Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. Myggnät i balkong/terrassdörren. Sovrum kombinerat med vardagsrum och minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i lägenheten.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Enrumslägenhet med privat pool

Enrumslägenhet med uteplats, privat pool och havsutsikt. På uteplatsen finns två solstolar. Sovrum kombinerat med vardagsrum och minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i lägenheten.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter
Antal personer: 2 personer

Tvårumslägenhet i etage

Tvårumslägenhet i etage med balkong och havsutsikt. Myggnät i balkongdörren. På entréplan finns ett kombinerat vardagsrum med minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. En trappa upp med ett sovrum med en dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i lägenheten.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.