Dubbelrum

Dubbelrum med balkong, vissa med havsutsikt eller begränsad havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i enkelsäng, i hopvikbar säng eller bäddbar fåtölj i vissa rum. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 gånger/vecka. Några rum som vetter mot havet och omgivningarna störs av trafiken.

Rumsstorlek: ca 20 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer/1-3 personer.

Familjerum med 2 ord. bäddar

Familjerummen med balkong. Två sovrum med en förbindelsedörr. I varje sovrum finns en dubbelsäng eller två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka. Några rum som vetter mot havet och omgivningarna störs av trafiken.

Rumsstorlek: ca 34 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Juniorsvit

Juniorsvit med balkong med havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i enkelsäng, i hopfällbar säng eller i bäddbar fåtölj. Vid ankomst väntar en flaska vin, frukt och en flaska vatten i rummet. Kylskåp. Vattenkokare med kaffe och te. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka. För gäster i juniorsviter ingår ångbastu och vanlig bastu. Några rum som vetter mot havet och omgivningarna störs av trafiken.

Rumsstorlek: ca 26 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.