Kundomdömen om Star Beach Village & Waterpark

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 67 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
5,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
6,9 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Personalen och området vid Dionysses poolbar. Bra service och tillmötesgåend👍
-
Vi kom 02.30 för att checka in. Det stod en personal för ett helt gäng. Vi väntade 30 min och stod långt fram i kön. Jag kan tänka mig att dom som stod längre bak fick stå närmare 2 timmar. Ett mer effektivt sätt för incheckning den tiden!!!!!

Bekräftad gäst: 2023-05-26


9 av 10

+
Maten
-

Bekräftad gäst: 2023-05-26


7 av 10

+
Alla pool områden
-
Dålig service från poolbar killen som serverade pommes på all inclusive. Ville inte ge mera när man hämtat en gpng. Fast vi delade flera i familjen. Dåligt skick vid det stora vattenlandet. Risigt, behöver en renovering.

Bekräftad gäst: 2023-05-26


9 av 10

+
De var skönt och ha All-inclusive. Personal var trevliga och hjälpsamma.
-
De var dåligt med pooler om man som vuxen ville bada, utan att de skulle vara så mkt barn runtomkring.

Bekräftad gäst: 2023-05-26


10 av 10

+
Bra med aktiviteter som yoga, pilates, beachvolleyboll och möjlighet till styrketräning med sakkunnig instruktör. Bra också med olika shower varje kväll.
-
Det som vi önskade mer tillgång till var flaskvatten till rummet. Vi var fyra och fick två flaskor per dag. Frågade efter med men det gick inte.

Bekräftad gäst: 2023-05-19


8 av 10

+
Storlek på rum
-
Utcheckning kl 11.00 på förmiddag när buss hämtar kl 12.30, vi hade gärna velat ha vårt rum till iallafall kl 12.00

Bekräftad gäst: 2023-05-19


9 av 10

+
De roliga aktiviteterna som beachvolleyboll, fotboll, dart. Flera olika poolområden, olika små Badplatser vid havet.
-
Maten kan förbättras framförallt middagen, mindre alternativ så det blir lättare att krydda och hålla sakerna varma.

Bekräftad gäst: 2023-05-19


7 av 10

+
Poolområdena, dock väldigt kallt i vattnet
-
Värm upp poolerna

Bekräftad gäst: 2023-05-19


9 av 10

+
Åkte ned min man, våra 2 barn och mina föräldrar. Vi hade en helt fantastisk vecka. Där fanns allt man behövde för att verkligen kunna njuta och ha roligt. Flera härliga poolområden att välja mellan så det fanns någonting för alla. Personalen va så trevlig både i reception, restaurangerna och i barerna. God mat med mycket variation. Minidiscot på kvällarna va mycket uppskattat av barnen. Jag har egentligen inget negativt att säga alls. Kan verkligen rekommendera detta hotellet
-

Bekräftad gäst: 2022-10-16


8 av 10

+
Bra personal.
-

Bekräftad gäst: 2022-08-26


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

72% av resenärerna rekommenderar

1552 omdömen
Utmärkt
 
856
Väldigt bra
 
381
Bra
 
149
Mindre bra
 
79
Underkänt
 
87

5 senaste omdömen

2022-08-14

av R291VGjacks Göteborg, Sverige

Kanon upplevelse

Av 10 kan jag ge hotellet en 8a, fanns små grejer behöver de att förbättra. Rummet som ligger Star beach City var fint men ljudisoleringen är dålig man, Duschen är är för liten o behöver städas bättre 7/10. Restaurangen är kanon, god mat, mkt att välja på, väldigt väldigt bra service 10/10 till Restaurangen 👍. Dionyssos Pool Bar, väldigt bra service båda i köket och i Baren. 10/10 Och 10/10 till aktivitets personal, väldigt trevliga och man kände sig hemma 👍👍👍. Receptionen ger jag de 7/10, de kanske glömde att berätta att de har aktiviteter varje dag och frukost tiderna och andra aktiviteter de har på hotellet, helt enkelt de gav inte oss bra information. Men helheten är hotellet väldigt bra, fina rutschkanor, nära havet o erbjuder strandstolar till gästerna, bra för barnfamilj finns mkt barn vattenlekplatser, o hotellet ligger nära ett ställe med mkt restauranger till utekväll, väldigt bra till ungdomar 👍.

