Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,8 av 10 baserat på 98 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Service
 
8,2 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
det var rent och snyggt
-
En del av personalen var lite nonchalanta upplevde vi

Bekräftad gäst: 2023-10-20


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-20


9 av 10

+
Läget och frukosten
-
Varit där innan ..lite mer slitet men charmigt

Bekräftad gäst: 2023-09-29


7 av 10

+
Läget
-
Nergångna rum. Hotellet är i behov av renovering.

Bekräftad gäst: 2023-09-16


7 av 10

+
Närheten till havet
-
Safetybox med nyckel...?

Bekräftad gäst: 2023-09-08


10 av 10

+
Restaurangchefen o hans medarbetare samt Irene, vår städerska. Alltid leenden, vänlighet och humor. Dom var så roliga att ha att göra med samt ypperlig service. Vi hade hela veckan en fin kontakt med dessa och tack vare dem kommer vi säkerligen tillbaka.
-
Eftersom jag är själv en servicemänniska så uppskattar jag detta tillbaka, så några välkomnande leenden i receptionen vore kul när man kommer och går. Typ ett god morgon eller åtminstone ett "Hej".

Bekräftad gäst: 2023-09-08


8 av 10

+
Trycket i duschen! Det är inte ofta man får det på Kreta!
-
Poolområdet var i minsta laget. Det drog ner vårt helhetsintryck.

Bekräftad gäst: 2023-09-03


8 av 10

+
Läget och trevlig utseene
-
omöjligt att få en solstol vid poolen (ganska få stolar) då de blev tingade tidigt på morgonen och ända till sen eftermiddag

Bekräftad gäst: 2023-09-02


10 av 10

+
Läget och miljön. Har bott där tidigare.
-
Kommer inte på något negativt som behöver förbättras.

Bekräftad gäst: 2023-09-01


6 av 10

+
Närheten till strand och nöjesgatan i Platanias.
-
Vi visste att rummet skulle vara sparsamt inrett, lite gammaldags grekiskt. Men vi fick inte en riktig balkong utan fick hänga på loftgången ist. Vi fick det enda rummet på hela hotellet med den lösningen. Våra barn skadade sig på den nedfällbara handduksställningen vilket aldrig hänt om vi haft en riktig balkong.

Bekräftad gäst: 2023-08-19


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

331 omdömen
Utmärkt
 
136
Väldigt bra
 
122
Bra
 
45
Mindre bra
 
17
Underkänt
 
11

5 senaste omdömen

2022-10-01

av MW235 Göteborg, Sverige

3 weeks in Platanias

Inte något att klaga på. Helt fantastiskt. Ett hotell som man vågar rekommendera utan tvekan. Mottagent är perfekt på engelska. Rummen är väldigt fräscha. Hela området hålls i bästa ordning. Städning helt perfekt, inget slav utan riktig daglig städning. All mat som serveras frukost lunch eller middag, buffé eller ala cart är riktigt bra och väldigt prisvärt. Nä, ska ni till Kreta å platanias och det finns plats på Indigo Mare, bara boka.

 
2019-01-28

av Ida S Norrtälje, Sverige

riktigt trevligt men litet

rummen får 8/10 det som drog ner på det var att rummen inte var up to date, men annars har jag inget att klaga på. maten var mycket bra, dock var juicen vid frukosten riktigt äcklig. Det som verkligen störde mig var att poolområdet var riktigt litet med få solstolar. detta hade inte varit några problem om inte solstolarna på stranden hade kostat. men tyvärr gjorde de det. personalen var vädligt trevlig så det gjorde vistelsen mycket bra.

 
2018-09-26

av Lissann Stockholm, Sverige

Fint strandläge och fin service!

Trevlig serviceminded personal på detta hotell som ligger precis vid stranden. Bra hotellfrukost (riklig buffé) och mycket god mat i hotellets restaurang. Vi hade en fin tvårumslägenhet med stor balkong, det enda negativa var att sängarna var för hårda för vår del.

 
2018-08-17

av carljohanm269 Stockholm, Sverige

Fräscha rum men sämre poolområde

Bodde i en tvårummare i en vecka. Rummen är rymliga och fräscha med bra terrass eller balkong. Bra städning! Även frukostbuffén är bra! Mindre bra är poolområdet som består av en ganska liten pool jämfört med hur många rum det finns. Ca 15 solsängar vid poolen som alltid var upptagna under vår vistelse. ”Poolområdet” består av en pool och några strandsängar, inget mer. Detta gjorde att vi badade i poolen 1 gång på hela veckan. Stranden ligger precis nedanför poolen och där fanns det många fler solsängar med parasoller, dessa kostade dock 5€ per dag och solsäng vilket vi tyckte var dåligt då det inte fanns någon plats vid poolen. Alltså även för hotellets gäster. Vi gick istället till en strandbar precis bredvid hotellet där dom hade gratis solsängar och dessutom kom och frågade om man ville beställa något från baren tillskillnad från personalen på hotellet som bara kom och tog betalt för sina sängar. Personalen på frukosten verkar vara ointresserade, liksom många andra som jobbar på hotellet.

 
2018-07-17

av Mikael L

Mikael

Vänlig personal, bra strandläge, bra frukost, bra meny med bra kvalitet på maten. Det enda negativa var de 2 extra sängarna i 2 rums lägehenten som var under all kritik samt att A/C bara fanns i 1 rum.