Deluxerum

Deluxerum med balkong. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Kuddmeny. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Kylskåp, en flaska vatten ingår och fylls på varje dag. Vattenkokare samt kaffe och te. Nespressomaskin, kapslar ingår. Vid ankomsten finns en flaska kretensiskt vin och läsk på rummet. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Badrum med badkar, separat dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka. Ett parasoll och två solstolar finns reserverade åt er på stranden.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Deluxesvit

Deluxesvit med balkong eller terrass, vissa med begränsad havsutsikt och vissa med havsutsikt. Sviterna har öppen planlösning till badrummet. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Kylskåp, en flaska vatten ingår och fylls på varje dag. Vattenkokare samt kaffe och te. Nespressomaskin, kapslar ingår. Vid ankomsten finns en flaska kretensiskt vin och läsk på rummet. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Badrum med badkar, separat dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka. Ett parasoll och två solstolar finns reserverade åt er vid stranden.

Rumsstorlek: ca 33 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Deluxesvit med delad pool

Deluxesvit med en uteplats och delad pool. Sviterna har öppen planlösning till badrummet. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Kuddmeny. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Kylskåp, en flaska vatten ingår och fylls på varje dag. Vattenkokare samt kaffe och te. Nespressomaskin, kapslar ingår. Vid ankomsten finns en flaska kretensiskt vin och läsk på rummet. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Badrum med badkar, separat dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka. Ett parasoll och två solstolar finns reserverade åt er vid stranden.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.