Rumstyper på Star Beach Village & Waterpark

Dubbelrum

Dubbelrum med antingen dubbelsäng eller två enkelsängar. Extrabäddar i våningssäng eller separata enkelsängar. Observera att barn under 2 år räknas som person i extrasäng. Kylskåp, mikrovågsugn, kaffe- och tefaciliteter och vattenkokare. Tv med musik- och satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong, vissa med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 1 barn.

Enkelrum

Enkelrum med mikrovågsugn, kylskåp, kaffe- och tefaciliteter och vattenkokare. Tv med musik- och satellitkanaler. Gratis wifi och luftkonditionering. Gratis deponering, eventuellt mot depositionsavgift. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka

Rumsstorlek: Ca 20 kvadratmeter.
Antal personer: 1 person.

Familjerum

Familjerum som består av ett sovrum med dubbelsäng och två separata sängar samt ett barnrum med två sängar. Kylskåp, mikrovågsugn, vattenkokare och kaffe- och tefaciliteter. Tv med musik- och satellitkanaler. Gratis wifi och luftkonditionering. Gratis deponering, eventuellt mot depositionsavgift. Hårtork. Bad/dusch och wc. Markterrass. Observera att barn under 2 år räknas som person i extrabädd. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-6 personer, varav 2 barn.

Tvårumslägenheter superior

Tvårumslägenheter superior som består av ett separat sovrum med dubbelsäng och två separata sängar samt ett barnrum med två sängar. Kombinerat vardagsrum och minikök med kylskåp, mikrovågsugn, vattenkokare, kaffe- och tefaciliteter. Tv med musik- och satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Markterrass eller balkong. Rum med markterrass har ingång genom markterrass. Observera att barn under 2 år räknas som person i extrabädd. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 52 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer, varav 1 barn/2-6 personer, varav 1 barn.