Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong med poolutsikt eller havsutsikt eller en stor balkong eller terrass med poolutsikt. Kombinerat sovrum med minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i enkelsäng. Minikök med kokplattor, kylskåp, brödrost, kaffebryggare eller vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med lokala kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Enrumslägenhet i ny/renoverad del

Enrumslägenhet med balkong med poolutsikt eller havsutsikt. Kombinerat sovrum med minikök. Lägenheten renoverades till sommaren 2024 och bilder kommer att publiceras här så fort Apollo får bilderna från hotellet. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i enkelsäng. Minikök med kokplattor, kylskåp, brödrost, kaffebryggare eller vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med lokala kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Enrumslägenhet Superior med 2 ord. Bäddar

Enrumslägenhet superior med balkong och havsutsikt. Sovrum kombinerat med minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i enkelsäng. Minikök med kokplattor, kylskåp, brödrost, kaffebryggare/vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med lokala kanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 2-3 personer.

Enrumslägenheter i etage

Enrumslägenhet i etage med balkong eller terrass och poolutsikt. Öppen planlösning med ett sovloft med två enkelsängar en trappa upp. På entréplan finns ett kombinerat vardagsrum/minikök samt ett mindre badrum. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, brödrost, kaffebryggare eller vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med lokala kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 1-4 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong och havsutsikt. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i enkelsäng. Minikök med kokplattor, kylskåp, brödrost, kaffebryggare/vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med lokala kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 2-3 personer.

Tvårumslägenhet superior

Tvårumslägenhet superior med två balkonger och havsutsikt. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i enkelsäng. Minikök med kokplattor, kylskåp, brödrost, kaffebryggare eller vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med lokala kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 2-4 personer.