Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,4 av 10 baserat på 9 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,4 / 10
Städning
 
9,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,6 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
9,1 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Service
 
9,7 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Servicen, rummet
-
Frukosten skulle kunna förbättras genom att tillsätta yoghurt (fanns enbart grekisk yoghurt) och färdigkokta ägg vore att föredra. (man fick själv koka äggen och det tog tid).

Bekräftad gäst: 2021-10-16


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-09-04


10 av 10

+
Vänliga personalen! Frukosten.
-

Bekräftad gäst: 2021-08-14


10 av 10

+
läget,trevlig personal och en bra frukostbuffe
-
det var bra.

Bekräftad gäst: 2021-07-24


10 av 10

+
Renligheten, frukosten och oerhört bekväma sängar
-
Polen är liten, tvn fungerade inte. Saknade även en läslampa

Bekräftad gäst: 2021-07-10


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

165 omdömen
Utmärkt
 
139
Väldigt bra
 
17
Bra
 
5
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2021-08-15

av familjekul

Modernt,fräscht och mycket trevlig personal.

Fina fräscha moderna rum med hög kvalitet. Städning perfekt. Mycket bra frukost. All personal personlig och vänlig,ända upp i ögonen!😊👍Poolen på taket är liten men fräsch och svalkande efter en dag på stranden. Stranden når du på 5-10 minuter. Välfungerande wifi. Bra tillgång till dusch vid sen avresa.

 
2019-10-25

av pelle6302 Luleå, Sverige

Pelle

Ett helt suveränt hotel mitt i Rethymnon. Städ helt perfekt och personal både i reception och frukost som verkligen fick en att känna sig som hemma. Frukosten klassen bättre än de flesta vi ätit i Grekland, och efter ca 35 besök vet jag nog vad jag pratar om. Vi bodde högst upp vid takpoolen, kanon med skugga på eftermiddagen. Bristen på faciliteter övervägs av personalens extremt vänliga bemötande och läget. Vi hade en väldigt trevlig vistelse och rekommenderar Ionia starkt.

 
2019-08-02

av Rolle M

Ionia suites

Vi bodde en vecka på hotellet, i en junior suite, i slutet av juli 2019. Hotellet är ganska litet, lugnt och väldigt välskött. Vi åt endast frukost på hotellet och frukosten var varierande, snyggt serverad och välsmakande. All personal på hotellet var vänlig och tillmötesgående. Hotellet ligger ca 500 m från stranden. Enda nackdelen med hotellet, och orsaken till att jag inte ger det fem stjärnor, är det minimala poolområdet och avsaknaden av flera solstolar. Hotellet kan dock varmt rekommenderas!

 
2019-07-27

av viviank701

Riktigt bra service och grymt läge

Vi trivdes riktigt bra med boendet på Ionia Suites. Väldigt bra läge nära stranden och gamla stan, fräscha rum med extremt bra personal, både städpersonalen, receptionen och frukosten. Kommer tillbaka!

 
2018-08-20

av jan_kep2015 Götene, Sverige

Ionia Suites Rethymnon Kreta

Vi har många gånger rest till Rethymnon på Kreta och trivts väldigt bra. En underbart mysig stad med en väldigt fin strand. Mysiga gränder i gamla stan, massor av trevliga restauranger och väldigt god mat. I oktober 2017 bodde vi på Ionia Suites, ett nyrenoverat hotell med perfekt läge. Fem minuters promenad till stranden och ungefär lika lång tid till gamla stan. Trevlig personal och utmärkt service god mat och fina rum. Ett hotell vi verkligen kan rekommendera.