Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 15 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
7,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Service
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Vi har bott där tidigare så vi visste att det är ett bra hotell.
-

Bekräftad gäst: 2021-09-11


8 av 10

+
Närheten till havet
-
Hotellets personal var inte trevlig

Bekräftad gäst: 2021-08-22


10 av 10

+
Läget, frukosten.
-
Att faciliteterna är öppna och att al a carte restaurangen är öppen, som den inte var.

Bekräftad gäst: 2021-08-08


8 av 10

+
-
Städningen. Städpersonalen var de enda som inte sa hej och de städade slarvigt och bytte inte ut/diskade använda glas och de plockade inte undan tallrikar och bestick för den fruktkorg som hotellet bjöd på. Lakanen var också av en hård och sträv karaktär som var ganska obehaglig att sova i. Allt detta hade varit förväntat på ett 3-stjärnigt hotell men detta utger sig att ha 5 stjärnor.

Bekräftad gäst: 2021-08-07


9 av 10

+
Vi blev erbjudna ett superiörrum med balkong med havsutsikt trots att de var slut när vi bokade. Lugnt skönt hotell med superbra luftkonditionering och uppfräschat och renoverat under Coronatiden.
-
Parkering till gästernas hyrbilar

Bekräftad gäst: 2021-07-25


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

325 omdömen
Utmärkt
 
182
Väldigt bra
 
99
Bra
 
29
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2019-08-04

av xyxop3434

Kunde varit toppen

Hotellet ligger på perfekt läge vid strandpromenaden, nära stranden o gamla stan. Man har tillgång till gratis solstolar på stranden o strandhanddukar, som bytes var tredje dag. Bra frukostbuffé. Tyvärr är personalen inte så serviceminded och städerskorna håller INTE måttet, för de glömmer att fylla på tvål, shampo och kaffe alldeles för många dagar under våra två veckor. Irriterande. Saker på rummet var sönder, men de blev snabbt lagade. Rummen ganska OK, men ”Juniorsvit med havsutsikt” betyder ibland att man bara har ”sidoutsikt” och tittar rakt in i huset mitt emot. Vi fick dock byta efter några dar. Ganska trafikerad gata utanför. Detta kunde varit ett toppenhotell, men känslan saknas. Har fått bättre service på andra 4-stjärniga hotell.

 
2019-07-18

av dani599 Klippan, Sverige

Mycket bra hotell nära havet

Rent och snyggt, fräscha rum, väldigt bra service, trevligt bemötande av personalen. Läget underbart, nära strand, affärer, restauranger. AC, wifi, safebox utan extra avgifter. Vi hade halvpension, allt smakfullt och bra variation på maten. Gott om solstolar på stranden och man lånar stolar gratis från hotellet, liksom badhandukar. Ett hotell som vi gärna återvänder till.

 
2019-06-25

av MartinH2451 Kungsbacka, Sverige

Ok Hotel, extremt dålig servicekänsla.

Vi bodde här i fyra nätter och hade det helt ok. Rummen är små men ganska fräscha. Dock tror jag inte detta hotell hade fått mer än 3 max 4 stjärnor enligt internationell standard. Personalen gör sitt bästa och är välkomnande och hjälpsamma. Vi hade lite problem med hissarna då de är så små att en barnvagn knappt går in. Efter frukost en morgon fick jag klorin på mina shorts när jag var i badrummet. Shortsen var förstörda och jag gick ner för att påtala detta i receptionen. Bemötandet jag fick från hotellmanagern var bland det absolut värsta jag upplevt. Han visade inga som helst sympatier utan gömde sig bar bakom att detta minsann var ett välrenommerat hotell och att man absolut aldrig skulle använda klorin som rengöringsmedel. När jag pratade med städerskan så visade det sig att hon använde klorin eller blekmedel. Vid utcheckning påtalade jag detta igen, men managern hävdade att han pratat med sin jurist som sa att de inte hade någon skyldighet att ersätta mina förstörda shorts. Nöjda kunder verkade man inte vara intresserad av. Ok hotell som förstörs av en chef som tror han är polis och inte har någon känsla för service. Fel man på fel plats.

 
2019-06-14

av peonih Ängelholm, Sverige

Härligt hotell med fantastiks service

Hotellet ligger endast ca 100 m från stranden. Hotellet tillhandahåller nya handdukar varje dag, solstolshanddukar som kan bytas var tredje dag, safebox på rummet, wifi på hotellet och stranden och allt detta ingår. Inget krångel. Fantastiskt och serviceinriktad personal, både i receptionen, städet och restaurangen. Det finns pool, men väldigt liten, i anslutning till restaurangen. Det finns också bra gym-avdelning med en liten innomdörspool, fast ganska kallt vatten, men väl i var det bra. Bättre hotellvistelse blir svårt att hitta!

 
2018-09-27

av 211pias Helsingborg, Sverige

Saknar känslan

Bra hotell, rent o snyggt. Personalen upplevdes stressade och uttråkade Saknar det där lilla extra för gästerna . Otrolig trevlig kille som jobbade på stranden , glimt i ögonen Tyvärr inget hotell jag återvänder till