Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 270 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Otroligt trevligt hotell. Lugnt och skönt, varm pool. Viktor och Marius i baren är supertrevliga. God mat och mycket mat för pengarna av tjejen i baren.
-

Bekräftad gäst: 2024-06-16


9 av 10

+
Lugn atmosfär och fräscht
-
Har inget att klaga på

Bekräftad gäst: 2024-06-15


9 av 10

+
renlighet
-
AC gav inte så stor effekt

Bekräftad gäst: 2024-06-14


10 av 10

+
Fint hotell, jätte bra service, trevlig personal, nära till allt!
-
Finns inget dåligt att säga om hotellet

Bekräftad gäst: 2024-06-08


8 av 10

+
Närheten till allt, bra med gym
-
fanns inga möjligheter att brygga kaffe, bara vattenkokare.

Bekräftad gäst: 2024-06-08


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-06-08


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-06-02


10 av 10

+
Rent och fräscht hotell med väldigt trevlig och hjälpsam personal.
-

Bekräftad gäst: 2024-06-01


10 av 10

+
Den trevliga personalen och omgivningen
-

Bekräftad gäst: 2024-05-25


8 av 10

+
Trevlig personal,rent och snyggt
-
Saknade grekisk toutch, har bott på mindre hotell som var väldigt trivsamma, detta hotell var mer lyxigt

Bekräftad gäst: 2024-05-25


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

162 omdömen
Utmärkt
 
96
Väldigt bra
 
39
Bra
 
17
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2023-07-09

av 166catrinak

Kan starkt rekommendera detta hotell 🌟🌟🌟🌟🌟

Mycket fint familjärt hotell med underbar personal som behandlade oss gäster som familjemedlemmar! God mat och drinkar serverades i hotell baren. Fint poolområde och även om det inte var stort så fick man alltid plats. Rent, snyggt i rummen och på hotellområdet. Servicen var oklanderlig 🥰 Kommer absolut återvända hit igen ❤️

 
2023-06-22

av Ammi Ö

Omdöme av hotell Summertime

Hotellet och dess standard är inte 4-stjärnor som de beskriver eftersom hotellet hade låg strandad. Hotellet och viss personal har en del brister som är viktiga att lyfta i syfte till förbättring. * Poolen var kall under hela vistelsen. * Receptionen var inte alltid bemannad och menar inte i några minuter utan flera timmar varje dag. * Det var dålig städning av rummen och inte städning varje dag. En fördel med städningen var att de diskade, vilket var uppskattat då vi inte räknat med det. * Vi fick även säga till om att få rena handdukar. * Det luktade avlopp (lukten kom från avloppet) på rummet och vi fick säga till flera gånger för att få det åtgärdat och efter två dagar vart det bättre. * Wi-Fi var segt och funkade otroligt segt på flera olika platser på hotellet. * I samband med att vår bebis på 7 månader skulle äta barnmat på burk så frågade en personal i baren jag om jag kunde låna en sked till min skrikande bebis och fick svaret att jag fick hämta det uppe på rummet. Rummet låg en bit bort och högst upp. Jag ville säkerställa att jag hörde rätt så frågade igen och fick svaret att skedar är till för betalande gäster som handlat i baren. För oss är det ofattbart hur man kan neka en 7 månaders bebis en sked för att äta mat när det inte säljer mat som bebisen hade kunnat äta. Jag tycker även att det säger en hel del som nivån på servicen. Det slutade med att vi hämtade sked på rummet och slutade handla mat och dryck på hotellet. * Nattvakten och Jennifer var otroligt trevlig, hjälpsam och tillmötesgående. * Vi fick låna en spjälsäng till bebisen vilket var snällt. Eftersom man åker på semester och lägger mycket pengar så vill man ha det bra, vilket vi inte hade på hotellet. Nästa gång kommer vi välja ett annat hotell. Hotellet kanske kan vara värt det om man får det till ett väldig bra pris (nästan gratis).

 
2023-06-10

av GPH38 Sävedalen, Sverige

Bra centralt hotell

Trevligt mottagande och mycket god o trevlig service under hela veckan. Rummet var bra, extra plus till balkong, sängar, kyl, badrum och safetybox (extra kostnad). På förbättringssidan är varmvattnet som varierar i temperatur samt AC:n som inte kyler så bra vilket vi påtalade, men de båda fungerade ok. Hotellomgivningarna är mycket trevliga och entrén avskärmar hotellet från huvudgatan vilket är mycket positivt och trevligt. Bra bagageförvaring och dusch möjligheter på avresedagen. Närheten till restauranger, beach och biluthyrning är såklart ett plus.

 
2019-10-09

av 939monica_ Tierp, Sverige

Höstresa

Bodde förra veckan på Summertime i Platanias.Hotellet får medelbetyg från oss. Lite dåligt planerade lägenheter, dåligt med krokar och förvaring. Det var hela tiden blött på golvet från badrummet och där fanns verkligen inga förvaringsutrymmen. Ett stort plus till hotellets personal och de i baren, jättegulliga och tillmötesgående. Få solsängar dock, räknade till 20 st. Väljer nog annat hotell nästa gång.

 
2019-09-20

av AnnaD4313

Underbart hotell

Sköna sängar, snygg inredning och underbart trevlig personal. Vill man hänga vid poolen är det lite trångt men för oss som ville vara vid havet var läget perfekt. Vuxet klientel vilket uppskattades av oss som reste utan barn.