Enrumslägenhet

Fina enrumslägenheter med möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. TV med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Dusch och wc. Balkong eller terrass av varierande storlek, vissa gemensamma och vissa med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 20-23 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer.

Tvårumslägenhet

Ljusa och fina lägenheter med ett sovrum med två separata sängar. Kombinerat vardagsrum och minikök med kokplattor, vattenkokare, kylskåp och enkel köksutrustning. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. TV med satellitkanaler. Gratis deponering och luftkonditionering (luftkonditionering finns endast i vardagsrummet/köket). Hårtork. Dusch och wc. Balkong eller terrass av varierande storlek. Vissa lägenheter har begränsad havsutsikt. Ingång och uteplats på markplan. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Tvårumslägenhet i etage

Ljusa och fina tvårumslägenheter i etage med balkong eller terrass av varierande storlek. Vardagsrum/minikök på entréplan och en trappa upp finns ett sovloft med två enkelsängar. Öppen planlösning med en smal och brant trappa mellan våningarna. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, vattenkokare, kylskåp och enkel köksutrustning. TV med satellitkanaler. Gratis deponering och luftkonditionering (luftkonditionering finns endast på den övre våningen). Hårtork. Dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.