Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong med poolutsikt eller havsutsikt eller en stor balkong eller terrass med poolutsikt. Kombinerat sovrum med minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i enkelsäng. Minikök med kokplattor, kylskåp, brödrost, kaffebryggare eller vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med lokala kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Enrumslägenhet Superior med 2 ord. Bäddar

Enrumslägenhet superior med balkong och havsutsikt. Sovrum kombinerat med minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i enkelsäng. Minikök med kokplattor, kylskåp, brödrost, kaffebryggare/vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med lokala kanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 2-3 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong och havsutsikt. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i enkelsäng. Minikök med kokplattor, kylskåp, brödrost, kaffebryggare/vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med lokala kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 2-3 personer.

Tvårumslägenhet superior

Tvårumslägenhet superior med två balkonger och havsutsikt. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i enkelsäng. Minikök med kokplattor, kylskåp, brödrost, kaffebryggare eller vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med lokala kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 2-4 personer.