Enrumslägenheter

Enrumslägenheter med balkong eller markterrass, vissa med utsikt mot poolen. Kombinerat sovrum med vardagsrum och minikök. Två enkelsängar. Möjlig extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 29-30 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Enrumslägenheter deluxe

Enrumslägenheter deluxe med balkong samt trappor upp till en stor takterrass. På takterrassen finns en balisäng, två solstolar samt ett matbord. Kombinerat sovrum med vardagsrum och minikök. En dubbelsäng. Minikök med kokplatta, mikrovågsugn, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Enrumslägenheter i nedsänkt markplan

Enrumslägenheter av varierande storlek i nedsänkt markplan. Delad uteplats. En av dessa lägenheter har fönster med utsikt i poolen, fönstret är beläget under vattenytan. En dubbelsäng. Möjlig extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Nivåskillnader med trappsteg i lägenheten. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 28-52 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer.

Enrumslägenheter superior med delad pool

Enrumslägenheter superior med delad pool. Uteplats med delad pool och poolutsikt. Kombinerat sovrum med vardagsrum och minikök. Två enkelsängar. Möjlig extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 29-30 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.