Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 176 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
6,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Nära stranden
-
Gratis solstolar på stranden

Bekräftad gäst: 2021-10-17


10 av 10

+
Rent och trevligt. Läget nära till allt.
-
Ingenting

Bekräftad gäst: 2021-10-10


8 av 10

+
Läget och havsutsikten förstås! Stilig reception, lounge och pool, allt helt nyrenoverat. Bra utrymmen för bagageförvaring hemresedagen inkl duschmöjligheter, toaletter etc. Trevlig receptionspersonal.
-
Ganska ”enkel” och tråkig balkongmöblering. Dåligt fungerande ”modern” dusch i badrummet, svår att reglera så det sprutade vatten från ”alla” håll, minst uppifrån.

Bekräftad gäst: 2021-10-09


9 av 10

+
-
Läget och rumsstorleken.

Bekräftad gäst: 2021-10-03


7 av 10

+
Läget och trevlig personal
-
Köksutrustning så som riktiga stekpannor mm

Bekräftad gäst: 2021-10-01


10 av 10

+
Läget, utsikten, det var nytt o fint
-
Vet ej

Bekräftad gäst: 2021-09-25


5 av 10

+
-
Beskrivning och bilder på hemsidan stämmer ej med alla lägenheter. Borde kunna välja de större lägenheterna med hörnbalkong , eventuellt med högre pris.

Bekräftad gäst: 2021-09-25


10 av 10

+
Läget!
-
Ingen möjlighet till frukost!

Bekräftad gäst: 2021-09-24


8 av 10

+
Lokaliseringen ,trevlig personal i reception
-
Städning , uppfräschning av rum

Bekräftad gäst: 2021-08-28


9 av 10

+
Personal, läge, pool
-
Receptions öppettider till 24h

Bekräftad gäst: 2021-08-20


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

76% av resenärerna rekommenderar

88 omdömen
Utmärkt
 
37
Väldigt bra
 
26
Bra
 
15
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2018-09-23

av danielmB7596AK Kalmar, Sverige

Bra läge, bra rum, men tråkig inställning till kunder

Hotellet ligger bra och är trevligt för prisklassen. Det som förstörde lite var personalens inställning och respekt för oss som kunder. När vi checkade in på hotellet uppgraderades vårt rum utan att personalen kommenterade det. Vi tyckte det var trevligt men inget vi reflekterade över. Dagen efter ligger det en lapp att vi ska komma ner till receptionen. De säger då att det ”råkat” bli fel men, vi kan få lägga till 100€ och stanna i det rum vi fått. Vi beslutar oss för att inte göra det och vill få det nya rummet omedelbart. Det går då inte, för att alla de rummen är upptagna. Det blev alltså inte fel, de hade inget rum i rätt prisklass att erbjuda. Vi fick då göra oss besväret att packa och flytta. Allt för att de inte kunnat leverera rätt rum, och sedan stå för det, utan i stället kräver att vi byter. Båda rummen var trevliga, det senare lite bättre faktiskt. Det jag tycker är tråkigt, är det besvär de orsakar oss på vår semester och den extra tid vi fick lägga på detta strul.

 
2018-08-28

av Anna J

Mysigt hotell med fräscha lägenheter

Vi bodde i de nyrenoverade superior lägenheten med 2 balkonger. Utsikt direkt mot havet. I lägenheten fanns alla köksredskap man behövde. Fräscht och mycket trevlig personal. Mysigt poolområde och nära till stranden.

 
2018-07-12

av 878marinah Kungälv, Sverige

Ett underbart hotell

Har spenderat 1vecka här, trivs utmärkt. Sängarna är bra rummet passar oss utmärkt. Poolen är djup och medelstor, personalen är trevlig. Stranden är nära endast på andra sidan gatan. Man hör bilarna när man sitter på balkongen, men inte inne på rummet. Tänk på att välja havsutsikt .

 
2017-09-10

av ingrid2032017 Luleå, Sverige

Pärla till hotell och personal

Fantastiskt rent och fräscht hotell. Underbar balkong med utsikt över havet. Väldigt trevlig och hjälpsam personal både i receptionen och i lokalvården.Subventionerat pris på parasoll och solstolar. Goda varma smörgåsar som man kunde beställa från solstolen. Vi återkommer gärna

 
2017-08-20

av Matilda B

Både plus och minus

Utmärkt läge vid stranden och nära gångavstånd till Rethymnons gamla stad. Vi bodde i ett av de fina och nyrenoverade rummen med fantastisk havsutsikt som vi njöt av morgon och kväll. Dock drog städningen ner på betyget då vi mötes av ett nytorkat golv med svarta hårstrån precis överallt på golvet, balkongen och på möbler. Troligtvis för att man torkat med samma mopp och trasa på flera rum så att man endast drog runt håret (vi började vistelsen med att torka upp allt). I övrigt ganska slitet poolområde och lobby.