Dubbelrum

Dubbelrummen har en dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabädd i vanlig säng, hopfällbar säng eller bäddbar fåtölj. Tv med satellitkanaler. Kylskåp Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Balkong, vissa med havsutsikt eller begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2-3 personer.

Familjerum

Familjerummen är två rum med en förbindelsedörr. De har en dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabädd i enkelsäng, hopfällbar säng eller bäddbar fåtölj. Tv med satellitkanaler. Kylskåp Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Ett badrum med badkar/dusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2-4 personer.

Juniorsviter

Juniorsviterna har en dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabädd i enkelsäng, hopfällbar säng eller bäddbar fåtölj. Vid ankomst väntar en flaska vin och en flaska vatten i rummet. För gäster i juniorsviter ingår också gratis ångbastu och vanlig bastu. Tv med satellitkanaler. Kylskåp Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Badrum med badkar/dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 26 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.