Enrumslägenheter

Enrumslägenheter med balkong eller terrass i olika storlekar. Kombinerat sovrum och minikök. En dubbelsäng. Minikök med kylskåp, kokplattor, mikrovågsugn, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Strykjärn och strykbräda. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Tvårumslägenhet superior

Tvårumslägenheter superior med tre ordinarie bäddar. Balkong eller terrass i olika storlekar. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffor. Minikök med kylskåp, kokplattor, mikrovågsugn, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Strykjärn och stryckbräda. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer.

Tvårumslägenheter

Tvårumslägenheter med balkong eller terrass i olika storlekar. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlig extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kylskåp, kokplattor, mikrovågsugn, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Strykjärn och strykbräda. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer