Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 236 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-15


8 av 10

+
Läget.
-
Köksdelen usel. Ingen micro, dåligt med annan köksutrustning.

Bekräftad gäst: 2023-10-15


10 av 10

+
Låg bra till,, sköna sängar, bra att man fick använda gymets duschar när man åkte på kvällen.
-

Bekräftad gäst: 2023-10-14


7 av 10

+
Närhet till havet
-

Bekräftad gäst: 2023-10-13


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-08


9 av 10

+
Rent och snyggt
-

Bekräftad gäst: 2023-10-06


9 av 10

+
Läget, personalen.
-
2 nyckelkort

Bekräftad gäst: 2023-10-06


10 av 10

+
Utsikten från balkongen
-
Lite sniket att ta betalt för solstolar vid stranden när man kommer 16:30 och bara vill ta ett kvällsdopp.

Bekräftad gäst: 2023-10-01


8 av 10

+
Det mesta var bra, men bäst var städningen, och utsikten från balkongen
-
Liten och trång dusch, skulle behöva byggas om

Bekräftad gäst: 2023-10-01


8 av 10

+
Sköna sängar. Rymligt rum. Trevlig personal. Bra läge vid stranden och samtidigt gångavstånd in till gamla stan.
-
Utsikten mot poolområdet gjorde att det blev olidligt varmt på balkongen på em. Efter 18 gick det dock bra att sitta där. Endast ett nyckelkort. Att inte kunna ha AC på när jag satt på balkongen upplevde jag som snålt. Fanns inga vinglas på rummet, fick dock det när jag bad om det(under lite protest) Dåligt utrustat kök.

Bekräftad gäst: 2023-09-24


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

76% av resenärerna rekommenderar

97 omdömen
Utmärkt
 
41
Väldigt bra
 
31
Bra
 
15
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2023-08-28

av jonaslanden73 Matfors, Sverige

Kreta 2023

Trevligt fräscht hotell alldeles intill strandstråket och stranden. Har eget område med solstolar och parasoll, man har rabatt om man bor på hotellet 8€ istället för 10€. Kanske skulle tyckt att rabatten skulle varit högre men det finns nog något bakom detta som vi inte vet om. Rummet jättefint, vi valde dock ett av de nyrenoverade. Enda man kan vara lite negativ på är trycket i duschen, men det är man van vid efter 1 vecka här.

 
2023-07-18

av Ann-Louise R Stockholm, Sverige

Supertrevligt lägenhetshotell!

Väldigt trevligt lägenhetshotell, familjeägt och alla är mycket trevliga, hjälpsamma och sociala. Fint litet poolområde, solsängarna på stranden med bar service. Rekommenderar detta hotell. Kommer gärna tillbaka. Städning 6 dagar i veckan de diskar även 😁

 
2018-09-23

av danielmB7596AK Kalmar, Sverige

Bra läge, bra rum, men tråkig inställning till kunder

Hotellet ligger bra och är trevligt för prisklassen. Det som förstörde lite var personalens inställning och respekt för oss som kunder. När vi checkade in på hotellet uppgraderades vårt rum utan att personalen kommenterade det. Vi tyckte det var trevligt men inget vi reflekterade över. Dagen efter ligger det en lapp att vi ska komma ner till receptionen. De säger då att det ”råkat” bli fel men, vi kan få lägga till 100€ och stanna i det rum vi fått. Vi beslutar oss för att inte göra det och vill få det nya rummet omedelbart. Det går då inte, för att alla de rummen är upptagna. Det blev alltså inte fel, de hade inget rum i rätt prisklass att erbjuda. Vi fick då göra oss besväret att packa och flytta. Allt för att de inte kunnat leverera rätt rum, och sedan stå för det, utan i stället kräver att vi byter. Båda rummen var trevliga, det senare lite bättre faktiskt. Det jag tycker är tråkigt, är det besvär de orsakar oss på vår semester och den extra tid vi fick lägga på detta strul.

 
2018-08-28

av Anna J

Mysigt hotell med fräscha lägenheter

Vi bodde i de nyrenoverade superior lägenheten med 2 balkonger. Utsikt direkt mot havet. I lägenheten fanns alla köksredskap man behövde. Fräscht och mycket trevlig personal. Mysigt poolområde och nära till stranden.

 
2018-07-12

av 878marinah Kungälv, Sverige

Ett underbart hotell

Har spenderat 1vecka här, trivs utmärkt. Sängarna är bra rummet passar oss utmärkt. Poolen är djup och medelstor, personalen är trevlig. Stranden är nära endast på andra sidan gatan. Man hör bilarna när man sitter på balkongen, men inte inne på rummet. Tänk på att välja havsutsikt .