Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong eller markterrass, vissa med utsikt mot poolen. Kombinerat sovrum och minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 29-30 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Enrumslägenhet deluxe

Enrumslägenhet deluxe med balkong samt trappor upp till en stor takterrass. På takterrassen finns en balisäng, två solstolar samt ett matbord. Kombinerat sovrum och minikök. En dubbelsäng. Minikök med kokplatta, mikrovågsugn, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Enrumslägenhet i nedsänkt markplan

Enrumslägenhet av varierande storlek i nedsänkt markplan. Delad uteplats. En av dessa lägenheter har fönster med utsikt i poolen, fönstret är beläget under vattenytan. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Nivåskillnader med trappsteg i lägenheten. Tv med internationella kanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 28-52 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer/1-4 personer.

Enrumslägenhet Superior med delad pool

Enrumslägenhet superior med uteplats med delad pool och poolutsikt. Kombinerat sovrum med vardagsrum och minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 29-30 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.