Kundomdömen om Star Beach Village & Waterpark

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 104 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Barnvänligheten
-
Check-in de kunde haft mer än en stackare där när många med barn kommer mitt i natten.

Bekräftad gäst: 2024-05-20


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-05-13


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-05-13


10 av 10

+
Poolområden personalen maten animationteamet allt var bra. Toppen för barn med gratis barnaktivitet och jättetrevlig och duktiga lekledare .
-
Ljudnivån i matsalen.

Bekräftad gäst: 2024-05-13


10 av 10

+
Allt var wow!
-

Bekräftad gäst: 2024-05-13


8 av 10

+
Stort och många ställen att vara på för både barn och vuxna
-
Vi kom mitt i netten med en full buss och alla skulle checka in men de hade bara en person i receptionen så det tog 1,5h innan vi fick vårat rum. Katastrof när man reser till ett familjehotell med små barn. Under dagarna var de tre stycken som bemannade receptionen. Sen är det helt klart att önska uppvärmda pooler, barnen tyckte det var jobbigt att bada, speciellt vår yngsta då det var så kallt. Åtminstonde barnpoolerna för de minsta barnen borde vara uppvärmda.

Bekräftad gäst: 2024-05-13


4 av 10

+
Utsikten, havsnära
-
Sämre standard än angivet

Bekräftad gäst: 2023-11-06


10 av 10

+
Allt var toppen!
-

Bekräftad gäst: 2023-11-06


7 av 10

+
Barnvänligt nära till allt.
-
Allt var bra.

Bekräftad gäst: 2023-10-22


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-22


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

72% av resenärerna rekommenderar

1697 omdömen
Utmärkt
 
940
Väldigt bra
 
411
Bra
 
162
Mindre bra
 
89
Underkänt
 
95

5 senaste omdömen

2023-11-04

av Navigator05742474871

Bästa hotell i Chersonissos

Mycket bra hotell, bra service och närhet till allt. Bra med utbud av maten på restaurangen, jätte god mat. Finns 3 fräscha restauranger. Varje dag fm och kväll aktiviteter för barn, samt olika shower varje kväll för gästerna. Bra och fräscha rum och bra med rumstädning varje dag. Vill man ha något som har allt så är detta hotell det perfekta för både barnfamiljer och par. Så trevlig personal och hjälpsamma. Finns verkligen inget att klaga på. Vi har besökt detta hotell 3 gånger nu och vi älskar verkligen detta hotell, bra med olika pooler och nära till stranden. Längtar redan tillbaka

 
2023-10-06

av antonw971 Skellefteå, Sverige

Finfin vecka!

Grym service och fint hotell. Extra pluspoäng till aktivitetsgänget med Anton i spetsen som höll i fotboll, basket mm. Riktigt bra vecka med bra mat och fräscha rum. Vi hade bokat med markterass men dessa rum var överbokade så vi fick fina rum på våning två med havsutsikt istället!

 
2022-08-14

av R291VGjacks Göteborg, Sverige

Kanon upplevelse

Av 10 kan jag ge hotellet en 8a, fanns små grejer behöver de att förbättra. Rummet som ligger Star beach City var fint men ljudisoleringen är dålig man, Duschen är är för liten o behöver städas bättre 7/10. Restaurangen är kanon, god mat, mkt att välja på, väldigt väldigt bra service 10/10 till Restaurangen 👍. Dionyssos Pool Bar, väldigt bra service båda i köket och i Baren. 10/10 Och 10/10 till aktivitets personal, väldigt trevliga och man kände sig hemma 👍👍👍. Receptionen ger jag de 7/10, de kanske glömde att berätta att de har aktiviteter varje dag och frukost tiderna och andra aktiviteter de har på hotellet, helt enkelt de gav inte oss bra information. Men helheten är hotellet väldigt bra, fina rutschkanor, nära havet o erbjuder strandstolar till gästerna, bra för barnfamilj finns mkt barn vattenlekplatser, o hotellet ligger nära ett ställe med mkt restauranger till utekväll, väldigt bra till ungdomar 👍.

 
2019-10-09

av solbacka Ängelholm, Sverige

Star Beach

Åkte hit med Apollo i slutet av september. Snabb incheckning och fin service med väskor till vår dörr. Fick rum på första våningen i första huset efter receptionen (2103). Lagom stort rum till oss, då vi var 3 personer. Rent och fräscht på rummet och badrummet var också lagom stort med både badkar och dusch. Påfyllnad av tvål, schampo, duschtvål och balsam var inte bra, ibland fylldes det på och ibland inte. Vi fick 2 liter vatten varje dag och det uppskattades mycket av oss. Fanns möjlighet till att koka kaffe/te på rummet men det fylldes inte inte på fast vi sa till i receptionen. Vårt rum hade en underbar balkong med havsutsikt. Sängarna var av bra kvalitet, mycket sköna, även sänglinnen var bra. Bra wifi på rummet. Huvudresturangen kunde göra något åt det höga ljudet i restaurangen. Mycket bra utbud när det var frukost, lunch och kväll. Olika tema varje kväll vilket vi uppskattade.Finns även en mindre restaurang på andra sidan vägen, den var också bra. Tycker att matmässigt så är det bra. Uppskattade även att vinet var på flaska och det var mycket gott. Området delas av en mindre väg men den störde inte oss. Poolerna var helt okej men vatten landet var lite av en besvikelse då det bara var 6 st vattenrutschkanor, vissa fick man bara åka med badring. Utbudet av drinkar var bra men det var olika beroende på vem som blandade dom. Bartenderns bör göra lika drinkar. Bra utbud av solstolar, spelade ingen roll när man kom, det fanns gott om det. Stranden vid havet var perfekt och även här var det gott om plats men här gick dom åt fort. Fanns 2 stränder till hotellet och det var perfekt. Mycket rent och fräscht på hela hotell området, även bra med toaletter på hela området, vilka också var rena och fräscha. Dam toaletterna i huvudrestuarangen/receptionen saknade lås, det var dåligt. Vill man åka och shoppa så stannade lokalbussen utanför hotellet, ca 50 meter till hållplats. Finns super market nära hotellet och även shopping samt restauranger nära hotellet.

 
2019-07-02

av Pairswe Sverige

Animation

Hej, jag stannade på Starbeach Hotel i 10 dagar, ok restaurang, simbassänger och vattenparker, nu talar vi om animering, miniklubb ok, fitness ok, men framför allt tackar vi sportsmannen Gabriel för den tid som är dedikerad till oss, alltid närvarande med sport, speciellt på morgonen med beachvolleyboll som min son älskade! Så låt oss också prata om Gianluca, som animationsledare, han var alltid låst i barnklubben och lekte med telefonen och gjorde ingenting förrän vi var här! Det var det, det var en trevlig semester, Oscar saknar Gabriel