Kundomdömen om Star Beach Village & Waterpark

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 20 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
7,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


3 av 10

+
Det låg nära till Hersonissos och bäst med hotellet var restaurangen Asian Star.
-
Varm mat!!! Flera gånger som maten var kall, spelade ingen roll om det var frukost, lunch eller middag så var maten kall. Fler restauranger och barer som ingår i konceptet Allinclusive och inte ska betalas i. Längre tider att byta strandhandduken på, för vem lämnar stranden mitt på dagen??!!

Bekräftad gäst: 2021-10-10


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-09-26


8 av 10

+
Maten var jättegod och det fanns mycket för barnen
-
Det fanns jättemånga myror på rummet. Vi har vaknat flera nätter av att myrorna bet oss. Det var äcklig glassfrys i all-inclusive bar vid stranden. Ingen rengjorde den på 14 dagar som vi var där. Det var glass överallt och glass byttorna var öppna hela tiden. Toa borste var jätte äcklig på rummet. Av hygienskäl bör den bytas ofta.

Bekräftad gäst: 2021-08-01


7 av 10

+
Location, food.
-
Sänk volymen på all musik.

Bekräftad gäst: 2021-08-01


8 av 10

+
Närheten till allt
-

Bekräftad gäst: 2019-09-29


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-06-16


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-06-09


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-06-09


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-06-09


10 av 10

+
Storleken
-

Bekräftad gäst: 2019-05-26


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

72% av resenärerna rekommenderar

1367 omdömen
Utmärkt
 
751
Väldigt bra
 
354
Bra
 
125
Mindre bra
 
62
Underkänt
 
75

5 senaste omdömen

2019-10-09

av solbacka Munka Ljungby

Star Beach

Åkte hit med Apollo i slutet av september. Snabb incheckning och fin service med väskor till vår dörr. Fick rum på första våningen i första huset efter receptionen (2103). Lagom stort rum till oss, då vi var 3 personer. Rent och fräscht på rummet och badrummet var också lagom stort med både badkar och dusch. Påfyllnad av tvål, schampo, duschtvål och balsam var inte bra, ibland fylldes det på och ibland inte. Vi fick 2 liter vatten varje dag och det uppskattades mycket av oss. Fanns möjlighet till att koka kaffe/te på rummet men det fylldes inte inte på fast vi sa till i receptionen. Vårt rum hade en underbar balkong med havsutsikt. Sängarna var av bra kvalitet, mycket sköna, även sänglinnen var bra. Bra wifi på rummet. Huvudresturangen kunde göra något åt det höga ljudet i restaurangen. Mycket bra utbud när det var frukost, lunch och kväll. Olika tema varje kväll vilket vi uppskattade.Finns även en mindre restaurang på andra sidan vägen, den var också bra. Tycker att matmässigt så är det bra. Uppskattade även att vinet var på flaska och det var mycket gott. Området delas av en mindre väg men den störde inte oss. Poolerna var helt okej men vatten landet var lite av en besvikelse då det bara var 6 st vattenrutschkanor, vissa fick man bara åka med badring. Utbudet av drinkar var bra men det var olika beroende på vem som blandade dom. Bartenderns bör göra lika drinkar. Bra utbud av solstolar, spelade ingen roll när man kom, det fanns gott om det. Stranden vid havet var perfekt och även här var det gott om plats men här gick dom åt fort. Fanns 2 stränder till hotellet och det var perfekt. Mycket rent och fräscht på hela hotell området, även bra med toaletter på hela området, vilka också var rena och fräscha. Dam toaletterna i huvudrestuarangen/receptionen saknade lås, det var dåligt. Vill man åka och shoppa så stannade lokalbussen utanför hotellet, ca 50 meter till hållplats. Finns super market nära hotellet och även shopping samt restauranger nära hotellet.

 
2019-07-02

av Pairswe Sverige

Animation

Hej, jag stannade på Starbeach Hotel i 10 dagar, ok restaurang, simbassänger och vattenparker, nu talar vi om animering, miniklubb ok, fitness ok, men framför allt tackar vi sportsmannen Gabriel för den tid som är dedikerad till oss, alltid närvarande med sport, speciellt på morgonen med beachvolleyboll som min son älskade! Så låt oss också prata om Gianluca, som animationsledare, han var alltid låst i barnklubben och lekte med telefonen och gjorde ingenting förrän vi var här! Det var det, det var en trevlig semester, Oscar saknar Gabriel

 
2019-05-23

av Ticka85 Nykvarn, Sverige

En toppenvecka, finns nåt för alla!

Sköna sängar(lite mjukare än vade det brukar vara), även kudden var skön. Fina rum, ett litet minus för ljudisoleringen ut mot korridoren, hörs väldigt väl in i rummen. Hörs dock ingenting från de intilligande rummen. Maten var överlag väldigt bra för att vara all inclusive, sen är det kanske inget gourmekäk:) Drycker i baren var bra, något dålig kompetens på vissa bartenders:) Men bättre sprit än vad jag erfarit på andra allinc. hotell, så drinkarna går å dricka utan att man luktar finkel som resultat:) Finns flera poolområden och även snackbar vid två av dessa, perfekt om man inte vill käka i någon av restaurangerna på lunchen. Stranden ligger precis nedanför ett av poolområdena om man hellre önskar ligga där. Vattenrutchkanorna var roliga även för mig som vuxen, ungarna tyckte det var superkul! Shower på kvällstid som jag vart överraskad över hur hög nivå det faktiskt var, där man även fick tillfälle att mingla/ta bilder med artisterna, mycket uppskattat. En kort promenad för att ta sig in till restaurangliv om så önskas! Kort å gott så hade vi en kanonvecka!

 
2018-06-19

av Pär B

annorlunda

Rummet var fint, städningen var usel, drinkarna var väldigt dålig och ölen innehöll 3% alkohol. Vissa i personalen var väldigt trevlig men överlag rätt ointresserad av att hjälpa till. Området var väldigt utspritt över ett stort område och innehöll en blandning av restauranger och barer, alla ingick inte i all inclusive, och det var otydligt vilka som ingick och inte. Helt OK semester, men inget resmål jag rekommenderar.

 
2018-06-18

av Cno2018 Söderhamn, Sverige

Utmärkt familjehotell

Bra mat med stort urval även för veganer. Bekväma välstädade rum med balkong och havsutsikt. Bra poolområde för barn poolhandukar som kunde bytas varje dag, gott om solstolar på området. Lugnt på nätterna. Bra service och hjälpsam personal. Centrum på promenadavstånd.