Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 113 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
6,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
8,0 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Städning
-

Bekräftad gäst: 2022-05-21


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-05-21


9 av 10

+
Nära till centrum
-

Bekräftad gäst: 2022-05-15


5 av 10

+
Centralt
-

Bekräftad gäst: 2022-05-15


6 av 10

+
Lungt
-
Lite opersonligt .Musiken i baren och vid poolen.

Bekräftad gäst: 2022-05-15


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-05-15


10 av 10

+
Allt va bra
-

Bekräftad gäst: 2022-05-07


5 av 10

+
Killen i baren var otroligt trevlig och hjälpsam
-
Inget varmvatten 3 dagar så kunde inte duscha. En hel duschvägg lossnade och föll över mig när jag stod i duschen (gravid 6 månader). Inget från personalen mer än ojdå, vi lagar imorgon. Ingen receptionist mestadelen av tiden, numret som stod som kontakt vid obemannad svarade inte.

Bekräftad gäst: 2022-04-30


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-16


7 av 10

+
Närheten till allt lungt Ma
-
M Markering var rummen ligger på husen o i hissen vi fick verkligen leta ingen logik alls Bättre o mer köksutrustning framförallt flera glas o bestick inte bara 2av varje Hotell personalen var aldrig i receptionen

Bekräftad gäst: 2021-10-16


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

143 omdömen
Utmärkt
 
87
Väldigt bra
 
35
Bra
 
14
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2019-10-09

av 939monica_ Tierp, Sverige

Höstresa

Bodde förra veckan på Summertime i Platanias.Hotellet får medelbetyg från oss. Lite dåligt planerade lägenheter, dåligt med krokar och förvaring. Det var hela tiden blött på golvet från badrummet och där fanns verkligen inga förvaringsutrymmen. Ett stort plus till hotellets personal och de i baren, jättegulliga och tillmötesgående. Få solsängar dock, räknade till 20 st. Väljer nog annat hotell nästa gång.

 
2019-09-20

av AnnaD4313

Underbart hotell

Sköna sängar, snygg inredning och underbart trevlig personal. Vill man hänga vid poolen är det lite trångt men för oss som ville vara vid havet var läget perfekt. Vuxet klientel vilket uppskattades av oss som reste utan barn.

 
2018-07-11

av miamarias Mariefred, Sverige

Fräscht!

Åkte hit med familjen, 6 vuxna och två småbarn, i mitten av Maj så vi var första gästerna på plats för året. Oerhört fräscht och rent hotell som håller en hög standard. Pool som är lite mindre men alldeles tillräcklig för de som bor på hotellet. Dock skulle de behöva fler solsängar då det paxas hejvilt på morgonen vilket är tråkigt och stressigt när man är på semester. Baren serverar enklare mat och dryck vilket var helt okej mat. Personalen är väldigt trevliga och måna om sina gäster, särskilt barnen som de är väldigt rara mot. Skulle rekommendera hotellet till andra då det har vad man kan önska.

 
2017-08-12

av chinnisen Eksjö, Sverige

mycket bra hotell

hotellbeskrivningen på nätet stämde mycket bra med verkligheten, sköna sängar, städning 6 dagar i veckan, nya handdukar 3 ggr i veckan, rent och snyggt runt pooler och hela hotellet. om vi ska påpeka något så sa vi till att tv-n inte fungerade första dagen, de skulle kolla upp det till nästa dag, så blev inte fallet, den blev inte lagad på fjorton dagar.

 
2017-07-10

av Gunilla N Stellenbosch

Bra lägenhetshotell

Bra, modernt ,fräscht och snyggt ..dåligt internet uppkoppling på rummet , kunde finnas mer gällande köksutrustning .. men överlag väldigt nöjda. Personalen trevlig , bra städ på rummen .. happy hour på drinkar nere i baren