Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong eller terrass, vissa med begränsad havsutsikt. Kombinerat sovrum och minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. TV med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 20-23 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong eller terrass, vissa med begränsad havsutsikt. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, vattenkokare, kylskåp och enkel köksutrustning. Deponering och luftkonditionering (luftkonditionering finns endast i vardagsrummet/köket) ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Tvårumslägenhet i etage

Tvårumslägenhet i etage med balkong eller terrass. På entréplan finns ett kombinerat vardagsrum med minikök samt ett badrum. En trappa upp finns sovloft med två enkelsängar. Öppen planlösning med en smal och brant trappa mellan våningarna. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, vattenkokare, kylskåp och enkel köksutrustning. Deponering och luftkonditionering (luftkonditionering finns endast på den övre våningen) ingår. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.