Enrumslägenheter

Enrumslägenheter med vacker inredning. Två enkelsängar. Extrabädd för tredje person möjlig i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffekokare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Vid ankomst finns en flaska vin och en flaska vatten i alla lägenheter. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Trerumslägenhet

Fina trerumslägenheter med två sovrum, vardagsrum och minikök. Det ena sovrummet har en dubbelsäng och det andra har två enkelsängar. Extrabädd är möjlig i bäddsoffa i vardagsrummet. Miniköken har kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Vid ankomst finns en flaska vin och en flaska vatten i alla lägenheter. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering (tre aggregat) och deponering. Hårtork. Två badrum med badkar och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 60 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer.

Tvårumslägenhet

Fina tvårumslägenheter med ett separat sovrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Kombinerat vardagsrum och minikök med kokplattor, kylskåp, kaffekokare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Vid ankomst finns en flaska vin och en flaska vatten i alla lägenheter. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering (i båda rummen) och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.