Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong och havsutsikt eller med poolutsikt, alternativt med markbalkong och havsutsikt. Kombinerat sovrum och minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i enkelsäng. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med lokala kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 25-30 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer.

Mindre enrumslägenhet

Mindre enrumslägenhet med balkong eller markbalkong och begränsad havsutsikt. Kombinerat sovrum och minikök. En dubbelsäng. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med lokala kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 20 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong och poolutsikt. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med lokala kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 45-50 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.