Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 139 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
8,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-24


10 av 10

+
Personalen, servicen, rent o fräscht överallt.
-

Bekräftad gäst: 2023-09-17


10 av 10

+
Fint hotell nära till havet och supermarket trevlig personal på både Tavernan och städpersonalen
-
Borde vara nån slags markering på trapporna på hotellet var rädd att gå och vid ett tillfälle ramlade jag när jag inte såg avsatsen detta måste åtgärdas

Bekräftad gäst: 2023-09-16


8 av 10

+
Den fina och vänliga servicen. Voula (servitris) var outstanding. Mycket rara och vänlig. Ett föredöme för sin roll som servitris. Guldstjärna.
-
Kan inte hitta några fel.

Bekräftad gäst: 2023-08-26


7 av 10

+
Läget och storleken.
-
Svårt svara på. Småsaker. Mestadels nöjd men förväntade mig lite mer igenkännande då det var 3e året på raken vi gästar dem. Också lite påverkad av kommentarer från annan gäst om brister och hur det hanterades.

Bekräftad gäst: 2023-08-05


10 av 10

+
Personalen läget familjärt
-

Bekräftad gäst: 2023-07-15


7 av 10

+
Nära havet
-
Luftkonditioneringen

Bekräftad gäst: 2023-07-08


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-07-08


9 av 10

+
Läget
-
Väldigt liten dusch i vårat rum

Bekräftad gäst: 2023-06-25


1 av 10

+
Inget.jag var utssats för diskriminering på faros
-
Dem diskrimerade mig för att jag var arabe

Bekräftad gäst: 2023-06-25


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

63 omdömen
Utmärkt
 
49
Väldigt bra
 
10
Bra
 
0
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2023-07-13

av sf-73 Linköping, Sverige

Sämst Stifado

Vi tog en stifado på Faros restaurang på take away då vi bodde i närheten. Det var bara hårda köttbitar utan ngn sås i stort sett o bara pommes till. Och inte rätt kryddad som alla andra har. Knappt ätbart!! Man får vad man betalar för här tydligen. Rekommenderar inte att köpa mat här.

 
2020-01-03

av 310chrisse Vasa, Finland

Stranden

Hotellrummet var lämpligt, vi hade utsikt till stranden från terassen, ibland fick vi lunchen till terassen om det var trångt på matplatsen! Jättetrevlig personal. Hotellet ligger på"rätt sida" av stora vägen. Butik på andra sidan gatan med nygräddat bröd kl 8.

 
2018-09-04

av Hellman2012 Göteborg, Sverige

Rent, hemtrevligt och fräscht!

Mycket fräscht överallt. Liten pool med bara ett fåtal stolar som alltid var tingade. Gratis stolar/Parasoll på stranden för ätande gäster eller hotellets gäster. Gick att få mat/dryck till solstolen. Jättefin strand.Hade ett rum ensam som var för 3, hade vi varit 3 hade det blivit trångt. 2 balkonger, en mot havet och en mot gatan, den mot gatan var inte alls möblerad vilket var synd. Alla var jättetrevliga. Busshållplats nära hotellet. Gångavstånd till Agia Marina som har ett större restaurangutbud.

 
2018-09-04

av Felicia K

Fantastiskt!

Jag bor på Kreta året runt och det jag ser mest fram emot när säsongen börjar är att Faros åter öppnar. God och billig mat, men främst av allt längtar jag efter persoanlen. Den fantastiska servicen och härliga bemötandet som personalen ger får mig att återkomma.

 
2018-09-02

av M70C77

Enkelt men mysigt

Kanonfint läge precis på stranden. Väldigt trevlig och serviceminded personal. Familjärt. God mat. Små och enkla rum. Perfekt oss. Vill man ha lugn och ro och reser som ensam eller som par och inte är ute efter lyxrum så är detta ett mycket bra ställe. Hit återvänder vi gärna.