Dubbelrum

Dubbelrum omgivna av frodig grönska. Tv med satellitkanaler och kylskåp. Extrabädd i form av vanlig säng. Vissa rum har en extrabädd som inte går att ta bort. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Bad, dusch och wc. Hårtork. Vissa rum har balkong med begränsad havsutsikt eller som vetter mot havet, och vissa rum har terrass eller markterrass. Balkongerna varierar i storlek. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 23 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Familjerum med 2 ord. bäddar

Familjerum med 2 ordinarie bäddar, extrabädd i form av bäddsoffa. Tv med satellitkanaler och kylskåp. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Bad, dusch och wc. Hårtork. Balkong, terrass, markterrass eller markbalkong. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenheter av hög standard och med varierande utseende och storlek belägna i sidobyggnad (liten väg emellan hotellet och sidobyggnaden) i närheten av den stora barnpoolen. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. I lägenheterna finns minikök med kokplattor, kylskåp samt enklare köksutrustning. Mikrovågsugn finns att låna mot förfrågan (begränsat antal). Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkonger som varierar i storlek, vissa med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Lägenheterna ligger en trappa upp utan tillgång till hiss.

Rumsstorlek: ca 46 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer