Enrumslägenhet

Enkla och trevliga enrumslägenheter med sovrum med två sängar kombinerat med minikök med kokplattor, kylskåp, brödrost, kaffebryggare/vattenkokare och enkel köksutrustning. Extrabädd i vanlig säng. Tv. Kostnadsfritt wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Dusch och wc. Balkonger av varierade storlek med utsikt mot hav eller pool. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Enrumslägenheter Superior

Renoverade enrumslägenheter. Sovrum med två sängar kombinerat med minikök med kokplattor, kylskåp, brödrost, kaffebryggare/vattenkokare och enkel köksutrustning. Extrabädd i vanlig säng. Telefon, radio och tv. Kostnadsfritt wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork, badrock och tofflor. Dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 2-3 personer.

Tvårumslägenhet superior

Renoverade tvårumslägenheter superior av varierande storlek med ett separat sovrum med två sängar samt ett kombinerat vardagsrum och minikök med kokplattor, kylskåp, brödrost, kaffebryggare/vattenkokare och enkel köksutrustning. Extrabädd möjlig i i vanlig säng. Kostnadsfritt wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Dusch och wc. Lägenheterna för fyra personer har två balkonger och lägenheterna för tre personer har en balkong. Balkonger av varierande storlek, med havsutsikt. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer.