Enrumslägenheter

Enrumslägenheter med balkong eller terrass. Kombinerat sovrum med vardagsrum och minikök. Två enkelsängar. Möjlighet med extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffekokare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Vid ankomst finns en flaska vin och en flaska vatten i alla lägenheter. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

  • Luftkonditionering är mot avgift sommaren 2023.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Trerumslägenhet

Trerumslägenheter med balkong och havsutsikt. Två sovrum och ett vardagsrum med minikök. Det ena sovrummet har en dubbelsäng och det andra har två enkelsängar. Möjlighet med extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Vid ankomst finns en flaska vin och en flaska vatten i alla lägenheter. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Två badrum med badkar och dusch samt wc. Städning 6 gånger/vecka.

  • Luftkonditionering är mot avgift sommaren 2023.

Rumsstorlek: ca 60 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenheter med balkong eller terrass. Ett sovrum och ett vardagsrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffekokare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Vid ankomst finns en flaska vin och en flaska vatten i alla lägenheter. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

  • Luftkonditionering är mot avgift sommaren 2023.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.

Tvårumslägenhet med 3 ordinarie bäddar

Tvårumslägenheter med balkong och havsutsikt. Ett sovrum och ett vardagsrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffekokare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Vid ankomst finns en flaska vin och en flaska vatten i alla lägenheter. Wifi och deponering ingår. Luftkonditionering mot avgift. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 3-4 personer.