Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong eller terrass. Kombinerat sovrum med vardagsrum och minikök. Två enkelsängar. Möjlighet med extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffekokare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Vid ankomst finns en flaska vin och en flaska vatten i lägenheten. Wifi och deponering ingår. Luftkonditionering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong eller terrass. Ett sovrum och ett vardagsrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffekokare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Vid ankomst finns en flaska vin och en flaska vatten i lägenheten. Wifi och deponering ingår. Luftkonditionering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.

Tvårumslägenhet med 3 ordinarie bäddar

Tvårumslägenhet med balkong och havsutsikt. Ett sovrum och ett vardagsrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffekokare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Vid ankomst finns en flaska vin och en flaska vatten i lägenheten. Wifi och deponering ingår. Luftkonditionering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 3-4 personer.