Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,3 av 10 baserat på 42 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,3 / 10
Städning
 
9,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Mat och dryck
 
8,8 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Service
 
9,7 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Jättefina rum, mycket bra service, gemensamma utrymmen var spatiösa och lite personligt inredda, kändes inte som traditionella hotellobbies. Hotellet levde definitivt upp till mina förväntningar och mer därtill.
-

Bekräftad gäst: 2024-04-27


10 av 10

+
Trevligt bemötande av den alltid glada och tjänstvilliga personalen.
-

Bekräftad gäst: 2024-04-27


10 av 10

+
Lugnet och stillheten & miljön
-
Juicen skulle gärna haft färskpressad apelsinjuice. Ta bort äppeljuicen den smakade konstigt.

Bekräftad gäst: 2023-09-22


10 av 10

+
Personalen var superhjälpsamna! Återkommer gärna till Detta hotell!
-
Kan inte ge några! Det var lite trångt vid pool området men det fanns en luftmadrass så jag solade på den i poolen. Toppen!

Bekräftad gäst: 2023-09-08


9 av 10

+
Läget, personalen, mysigt hotell.
-

Bekräftad gäst: 2023-08-27


10 av 10

+
Mycket mysigt, rent och trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2023-08-25


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-07-15


7 av 10

+
Trevlig personal, rent och fräscht, lugnt.
-
Lite större balkong hade varit trevligt.

Bekräftad gäst: 2023-07-07


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-06-24


7 av 10

+
Trevlig personal och bra sevice
-
Tänk igenom utbudet av mat o dryck.

Bekräftad gäst: 2023-06-16


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

178 omdömen
Utmärkt
 
152
Väldigt bra
 
17
Bra
 
5
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2023-09-04

av Alf W

Semester

Detta hotell ligger bra till både när det gäller avståndet till stranden, avståndet till gamla stan i Rethymnon. Bara 20 rum gör hotellet väldig familjärt! Bra frukost på morgon! Väldigt trevlig personal! Pool området på översta våningen. Rent o snyggt på rummen! Kommer gärna tillbaka!

 
2021-08-15

av familjekul

Modernt,fräscht och mycket trevlig personal.

Fina fräscha moderna rum med hög kvalitet. Städning perfekt. Mycket bra frukost. All personal personlig och vänlig,ända upp i ögonen!😊👍Poolen på taket är liten men fräsch och svalkande efter en dag på stranden. Stranden når du på 5-10 minuter. Välfungerande wifi. Bra tillgång till dusch vid sen avresa.

 
2019-10-25

av pelle6302 Luleå, Sverige

Pelle

Ett helt suveränt hotel mitt i Rethymnon. Städ helt perfekt och personal både i reception och frukost som verkligen fick en att känna sig som hemma. Frukosten klassen bättre än de flesta vi ätit i Grekland, och efter ca 35 besök vet jag nog vad jag pratar om. Vi bodde högst upp vid takpoolen, kanon med skugga på eftermiddagen. Bristen på faciliteter övervägs av personalens extremt vänliga bemötande och läget. Vi hade en väldigt trevlig vistelse och rekommenderar Ionia starkt.

 
2019-08-02

av Rolle M

Ionia suites

Vi bodde en vecka på hotellet, i en junior suite, i slutet av juli 2019. Hotellet är ganska litet, lugnt och väldigt välskött. Vi åt endast frukost på hotellet och frukosten var varierande, snyggt serverad och välsmakande. All personal på hotellet var vänlig och tillmötesgående. Hotellet ligger ca 500 m från stranden. Enda nackdelen med hotellet, och orsaken till att jag inte ger det fem stjärnor, är det minimala poolområdet och avsaknaden av flera solstolar. Hotellet kan dock varmt rekommenderas!

 
2019-07-27

av viviank701

Riktigt bra service och grymt läge

Vi trivdes riktigt bra med boendet på Ionia Suites. Väldigt bra läge nära stranden och gamla stan, fräscha rum med extremt bra personal, både städpersonalen, receptionen och frukosten. Kommer tillbaka!