 
2019-10-09

av solbacka Ängelholm, Sverige

Star Beach

Åkte hit med Apollo i slutet av september. Snabb incheckning och fin service med väskor till vår dörr. Fick rum på första våningen i första huset efter receptionen (2103). Lagom stort rum till oss, då vi var 3 personer. Rent och fräscht på rummet och badrummet var också lagom stort med både badkar och dusch. Påfyllnad av tvål, schampo, duschtvål och balsam var inte bra, ibland fylldes det på och ibland inte. Vi fick 2 liter vatten varje dag och det uppskattades mycket av oss. Fanns möjlighet till att koka kaffe/te på rummet men det fylldes inte inte på fast vi sa till i receptionen. Vårt rum hade en underbar balkong med havsutsikt. Sängarna var av bra kvalitet, mycket sköna, även sänglinnen var bra. Bra wifi på rummet. Huvudresturangen kunde göra något åt det höga ljudet i restaurangen. Mycket bra utbud när det var frukost, lunch och kväll. Olika tema varje kväll vilket vi uppskattade.Finns även en mindre restaurang på andra sidan vägen, den var också bra. Tycker att matmässigt så är det bra. Uppskattade även att vinet var på flaska och det var mycket gott. Området delas av en mindre väg men den störde inte oss. Poolerna var helt okej men vatten landet var lite av en besvikelse då det bara var 6 st vattenrutschkanor, vissa fick man bara åka med badring. Utbudet av drinkar var bra men det var olika beroende på vem som blandade dom. Bartenderns bör göra lika drinkar. Bra utbud av solstolar, spelade ingen roll när man kom, det fanns gott om det. Stranden vid havet var perfekt och även här var det gott om plats men här gick dom åt fort. Fanns 2 stränder till hotellet och det var perfekt. Mycket rent och fräscht på hela hotell området, även bra med toaletter på hela området, vilka också var rena och fräscha. Dam toaletterna i huvudrestuarangen/receptionen saknade lås, det var dåligt. Vill man åka och shoppa så stannade lokalbussen utanför hotellet, ca 50 meter till hållplats. Finns super market nära hotellet och även shopping samt restauranger nära hotellet.

 
2019-07-02

av Pairswe Sverige

Animation

Hej, jag stannade på Starbeach Hotel i 10 dagar, ok restaurang, simbassänger och vattenparker, nu talar vi om animering, miniklubb ok, fitness ok, men framför allt tackar vi sportsmannen Gabriel för den tid som är dedikerad till oss, alltid närvarande med sport, speciellt på morgonen med beachvolleyboll som min son älskade! Så låt oss också prata om Gianluca, som animationsledare, han var alltid låst i barnklubben och lekte med telefonen och gjorde ingenting förrän vi var här! Det var det, det var en trevlig semester, Oscar saknar Gabriel

 
2019-05-23

av Ticka85 Nykvarn, Sverige

En toppenvecka, finns nåt för alla!

Sköna sängar(lite mjukare än vade det brukar vara), även kudden var skön. Fina rum, ett litet minus för ljudisoleringen ut mot korridoren, hörs väldigt väl in i rummen. Hörs dock ingenting från de intilligande rummen. Maten var överlag väldigt bra för att vara all inclusive, sen är det kanske inget gourmekäk:) Drycker i baren var bra, något dålig kompetens på vissa bartenders:) Men bättre sprit än vad jag erfarit på andra allinc. hotell, så drinkarna går å dricka utan att man luktar finkel som resultat:) Finns flera poolområden och även snackbar vid två av dessa, perfekt om man inte vill käka i någon av restaurangerna på lunchen. Stranden ligger precis nedanför ett av poolområdena om man hellre önskar ligga där. Vattenrutchkanorna var roliga även för mig som vuxen, ungarna tyckte det var superkul! Shower på kvällstid som jag vart överraskad över hur hög nivå det faktiskt var, där man även fick tillfälle att mingla/ta bilder med artisterna, mycket uppskattat. En kort promenad för att ta sig in till restaurangliv om så önskas! Kort å gott så hade vi en kanonvecka!

 
2018-06-19

av 663p_rb

annorlunda

Rummet var fint, städningen var usel, drinkarna var väldigt dålig och ölen innehöll 3% alkohol. Vissa i personalen var väldigt trevlig men överlag rätt ointresserad av att hjälpa till. Området var väldigt utspritt över ett stort område och innehöll en blandning av restauranger och barer, alla ingick inte i all inclusive, och det var otydligt vilka som ingick och inte. Helt OK semester, men inget resmål jag rekommenderar.