Enrumslägenheter

Rymliga enrumslägenheter med minikök. Kylskåp, mikrovågsugn, vattenkokare och enklare köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Strykfaciliteter och hårtork. Badrum med dusch och wc. Balkong eller terrass i olika storlekar. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Tvårumslägenhet superior

Rymliga tvårumslägenheter med tre ordinarie bäddar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Lägenheterna har ett separat sovrum samt kombinerat vardagsrum och minikök. Kylskåp, mikrovågsugn, vattenkokare och enklare köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Strykfaciliteter och hårtork. Badrum med dusch och wc. Balkong eller terrass i olika storlekar. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer.

Tvårumslägenheter

Tvårumslägenheter med ett separat sovrum samt kombinerat vardagsrum och minikök. Kylskåp, mikrovågsugn, vattenkokare och enklare köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Strykfaciliteter och hårtork. Badrum med dusch och wc. Balkong eller terrass i olika storlekar. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer