Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 213 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
7,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
7,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Bartendern och poolbaren
-

Bekräftad gäst: 2022-09-15


9 av 10

+
Rummet, utsikten och poolen
-

Bekräftad gäst: 2022-09-03


10 av 10

+
Fräscht trevligt personal
-

Bekräftad gäst: 2022-09-02


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-08-06


8 av 10

+
Hotelser läge var nära allt
-

Bekräftad gäst: 2022-07-09


7 av 10

+
Själva entrén mm var fina.
-
Det fanns 3 galgar till 2 pers, inga lådor eller hyllor att lägga kläderna i. Vi fick ha våra kläder i väskorna på golvet, vilket gjorde att det knappt gick att gå i lgh. Det var jättedålig luft i lgh trots ac, det gick knappt att få det svalt. Konstigt ljus pga ”poolutsikten”. Det var dåligt med utrustning i köket, och tallrikar mm var inte riktigt diskade. Borde funnits diskmedel och en svamp när man kom. Tanken är väl att man ska köpa det, men då diskar man inte ordentligt i stället, ofräscht. Wi-Fi fungerade dåligt eller inte alls på rummet.

Bekräftad gäst: 2022-07-02


10 av 10

+
Poolbaren mycket trevlig personal som gör allt för du som gäst ska trivas. Här kan du käka en stabil lunch eller enklare middag. Baren har många goda drinkar för vuxna finns självklart alternativ för barn som läsk milkshakes mm😊 Andra gången vi bor på detta hotell. Kommer säkert bli en tredje.
-

Bekräftad gäst: 2022-07-02


7 av 10

+
Väldigt trevlig personal.
-
Receptionen var väldigt sällan bemannad, vilket gjorde det svårt att få hjälp när man väl behövde det. Ett avloppsfel i vårat rum uppmärksammades av oss när vi flyttade in, kunde ej säga till om detta förrän dagen efter pga ovanstående, sedan sägs det vara löst. Väl tillbaka på rummet på natten är lukten värre än tidigare vilket innebar en rumsflytt mitt i natten. I vårt nya rum funkade inte låset som det skulle vilket innebar att våran dörr lämnades olåst 3 dagar i rad av personal.

Bekräftad gäst: 2022-06-02


5 av 10

+
Förvarning av begage vid hemresan
-

Bekräftad gäst: 2022-06-02


10 av 10

+
Rent och fräscht. Lyxigt! Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2022-05-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

149 omdömen
Utmärkt
 
90
Väldigt bra
 
37
Bra
 
14
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2019-10-09

av 939monica_ Tierp, Sverige

Höstresa

Bodde förra veckan på Summertime i Platanias.Hotellet får medelbetyg från oss. Lite dåligt planerade lägenheter, dåligt med krokar och förvaring. Det var hela tiden blött på golvet från badrummet och där fanns verkligen inga förvaringsutrymmen. Ett stort plus till hotellets personal och de i baren, jättegulliga och tillmötesgående. Få solsängar dock, räknade till 20 st. Väljer nog annat hotell nästa gång.

 
2019-09-20

av AnnaD4313

Underbart hotell

Sköna sängar, snygg inredning och underbart trevlig personal. Vill man hänga vid poolen är det lite trångt men för oss som ville vara vid havet var läget perfekt. Vuxet klientel vilket uppskattades av oss som reste utan barn.

 
2018-07-11

av miamarias Mariefred, Sverige

Fräscht!

Åkte hit med familjen, 6 vuxna och två småbarn, i mitten av Maj så vi var första gästerna på plats för året. Oerhört fräscht och rent hotell som håller en hög standard. Pool som är lite mindre men alldeles tillräcklig för de som bor på hotellet. Dock skulle de behöva fler solsängar då det paxas hejvilt på morgonen vilket är tråkigt och stressigt när man är på semester. Baren serverar enklare mat och dryck vilket var helt okej mat. Personalen är väldigt trevliga och måna om sina gäster, särskilt barnen som de är väldigt rara mot. Skulle rekommendera hotellet till andra då det har vad man kan önska.

 
2017-08-12

av chinnisen Eksjö, Sverige

mycket bra hotell

hotellbeskrivningen på nätet stämde mycket bra med verkligheten, sköna sängar, städning 6 dagar i veckan, nya handdukar 3 ggr i veckan, rent och snyggt runt pooler och hela hotellet. om vi ska påpeka något så sa vi till att tv-n inte fungerade första dagen, de skulle kolla upp det till nästa dag, så blev inte fallet, den blev inte lagad på fjorton dagar.

 
2017-07-10

av GunillaNelson Stellenbosch

Bra lägenhetshotell

Bra, modernt ,fräscht och snyggt ..dåligt internet uppkoppling på rummet , kunde finnas mer gällande köksutrustning .. men överlag väldigt nöjda. Personalen trevlig , bra städ på rummen .. happy hour på drinkar nere i baren