Porto Platanias Beach & Spa

 • Strandnära
 • Nya padelbanor
 • Köp till All Inclusive
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Välkommen till Porto Platanias Beach & Spa – en semesteroas med både hög standard och god komfort. Du bor nära det kristallklara havet och fartfyllda Platanias centrum med restauranger, barer och shopping. Medan personalen ser till att din semester blir allt du önskat kan du ladda batterierna med gympass, god mat och sköna behandlingar på hotellets förstklassiga spa.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer. Dubbelrum i etage för 2-4 personer. Enkelrum för 1 person. Familjerum för 2-4 personer, varav 1 barn. Enrumslägenheter för 1 person / 2-3 personer. Tvårumslägenheter för 2-4 personer. Tvårumslägenheter i etage för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

God mat och bra service
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1345 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 200 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Porto Platanias Beach & Spa bjuder på bästa läge, nära både stranden och Platanias centrum. Här väntar en semester med hög komfort och standard, där du själv väljer vilket poolområde du vill tillbringa dagen vid - solstolar och parasoller är gratis. En av poolerna är endast till för vuxna gäster, och skulle hungern smyga sig på finns poolbarer. Vid stranden hittar du solstolar och parasoller mot avgift. Poolhanddukar finns att hämta i hotellets supermarket mot deposition.

Den stora hotellanläggningen Porto Platanias Beach består av tre olika hotell; Porto Platanias Beach & Spa, Plaza Di Porto samt Casa di Porto, och gästerna får använda samtliga faciliteter, som till exempel poolerna, på alla hotellområden. Rum och lägenheter i Porto Platanias Beach & Spa och Plaza di Porto bokas på denna sida, medan de fina lägenheterna i Casa Di Porto bokas här.

På hotellet finns två nybyggda padelbanor och en tennisbana. Bokning av bana (mot avgift) och uthyrning av utrustning i receptionen.

Vid hotellets restaurang serveras buffé och från härifrån har du vacker utsikt över havet och den lilla ön Ágioi Theódoroi som är en känd vy i Platanias (vårdad klädsel krävs under middagen). För den som är sugen på något litet gott under dagen finns snackbar och kiosk.

På hotellet hittar du en av Kretas bästa spaanläggningar med bland annat inomhuspool, bastu, jacuzzi, massage och olika spabehandlingar (åldersgräns 16 år och mot avgift). Vill du träna erbjuds ett gratis gym (åldersgräns 16 år) samt aktiviteter som beach volley, aqua aerobics och vattensporter (inte i hotellets regi samt mot avgift). Du hittar även biljard och bordtennis mot avgift. 6 dagar i veckan finns barnklubb med engelsktalande personal för barn i åldern 5-12 år. Yngre barn i förälders sällskap. Du surfar med gratis wifi och för de yngsta finns en lekplats.

Det är enklare att resa med barn till Porto Platanias Beach & Spa. Barnsäng och sulky finns att förboka på hotellet. Välj som tillval när du bokar resan eller efteråt via Min bokning för att vara garanterad barnsäng/sulky.

Hiss finns endast i hotelldelen. Ca 50-150 meter till stranden beroende på var på hotellområdet man bor, väg måste korsas. Lokal trafik som kan uppfattas som störande i vissa rum.

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension och All Inclusive mot tillägg.

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:

 • Tidig (enkel) frukost, kl. 4.00-7.30. Ska förbeställas dagen innan senast kl. 20.00.
 • Frukostbuffé, kl. 7.30-10.00.
 • Lunchbuffé, kl. 13.00-14.30.
 • Middagsbuffé, kl. 18.30-21.30. Vårdad klädsel, långbyxor för män.
 • Snacks (smörgåsar, pizzabitar, frukt, bakverk och glass), kl. 10.30-12.30.
 • Kaffe/te och kaka, kl. 15.00-17.00.
 • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 10.00-23.30.
 • Midnattssoppa, kl. 23.00-00.00.
 • Vid sena ankomster serveras snacks och enklare rätter i baren.
 • Möjlighet att beställa lunchkorg (istället för lunch i restaurangen), senast kl. 20.00 dagen före.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.

Bra att veta

 • Uppvärmda pooler i perioderna 14 april - 30 maj samt 30 september - 30 oktober. Uppvärmd inomhuspool finns i spaavdelningen under hela säsongen. Avgift till spaavdelningen måste betalas för tillträde.
 • Hotellet består av flera byggnader.

Säsongsinformation

Observera att enrumslägenheter för 1 person endast går att boka sommaren 2022.

Alltid på våra Hotell för barnfamiljer

 • Hög kundnöjdhet
 • Möjlighet till stora rum med plats för minst 3-4 pers
 • Barnpool eller barnsektion
 • Barnsäng och barnvagn ska finnas (Tillägg i bokningen för att vara garanterad)
 • Wifi i allmänna utrymmen