Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 431 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
8,0 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Rent, bra bemötande av hotellpersonalen och tjejerna från Apollo.
-
Toppenhotell

Bekräftad gäst: 2023-09-24


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-24


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-24


10 av 10

+
Läget vid stranden och maten.
-
Finns inget negativt.

Bekräftad gäst: 2023-09-24


10 av 10

+
Den trevliga personalen!
-

Bekräftad gäst: 2023-09-24


7 av 10

+
Att det var barnvänligt
-
Fick ingen info om att det var underhållning på kvällen. Fanns ingen info eller prislista vad dom hade att erbjuda på deras spa.

Bekräftad gäst: 2023-09-24


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-24


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-22


8 av 10

+
Närheten till haver
-
Små saker som, för lite plats vid poolen. Trasiga saker på rummen. Annars var det jättebra.

Bekräftad gäst: 2023-09-22


6 av 10

+
Stranden och maten
-
Skulle inte påstå att det är 4 stjärnor, bilderna är väldigt förskönade. Väldigt tråkig kvällsunderhållning, alltså knappt någonting. För lite underhållning under dagen. Äckliga drinkar. Kall pool.

Bekräftad gäst: 2023-09-22


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

61% av resenärerna rekommenderar

603 omdömen
Utmärkt
 
281
Väldigt bra
 
133
Bra
 
86
Mindre bra
 
56
Underkänt
 
47

5 senaste omdömen

2023-09-27

av Michael R Linköping, Sverige

Underbart hotell!

Fantastiskt bra hotell. Mycket sköna sängar, underbart god mat med bra variation för oss med all inklusive. Läget direkt vid stranden är underbart skönt. Vi upplevde inte att solstolarna var slut varken på stranden eller vid poolen. Personalen var riktigt trevliga. Till sist så måste jag berömma städningen av rummen, den var toppklass.

 
2023-07-07

av Homan A

Rekommenderas till familjeresan.

Bra upplevelse som helhet. Bra service, stor och bra pool för stora och små. Tre barer som har det mesta man kan efterfråga. Bra restaurang som varierar maten och en väldigt trevlig a'la carte restaurang. God service.

 
2023-06-20

av Mm M

Rekommenderars EJ!

Det var ett mycket slitet hotell med ett ofräscht poolområde, offentliga toaletterna var under all kritik, dålig AC i de offentliga utrymmena och mycket kackerlackor och katter. Det blev långa köer i restaurangen och maten tog ofta slut. Ofräsch glass och Dryckes - maskin. Mycket dåligt utbud av snacks mellanmål i pool samt beachbar. Rummen var mycket slitna med kass städning samt äckliga madrasser plus mycket smutsiga möbler och Wi-Fi funkade ej. Dock var stranden helt fantastiskt. Med gratis solstolar och parasoll!!

 
2022-10-11

av synn_vel2020

En mycket blåsig vecka som blev väldigt bra.

Vi vill tack för en fin vecka trots det mycket blåsiga vädret.Trevlig personal god mat och dryck i buffé restaurangen och en fantastisk trädgård. Vi bodde i 2 familjerum och 2 lägenhete. Vi hade skrivit och önskat genom apollo att ett av rummen skulle ligga nära restaurangen då en av oss hade rullstol ,men det blev ett rum längst bort med trappor så vi fick byta det det rummet. Lägenheterna var mer slitna än familjerummen rummen men alla hade sköna sängar .saftyboxen i 2 av rummen fungerade inte. Det var trevligt med vattengympa och tennis . Poolen och barnpolen var alldeles för kalla ,havet var varmare ,det blev djupt vatten efter ca 3meter i havet ,det kan vara bra att veta.Det var klart och fint vatten som passade för snorkling. Stenstranden hade runda fina stenar för fötterna. Det var många söta och snälla katter. Ala carte restaurangen var inte bra och är inte värt ett besök . En mycket vacker plats I Grekland.

 
2022-06-18

av Dennizkarlsson Helsingborg, Sverige

Inte toppen

Reste med Apollo till detta hotell och är nu snart inne på andra veckan. Frukosten är ok, maten på kvällen har tagit sig, men är verkligen varierande kvalitet. Behövs kryddor och lite mer kärlek. Snacksbaren är inte alls bra. Samma sak varje dag och på en vecka har de inte ens lyckats få fram lite kaffe, maskinen är sönder! Resan började med vi fick fel rum, sedan bytte de direkt och då vart det värre, inte städat och noll terrass som vi bokat. Apollos värdar på plats är kanon, trevliga och duktiga men det skiljer sig stort från andra familjehotell. Ingen underhållning på kvällarna, polly och mino syns inte till ute på området och väldigt få aktiviteter för en familj med barn. Dock är barnklubben toppen och barnen älskar det! Finns Ingen scen där det är uppträdande som på andra hotell vi varit på. Vi upplevde en grekisk dans en kväll, det är allt! Närmaste butik ligger ett par kilometer härifrån så hyr gärna bil. Stranden är stenig men det visste man från början, och under en vecka har det blåst kraftigt varje dag så det är lite svårt att bada i havet och poolen är väldigt kall. Inte uppvärmd så räkna kanske med att badet är bekvämt först under senare eftermiddagen. Internet ska finnas på hotellområdet men det har inte fungerar på en vecka. Svaret är att det kanske beror på vinden! Så eftersom det ofta blåser, räkna alltså inte med Wifi! Vinden är i och för sig så stark att dynor på solstolarna flyger, pizza slicen flyger ner mot havet och det blir vågor på poolen, vi var runt på lite andra ställen på ön med bil och där var det betydligt lugnare väder. Vi hade kackerlackor på rummet, Inger konstigt här nere men vi ringer receptionen för att få bort dem, de svarar att de kommer, men än har ingen kommit! Så betyget blir blygsamt för detta hotell, men som sagt, ligger ett hotell såhär, som många familjehotell gör, brukar man ha underhållning och aktiviteter på området också. Lever inte upp till tidigare hotell vi rest till med Apollo.