Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,2 av 10 baserat på 29 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Mat och dryck
 
8,8 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Service
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Läget, lugnt. Frukosten samt att vi fick finare rum än beställt. Trevlig personal
-
Vi hade kvällssol vilket var trevligt men det blev vart varmt att sitta ute. Någon form av solskydd skulle ha varit bra att ha tillgång till

Bekräftad gäst: 2023-09-23


10 av 10

+
Läget, personalen o fräscht hotell
-

Bekräftad gäst: 2023-09-03


9 av 10

+
Mycket bra hotell med god service och fint läge nära havet.
-
En del av den gamla delen av hotellet kan gärna uppdateras och/eller renoveras. Wifi behöver förbättras.

Bekräftad gäst: 2023-08-26


10 av 10

+
Läget vid stranden.
-
Baren kunde ha hållit lite högre standard. Om man tar 9,50 Euro för en cocktail borde den vara lite fräschare.

Bekräftad gäst: 2023-08-19


8 av 10

+
Att det var så fräscht och deras frukostbuffé va super bra
-

Bekräftad gäst: 2023-08-05


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

251 omdömen
Utmärkt
 
193
Väldigt bra
 
50
Bra
 
3
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2022-09-07

av kicki n Ljusdal, Sverige

Underbart!

Perfekt läge, stranden 10 meter bort, och staden 3-4 km längs strandpromenaden. Väldigt lugn och skön plats, man blir verkligen avstressad här. Väldigt bra att det inte är någon väg att passera till stranden, vilket även gör att det inte är störande ljud från bilar. Alla i personalen är väldigt hjälpsamma och trevliga. Frukosten var en dröm för både barn o vuxna. Det här var vår första resa till detta hotellet, och vi märkte att de flesta gästerna är återkommande från år till år, och vi längtar redan till nästa år då vi kommer tillbaka.

 
2022-08-02

av 705jonnyt

Fantastisk service och läge direkt på stranden

Fantastisk service. Hela personalen gör sitt yttersta och är väldigt serviceinriktade. Hotellet har en utmärkt frukostbuffé och en snackbar som serverar varma och kalla rätter hela dagen. Läget är direkt på stranden , med egna parasoller och strandbäddar gratis för gästerna. Badhanddukar fås av receptionen. Service för drinkar och mat finns till stranden. Vi hade en maisonnette med sovrumsloft. rummet var kanske lite trångt för två vuxna och två tonåringar men fungerade. vi bytte rum under vistelsen för att få bättre havsutsikt och hotellet var väldigt tillmötesgående och lyssnade till våra önskemål. Jag kan varmt rekommendera detta hotel!

 
2016-09-17

av Siv G

så rent och välstädad,trevlig och vänlig personal

jag och min väninna var där en vecka.Ett kanonställe om man vill ha en lugn semester,rummen är mycket välstädade,personalen supertrevlig och frukostbuffen är något utöver det vanliga där det fanns ett stort utbud att välja på.Nära till allt och vi betalade 5 euro för taxi in till gamla stan.Aircond.saftybox ingår.

 
2016-07-14

av katrinek89 Stockholm, Sverige

Utmärkt hotell

Iperion är ett riktigt fint och trevligt hotell. Ljusa rum med ac. Vårt rum hade havsutsikt vilket vi var väldigt nöjda med. Frukosten på hotellet var fantastisk, mycket att välja på. Hotellet ligger på stranden. Vid hotellets strandstolar var det alltid rent och fräscht.

 
2015-09-26

av Peter C Puerto Rico, Spanien

Fantastiskt läge direkt på stranden

Ett helt fantastiskt nyrenoverat hotell direkt på stranden. Hotellet ligger i ett lugnt område utan trafik. En promenad på c:a en 1/2 tim så är du inne i centrala Rethymnon. Det finns gott om mysiga restauranter i området runt hotellet så du behöver inte "dra till stan" för att äta på kvällarna. Hotellet har mycket hög standard och är rent och fräscht. Personalen är trevliga och hjälpsamma. Frukostbuffen är helt underbar, med bla egen fruktpress för att göra egen apelsinjuice. Det fanns också olika små varma rätter varje morgon som varierade. Vi har varit där i 14 dagar och är jättenöjda och planerar för redan för en återkomst