Dubbelrum

Dubbelrum med balkong, terrass eller markterrass. Vissa balkonger vetter mot havet och vissa har begränsad havsutsikt. Balkongerna varierar i storlek. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i enkelsäng. Några rum har en extrabädd som inte går att ta bort. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Tv med internationella kanaler, Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 23 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Familjerum med 2 ord. bäddar

Familjerum med balkong, terrass eller markterrass. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Hårtork. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong, vissa med begränsad havsutsikt. Balkongerna varierar i storlek. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp samt enklare köksutrustning. Mikrovågsugn finns att låna mot förfrågan (begränsat antal). Vattenkokare samt kaffe och te. Wifi, deponering och luftkonditionering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Lägenheterna har hög standard och med varierande utseende och storlek. Lägenheterna ligger en trappa upp utan hiss. De är belägna i sidobyggnad (liten väg emellan hotellet och sidobyggnaden) i närheten av den stora barnpoolen.

Rumsstorlek: ca 46 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer