Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 277 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-16


7 av 10

+
Närheten till allt lungt Ma
-
M Markering var rummen ligger på husen o i hissen vi fick verkligen leta ingen logik alls Bättre o mer köksutrustning framförallt flera glas o bestick inte bara 2av varje Hotell personalen var aldrig i receptionen

Bekräftad gäst: 2021-10-16


5 av 10

+
Snygg exteriör, rent och fräscht.
-
Mycket. Jag känner mig definitivt lurad och tycker att jag som kund borde kompenseras. Verkar inte som att kunden har mkt rättigheter på sin sida. Men om ni inte vill ha in massiva klagomål och dåligt rykte får ni se över hur ni beskriver detta hotell vilket ni marknadsför som ”customers choice” m.m samt ha en dialog med hotellet ang förbättring o kundernas upplevelse. Rum nedsänkta under mark och en ytterst trång/mörk liten yta utanför (aldrig sol i princip ) är det nog inte många som vill ha. Receptionen var obemannad större delen av tiden- och det ansvarade endast en person för, hon sprang mellan receptionen och sina små barn som också bodde på hotellet, hon var mkt trevlig och serviceinriktad men som sagt inte där större delen av tiden, inte heller kunde hon lösa önskemål om rumsbyte. Spa höll ej angivna öppettider, väl där spelades hög musik, endast den person som skulle ge massage var där, hon kom stressad i sista minut och kändes oförberedd. Massagen var mkt bra men helhetsintrycket var ej proffsigt. Baren bemannades i princip av en person som skulle serva hotellets gäster med allt ifrån frukost, mat, drinkar, kaffe. Hon var mkt trevlig men det ändrar tyvärr inte faktum att maten och frukost var MYCKET dålig!!! Ångrar kraftigt att vi första dagen tackade ja till frukostpaketet för hela veckan. Försökte ge det en chans men tjejen var ju uppenbarligen inte kvalificerad för att laga mat eller blanda drinkar. Och hade väl heller ingen lätt uppgift- råvaror var under all kritik, konstigt i Grekland, hotellet måste verkligen vara i ekonomins kris. Beställde in en fruktsallad och fick in ett halvt skivat äpple, några bruna vindruvor och bitar av gammal, mjuk melon. Det fanns inte solstolar så det räckte, dessa markerades redan vid 7-8 av äldre boenden så att det ofta inte fanns några kvar, även begränsat med sol, man fick bära runt solstolarna för att inte hamna i skugga efter 1-2 timmar.

Bekräftad gäst: 2021-10-01


4 av 10

+
Centralt, modernt nära havet
-
Stenhårda sängar. Der sk ”gymmet” var under all kritik. Rangliga grejer, dåligt med utrustning och vikter och ingen musikanläggning. Svårt att få tag på personal då receptionen var obemannad mest hela tiden. När vi kom fick vi skriva in våra personliga uppgifter om hemadress, telefonnummer osv i en liggare som sen låg helt öppet på disken i receptionen. Man kunde inte lämna in nyckeln till rummet i receptionen eftersom ingen var där. Var någon där så la de nyckeln i en låda tillsammans med andra gästers nycklar och man fick själv gå in bakom disken och hämta den när man kom hem om ingen satt där

Bekräftad gäst: 2021-10-01


8 av 10

+
Läget,tystnaden, wifi och gratis luuftkonditionering, vattenkokare, ok sängar men som börjar kännas lite gamla
-
Fler krokar i rummet, nya bäddmadrass er, svensk satellitkanal, mer närvaro på dagtid i receptionen, någon fler kastrull, fler tvål och schampo, endast en tvål och tub schampoo skulle räcka för två

Bekräftad gäst: 2021-09-11


9 av 10

+
Personalen. Supertrevliga och hjälpsamma, kändes nästan som ens familj.
-
Lite få personal ibland, kanske pga Corona men ibland svårt att hitta personen i receptionen och i baren på kvällen.

Bekräftad gäst: 2021-09-10


7 av 10

+
Välkommet drink
-
Utifrån beskrivning av hotellet ska handdukar bytas dagligen, bättre bemötande och lyssnande av personalen

Bekräftad gäst: 2021-09-04


10 av 10

+
Städningen var grym
-

Bekräftad gäst: 2021-09-04


9 av 10

+
Läget och uteplatsen
-

Bekräftad gäst: 2021-08-21


2 av 10

+
Var nästan inget positivt med hotellet.
-
Städningen, få nya handdukar varje dag kanske? Mycket av de som stod på hotellet stämde inte i verkligheten

Bekräftad gäst: 2021-07-31


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

143 omdömen
Utmärkt
 
87
Väldigt bra
 
35
Bra
 
14
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2019-10-09

av 939monica_ Tierp, Sverige

Höstresa

Bodde förra veckan på Summertime i Platanias.Hotellet får medelbetyg från oss. Lite dåligt planerade lägenheter, dåligt med krokar och förvaring. Det var hela tiden blött på golvet från badrummet och där fanns verkligen inga förvaringsutrymmen. Ett stort plus till hotellets personal och de i baren, jättegulliga och tillmötesgående. Få solsängar dock, räknade till 20 st. Väljer nog annat hotell nästa gång.

 
2019-09-20

av AnnaD4313

Underbart hotell

Sköna sängar, snygg inredning och underbart trevlig personal. Vill man hänga vid poolen är det lite trångt men för oss som ville vara vid havet var läget perfekt. Vuxet klientel vilket uppskattades av oss som reste utan barn.

 
2018-07-11

av miamarias Mariefred, Sverige

Fräscht!

Åkte hit med familjen, 6 vuxna och två småbarn, i mitten av Maj så vi var första gästerna på plats för året. Oerhört fräscht och rent hotell som håller en hög standard. Pool som är lite mindre men alldeles tillräcklig för de som bor på hotellet. Dock skulle de behöva fler solsängar då det paxas hejvilt på morgonen vilket är tråkigt och stressigt när man är på semester. Baren serverar enklare mat och dryck vilket var helt okej mat. Personalen är väldigt trevliga och måna om sina gäster, särskilt barnen som de är väldigt rara mot. Skulle rekommendera hotellet till andra då det har vad man kan önska.

 
2017-08-12

av chinnisen Eksjö, Sverige

mycket bra hotell

hotellbeskrivningen på nätet stämde mycket bra med verkligheten, sköna sängar, städning 6 dagar i veckan, nya handdukar 3 ggr i veckan, rent och snyggt runt pooler och hela hotellet. om vi ska påpeka något så sa vi till att tv-n inte fungerade första dagen, de skulle kolla upp det till nästa dag, så blev inte fallet, den blev inte lagad på fjorton dagar.

 
2017-07-10

av Gunilla N Stellenbosch

Bra lägenhetshotell

Bra, modernt ,fräscht och snyggt ..dåligt internet uppkoppling på rummet , kunde finnas mer gällande köksutrustning .. men överlag väldigt nöjda. Personalen trevlig , bra städ på rummen .. happy hour på drinkar nere i baren