Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 161 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Ligger centralt i Plananias men ändå avskiljt, nära till aktiviteter.
-
-

Bekräftad gäst: 2021-09-11


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-07-17


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

+
Litet och gemytligt, nära stranden, fria solstolar inkl pool/strandhanduk. Fin utsikt altan mot sjön.
-
Frukostbuffé i stället för beställning vid bord, vilket tog väldigt lång tid, frukost är inget man vill sitta och vänta på, det vill man ha direkt samt att msn fick sådant som man inte åt och det blev mycket matsvinn. Upplevde att det var för lite och oerfaren personal. Borden plockades inte av förrän det kom nya gäster och satte sig till bords. Vi fick aldrig frågan om påfyllning, ville man tex ha mer kaffe fick man vänta länge. Vid måltiderna så plockades det inte bort disk från borden efter hand, allt tog väldigt lång tid.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


9 av 10

+
-
För hårda sängar.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


9 av 10

+
Utsikten och närheten till stranden samt huvud gatan.
-
Sofforna i lägenheten.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


9 av 10

+
Trevligt familjejotell med fantastiskt engagemang från receptionen. De var fantastiskt hjälpsamma
-
Det finns en avloppslukt över området som kommer då och då och som inte är trevlig att känna

Bekräftad gäst: 2019-09-20


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-06


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-31


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-24


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

95% av resenärerna rekommenderar

221 omdömen
Utmärkt
 
154
Väldigt bra
 
50
Bra
 
11
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2021-10-01

av 418ralfk San Agustín, Spanien

Ett litet lyxigt familjehotell vid havet

Vackert läge vid stranden och vid havet. Man kan inte komma närmare havet. Alla terasser och balkonger har havsutsikt. Hotellet är fräscht. Ingen störande musik eller billjud bara syrsor och vågors brus. Personalen så vänliga och hjälpsamma. Man känner sig välkommen. Finns cyklar att låna. Vi hade halvpension och fick 3 rätters lunch varje dag. Vårt andra besök på hotellet och det blir fler.

 
2019-10-07

av Ralf K

Fantastiskt hotel på stranden

Ett lugnt hotell utan billjud. 39 lägenheter, studios eller tvåor.Rent och snyggt på hela området. Toppenläge vid havet med egen strand och solstolar. Ingen rusning till solstolarna som är kostnadsfria för hotellgästerna. De räckte åt alla. Ala Carte frukost och lunch.Mycket vänlig och hjälpsam personal. Strandskor finns att köpas i alla turist shops för 9 euro. De behövs då man simmar i havet. Havsutsikt från balkongerna.

 
2018-08-24

av Ylvis14

Fantastiskt hotell precis vid havet

Bokade detta 3 stjärniga hotell och hade inte förväntat mig ett så fint och fräscht hotell! Vi bodde i en fin liten lägenhet med allt som behövs. Litet kök, sköna sängar och balkong med sidoutsikt över havet. Pool området var väldigt rent och fint med en infinity pool. Efter bara några steg så är man nere vid havet. Restaurangen på hotellet ligger fantastiskt fint med utsikt över hela havet. Vi hade bokat med frukost och den tillagades medans vi njöt av utsikten på morgonen. Det fanns massor att välja på och allt var väldigt gott. Kan verkligen rekommendera att prova på hotellfrukosten. All personal var trevliga och väldigt serviceminded. Verkligen ett toppenhotell!

 
2018-08-10

av piacarlzen Göteborg, Sverige

Helt underbart ställe!

Det uppfyllde verkligen allt som beskrevs i Apollos text och det som stod av övriga gäster som skrivit innan här. All personal allt från receptionist, bartender, städpersonal var verkligen genuint hjälpsamma och trevliga aldrig några problem. Rent och snyggt väldigt god mat i restaurangen och kan varmt rekommendera måndags buffén med Grekisk underhållning. Tyst och lugnt ställe nära centrum med allt man behöver köpa till. Härligt familje hotell! Vi på rum 411 & 312 Svensk/ Engelsk vill tacka för en härlig veckađŸ‘â€ïžâ˜€ïž

 
2018-07-28

av 848petrap Landskrona, Sverige

NÖJD!

Nyss hemkommen efter en vecka på detta hotell som var bra mycket bättre än vad jag hade trott. Samtliga lägenheter har havsutsikt från balkongen. Vi var ett sällskap som skulle ha totalt 3 rum. Tjejen från receptionen följde med in på varje rum och förklarade kring AC mm. Alltid ett leende från personalen oavsett tid på dygnet. Under vår vistelse fyllde jag 50 år och samma dag efter en heldag på stranden knackade det på dörren. Utanför står tjejen från receptionen och sjunger alldeles själv Happy Birthday och med en tårtfontän i handen. Hotellet bjöd på en flaska bubbel och ett grattiskort. Oerhört generöst! Som på alla hotell (i princip) står det att solstolar inte får reserveras med handdukar. Men efter några dagar när vi inte fått plats vid poolen, gjorde vi så ändå och fler med oss. Men döm om vår förvåning när receptionisten kommer fram till oss under fm och talar om att de försöker verkligen hålla på det konceptet och vore tacksamma om vi förtid och respekterade deras bestämmelser. Det gillade jag!! Ofta är det bara tomma ord men jag tror och hoppas att de verkligen menade vad de sa. Rekommenderas varmt!