Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong eller terrass, vissa med begränsad havsutsikt. Kombinerat sovrum och minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. TV med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 20-23 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong eller terrass, vissa med begränsad havsutsikt. Sovrum och kombinerat vardagsrum/minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, vattenkokare, kylskåp och enkel köksutrustning. Wifi, deponering och luftkonditionering (luftkonditionering finns endast i vardagsrummet/köket) ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Tvårumslägenhet i etage

Tvårumslägenhet i etage med balkong eller terrass. På entréplan finns ett kombinerat vardagsrum/minikök samt ett badrum. En trappa upp finns sovloft med två enkelsängar. Öppen planlösning med en smal och brant trappa mellan våningarna. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, vattenkokare, kylskåp och enkel köksutrustning. Wifi, deponering och luftkonditionering (luftkonditionering finns endast på den övre våningen) ingår. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.