Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. Myggnät i balkong/terrassdörren. Sovrum kombinerat med vardagsrum och minikök. En dubbelsäng. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i lägenheten.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Enrumslägenhet med privat pool

Enrumslägenhet med uteplats, privat pool och havsutsikt. På uteplatsen finns två solstolar. Sovrum kombinerat med vardagsrum och minikök. En dubbelsäng. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i lägenheten.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter
Antal personer: 2 personer

Superiorrum med jacuzzi

Superiorrum med balkong eller terrass samt en jacuzzi, bord och solstolar på uteplatsen. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Tvårumslägenhet i etage

Tvårumslägenhet i etage med balkong och havsutsikt. Myggnät i balkongdörren. På entréplan finns ett kombinerat vardagsrum med minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. En trappa upp med ett sovrum med en dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i lägenheten.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.