Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong eller terrass i olika storlekar. Kombinerat sovrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Minikök med kylskåp, kokplattor, mikrovågsugn, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer/2 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong eller terrass i olika storlekar. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kylskåp, kokplattor, mikrovågsugn, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer

Tvårumslägenhet deluxe

Tvårumslägenhet deluxe med balkong eller terrass i olika storlekar. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kylskåp, kokplattor, mikrovågsugn, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 2- 4 personer.

Tvårumslägenhet superior

Tvårumslägenhet superior med tre ordinarie bäddar. Balkong eller terrass i olika storlekar. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffor. Minikök med kylskåp, kokplattor, mikrovågsugn, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer.