väldigt bra frukost med mycket alternativ och trevlig personal. Rent och städat och bra faciliteter när man checkat ut och väntar på flyget. Det som var mindre bra; extremt lyhört. Rummets standard var långt från premium som vi bokat. Acn var fruktansvärd. Antingen iskallt eller helvettes varmt. Personalen i receptionen var inte speciellt trevliga. Wifi under all kritik. Skulle inte rekomendera hotellet även om det var ok för en vecka.

 
2017-10-12

av Susanne K

En pärla i Rethymnon

Min man och jag bodde på Minos Hotel för andra gången. Ett toppenhotell med bra läge, ca 5 min till en härlig strand och ca 15 min till gamla stan som är fantastiskt mysig. Vi hade ett superiorrum med balkong mot gatan tyvärr. Rummen börjar bli väldigt slitna, badrummet är med badkar och det rann ut vatten i hallen. Släng ut badkaren och sätt in dusch det är besvärligt att stiga i och ur badkaret och det blir halt. Toppen med vinflaska, vattenflaska och ett fruktfat när man kom till hotellrummet. All personal är mycket gästvänliga och måna om sina gäster. Vi blev bjudna på en galamiddag med välkomstdrink, 5-rätters middag med vin till, underhållning och en liten present, för att vi var återkommande gäster. En dag när vi kom till rummet efter stranden stod 2 flaskor olivolja med ett fint kort skrivet att de tackar oss som återkommande gäster. Vi blev även bjudna på varsin 15-min massage. Massören en ung tjej var duktig men hårdhänt men hon hade behövt gå en charmkurs. Vi blev otroligt glada för all denna uppvaktning som återkommande gäster. Mycket bra och god frukostbuffé som ingår. Poolbaren serverar mycket god lunch och middagen i hotellets buffé - restaurang är fantastiskt god och vällagad. Maten på hotellet rekommenderas starkt. Det finns otroligt många bra restauranger i hela Rethymnon. Det finns två pooler som är välskötta. Det som är bra vid poolen är att det finns ofta lediga solstolar, när vi var där så var inte folk så tidiga på att boka solstolar. Hotellet har byggts till med några nya hus men resten av hotellets olika rum behöver fräschas upp rejält. Wi-fi fungerar ok. AC ingår. Safteybox kostar däremot. Kaffet fylldes på varje dag i rummet. Finns en liten torkställning på balkongen. Minos Hotell återkommer vi gärna till och vi rekommenderar det starkt. Vi var i Rethymnon i mitten av september, vi hade otroligt härligt väder hela veckan med stålande sol och molnfri himmel. Varmt med över 35 gr och 29 gr på kvällarna. Rethymnon är paradiset i våra hjärtan.

 
2015-09-17

av Icecollish Rhodos stad, Grekland

Mysigt hotell med bra service och personal

Hotellet var bra men beroende på vad för rum man har så är det lite olika standard och utseende. VI hade ett deluxrum som var fint men lite slitet, badrummet var litet det var tråkigt och sängarna väldigt hårda. Middagsbuffén var super men lite tråkig variation. Annars var hotellet superbra, personalen var otroligt hjälpsamma och serviceinriktade och kunde verkligen sitt jobb och fick en att trivas ++++