Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 573 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
8,2 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Strandnära
-
Gick man runt om hotellet kunde man bakom restaurangen se ett berg av kartonger utkastade. Det så verkligen inte fräscht ut på baksidan. Skulle säkert inte vi se som turister. Detta var från vägen och grinden var öppen så det syntes från vägen. Den bilden sitter kvar, tyvärr.

Bekräftad gäst: 2024-07-19


8 av 10

+
Närhet till havet
-

Bekräftad gäst: 2024-07-19


10 av 10

+
Maten/servicen! Otroligt god, vällagad och välsmakande mat, inte alls som all inclusive brukar vara. Allt från soppor till desserter smakade oerhört gott! Väldigt trevlig personal på hotellet. Lugnt och avkopplande, inget för partysugna. Hade kanske varit trevligt med en ”grekisk afton” en kväll i veckan, med lite dansuppträdande/musik.
-
Det blåste väldigt de första dagarna, förvisso varm vind, men såklart inget hotellet eller Apollo kan påverka. Toalettdörren på rummet var lite ovanlig, frostat glas, kändes inte jätteprivat, men som familj med någorlunda små barn så var det inget jätteproblem. All inclusive-drinkarna var ganska blaskiga, som det brukar vara, men det var också förväntat.

Bekräftad gäst: 2024-07-18


8 av 10

+
Stranden
-
Är inte hotellets fel att folk paxar alla solstolar innan 8 men fler solstolar behövs.

Bekräftad gäst: 2024-07-18


10 av 10

+
Modernt, fräscht, god mat & mycket att välja, stort poolområde, fina rum, trevlig & uppmärksam personal & närheten till havet🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷
-
Allt var bra

Bekräftad gäst: 2024-07-18


9 av 10

+
Maten men dryck, öl och vin, var absolut inget att hurra för.
-
Maten var väldigt bra, alla mål. Det som saknades var bra dryck. Även bättre rutin vid incheckning kl 04.30 på morgonen. Allt ska gå snabbt då. Ingen vill köa i 30 min. eller få en genomgång av området.

Bekräftad gäst: 2024-07-15


9 av 10

+
Mat och poolområdet
-
Bättre information om allergier i maten.

Bekräftad gäst: 2024-07-15


4 av 10

+
Restaurangen och maten
-
Renoveringsbehov av hotellrummen. Trasig dusch. Sjuka katter som drev omrörning runt matborden med slem hängande ur munnen. Ofräscha solbäddar runt poolen. Märkligt att vanligt dricksvatten inte ingår när mannar all inclusive.

Bekräftad gäst: 2024-07-15


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-07-15


10 av 10

+
Maten, närhet till strand och pool
-
Alldeles för få solstolar, skulle kunna få plats med 30-40 st fler enkelt

Bekräftad gäst: 2024-07-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

61% av resenärerna rekommenderar

622 omdömen
Utmärkt
 
291
Väldigt bra
 
138
Bra
 
87
Mindre bra
 
58
Underkänt
 
49

5 senaste omdömen

2024-06-30

av Journey66425548764

En toppenvecka!

En fin anläggning med tennis och padel. Korta vägar till allt. God mat med bra variation. Vänlig personal och städning varje dag. Vattnet i havet är glasklart och det är gott om solsängar vid stranden (gratis). Bussarna som går direkt utanför hotellet tar en till Ierapetra på en kvart och kostar 2 Euro per person. Kring strandpromenaden i Ierapetra finns det gott om restauranger och affärer. Vi hade en toppenvecka och med tanke på priset i jämförelse med andra resor är det mycket man får!

 
2024-05-24

av Carrooooooooo Malmö, Sverige

Värsta hotellet i historien

VARNING! Åk INTE hit !! Värsta tänkbara hotellvistelsen i hela mitt liv. Myror - döda bland sängkläder , levande på rummen, kackerlackor, insekter, myggor … ingen AC i vissa rum (32 grader varm med barn som får värmeutslag) sen AC som låter som ett helt tåg, kylskåp som är från 1983… Asså vill ni inte ha resan från helvetet så BOKA INTE DETTA HOTELL !!!!!

 
2023-09-27

av Michael R Linköping, Sverige

Underbart hotell!

Fantastiskt bra hotell. Mycket sköna sängar, underbart god mat med bra variation för oss med all inklusive. Läget direkt vid stranden är underbart skönt. Vi upplevde inte att solstolarna var slut varken på stranden eller vid poolen. Personalen var riktigt trevliga. Till sist så måste jag berömma städningen av rummen, den var toppklass.

 
2024-07-21

av Hej S

Äckligt

Ävkliga rum, kakerlackor ramlade ut ur acn och massa myror på rummet överallt i sängen till och med. Åk absolut inte hit. Ville hem direkt när jag såg hur rummet såg ut. Maten var helt okej varierande men de väger inte upp för kackerlackorna och myrorna på rummet

 
2024-07-21

av Apama C

Rekommenderar inte!

Smutsigt hotell. Vår rum var äckligt. Vi hittade blod på sängen, röda fläckar på väggen, soffan hade fläckar på. Badrummet var gammalt, badkaret hade rostfläckar. Det fanns ingen riktig dörr för badrummet utan bara ett glasskiva. Det kändes inte alls bekvämt att gå på toa. Vi hade bokat all inclusive. Maten på restaurangen var väldigt god och olika varianter varje dag. Det fanns olika alternativ för vegetarianer också. Men snacks baren var ett skämt. De hade inte så mycket att erbjuda och det de hade brukade ta slut runt kl 14. Poolen var stor och bra. Personalen var trevliga.